ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Ο π.Ν.Μουλατσιώτης απαντά σε δυσφήμισην (Ορθόδοξον!!!)

ο Σεμνός πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (όλους τους συκοφαντούν πλέον!)

ο Σεμνός πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης (όλους τους συκοφαντούν πλέον!)

Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης ανέβηκε εις στην εκτιμησήν μου διότι δεν διστάζει να απαντά μέσα από το Facebook (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) για ένα δυσφημιστικό φωνομοντάζ που έκανε ο Σπ. Καρατζαφέρης και κυκλοφορεί στο Youtube… (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Διάλογος με την κ. Νάσια Δεληγιάννη μέσα απ’ το facebook. (3/7/2009)

Καλησπέρα σας πατέρα Νεκτάριε και σας ευχαριστώ για τις ευχές σας… Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:
Υπάρχει μια συνομιλία σας με κάποιον Μητροπολίτη, που σας λέει ότι κυκλοφορείτε με ωραία παιδιά. Μάλιστα κάπου σε άλλο βιντεάκι χρησιμοποιείτε και μια ανήθικη λέξη..».π……ης» (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)
Δυστυχώς η εκκλησία μας, με έχει, όπως και πολλούς άλλους, απογοητεύσει οικτρά! Από που να κρατηθούμε δεν ξέρουμε πια!

Αγαπητή μου κ. Νάσια Δεληγιάννη

Κατάλαβα για ποιο βιντεάκι μου γράφετε.(έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) Είναι ένα κατασκευασμένο φωνομοντάζ που κάποιοι «φίλοι», για να με πλήξουν και συκοφαντήσουν το δημιούργησαν. Δυστυχώς έχουν πάρει και έχουν βάλει προτάσεις ή λέξεις μου που μιλώ για διάφορα θέματα και αυτοί με κατάλληλο φωνομοντάζ τοποθέτησαν όπου θέλησαν τις προτάσεις και τις λέξεις μου για να αποδώσουν τα νοήματα που αυτοί θέλησαν. Για παράδειγμα ενώ στο τηλέφωνο μου λένε ότι:

«Σας είδαμε στην Αθήνα να περπατάτε με ένα ωραίο παιδί, ποιος ήταν αυτός ο νέος;»

«Δεν κυκλοφορώ στην Αθήνα και ουδέποτε περπατώ, αν διέλθω μέσα από την Αθήνα θα είμαι με αυτοκίνητο και πάντοτε σύμφωνα με το τυπικό της Μονής μας με συνοδεύουν 2 μοναχοί».(έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Ο δήθεν Μητροπολίτης Μάνης Παρθένιος (η Εκκλησία μας δεν έχει τέτοιο Μητροπολίτη) με ρωτά ξανά:
«Όχι, ήταν ένα ωραίο παιδί».

«Λέτε ψέμματα, τους απαντώ διότι σας επαναλαμβάνω δεν κυκλοφορώ με λαϊκούς. Σίγουρα ήταν οι μοναχοί μου οι οποίοι δεν είναι άσχημοι, αλλά είναι όμορφοι μοναχοί. Μην νομίσετε ότι στον Θεό αφιερώνονται όσοι είναι άσχημοι και δεν μπορούν να παντρευτούν;»

Αυτός είναι ο τηλεφωνικός διάλογος για το συγκεκριμένο θέμα, τον οποίον υποκλέπτανε με μηχάνημα και μετά με φωνομοντάζ αφαίρεσαν όσες λέξεις ή προτάσεις μου για να δημιουργήσουν το δικό τους διάλογο, τον οποίο έφτιαξαν στα μέτρα τους με σκοπό να με πλήξουν ηθικά. Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν. (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Κάποια άλλη στιγμή ο δήθεν Μητροπολίτης Παρθένιος μου ξανατηλεφωνά και μου λέει ότι η τηλεόραση αναφέρει, για τον Μητροπολίτη Πειραιώς ότι είναι π….ης. Τότε του απαντώ είναι ντροπή τους να λένε π….η, ένα Γέροντα Μητροπολίτη 82 ετών ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στην Εκκλησία, σας επαναλαμβάνω είναι ντροπή τους να λένε ότι ο Μητροπολίτης Καλλίνικος είναι π……ης. Ντροπή τους! (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Αυτός είναι ο διάλογός μου.

