ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Έλειπεν αλλά δεν… Έλειπεν (ο π. Παΐσιος!!!)

Καλέ που εξαφανίζεσεν;;;;

Παράλογες μεταβιβάσεις (Πατέρας Παΐσιος)

Τις ημέρες πού πήγε να προσκύνηση στα Ιεροσόλυμα ήλθε μία παρέα νέων να τον δεί. Ενώ απουσίαζε από το Κελλί του, αυτοί τον βρήκαν! (Καλέ τι γίνεταιν;;;!!!) Τους άνοιξε ο Γέροντας, τους κέρασε λουκούμι, συζήτησαν και έφυγαν πολύ χαρούμενοι. Διανυκτέρευσαν στην Μονή Φιλόθεου και εκεί ανέφεραν ότι είδαν τον Γέροντα. Οι πατέρες απορούσαν, πώς τον βρήκαν, ενώ έλειπε. (Πως;;;!!!) Την επομένη κάποιος Φιλοθεΐτης πήγε στην «Παναγούδα», αλλά δεν βρήκε τον Γέροντα. Ρώτησε σε γειτονικό Κελλί και επιβεβαίωσαν την απουσία του.

Το γεγονός αυτό είχε πληροφορηθή και ο τότε πορτάρης της Μονής Κουτλουμουσίου, ο νύν ηγούμενος Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ και άλλοι πατέρες, και είχε γίνει ευρύτερα γνωστό στο Άγιον Όρος. (ήταν Ευρύτερα Γνωστόν!!!)

Πηγή: Ιερομονάχου Ισαάκ, Βίος Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου, σελίδες: 595-596, έκδοσις Καλύβης Αναστάσεως, Καψάλα Άγιον Όρος, Άγιον Όρος 2004.

Πιστωτικές κάρτες Βίζα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού δεκτές. (ΚΑΙ δια τους Φιλάθλους!!!)

από Αιδώ!!!
http://vatopaidi.wordpress.com

 

orse3

ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Όσα σχόλια δεν είναι στα πλαίσια που θέτουν αι ιεραί αποφάσεις των 7 οικουμενικών συνόδων θα κόβονται από ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

2 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] This post was mentioned on Twitter by xristiano orthodoxo, Schrodinger's Dragon. Schrodinger's Dragon said: Αυτά είναι θάματα ουσίας!!! Παΐσιος on steroids: http://bit.ly/fsDI77 […]

  2. Ένας μαλάκας said, on 01/02/2011 at 11:54 μμ

    Το πστέβω γιατί συνέβη και στην πεθερά μου που είναι σχιζοφρενής και καλή χριστιανή.


Σχολιάστε