Αγαπητή μου Νάσια, αν υπήρχε παιδάκι μου κάτι για το πρόσωπό μου και ηθικά μεμπτό να είσαι βέβαιη ότι τόσο ο Μητροπολίτης μου, όσο και ο Αρχιεπίσκοπος αλλά και η Ιερά Σύνοδος θα με είχαν στείλει ξυρισμένο σπίτι μου. (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Οι δε δημοσιογράφοι από τηλεοράσεως και ραδιοφώνων θα με κατηγορούσαν καθημερινά καθ’ ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και αναγνωρίσιμο.

Όλοι όμως γνωρίζουν (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) ότι είναι φτιαγμένο φωνομοντάζ και δεν είναι αληθινό και ότι είναι μια στημένη συκοφαντία, δι’ αυτό και κανείς δεν δίνει σε αυτό το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο Youtube σημασία. (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Αυτά κάνουν παιδάκι μου οι εχθροί της πίστεώς μας για να μειώσουν τους ανθρώπους που εργάζονται για τον λαό. Προσπαθούν να τους συκοφαντήσουν για να τους ρίξουν στα μάτια των ανθρώπων για να μην έχουν απήχηση τα λόγια τους στις καρδιές τους. Στην Εκκλησία είναι συνηθισμένες αυτές οι παγίδες, τέτοιες παγίδες έστησαν στον Άγιο Αθανάσιο αλλά και στον σύγχρονο Άγιο του αιώνα μας, τον Άγιο Νεκτάριο.

Βεβαίως υπάρχουν περιπτώσεις που για όσα λέγονται δεν είναι συκοφαντίες αλλά είναι αληθινές ιστορίες. Θέλει μεγάλη προσοχή όμως, για να μην κατηγορηθούν αθώοι άνθρωποι.(έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) Πρόσεξε ότι στην δική μου περίπτωση δεν ακούγεται ούτε ολοκληρωμένο, ούτε τι με ρωτούν, ούτε το τι απαντώ. Αυτό γίνεται διότι κόβουν προτάσεις, λέξεις και φράσεις μου για να φτιάξουν ένα εντελώς διαφορετικό διάλογο από αυτόν που έκανα.

Να γνωρίζεις ότι μέσα από την καρδιά μου προσευχήθηκα γι’ αυτούς (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) και ζήτησα ο Θεός να τους ελεήσει και να τους συγχωρήσει. Διότι εμένα δεν μπόρεσαν να με βλάψουν διότι είναι ολοφάνερο το φωνομοντάζ, αλλά την ψυχή τους ήδη την έχουν βλάψει δι’ αυτό και ζητώ από τον Θεό να τους ελεήσει.

Είμαι μέσα στο facebook για να βοηθώ ανθρώπινες ψυχές (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)και να τους δείχνω τον δρόμο που οδηγεί στον Χριστό (και πάλιν έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) και στην σωτηρία. Όπου νομίσεις ότι θέλεις ή χρειάζεσαι την βοήθειά μου θα είμαι πάντοτε κοντά σου.

Από Αιδώ!!!

http://www.freemonks.gr/index.php?page=news_info&lang=1&id=66

+
Εις άπαντας πλην των φιλοπτώχων εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

11 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ενορίτης said, on 14/09/2009 at 7:56 μμ

    επιτέλους ο πατέρας Μουλατσιώτης διέψεφσεν τα ανήθικα ψέβδη.
    Λέγουν οι ψεύσται πως αποκαλούσε τον Σεβασμιότατον Καλίνικον π…
    Αίσχος.
    Τα μοντάρανε οι αλήται
    Ιδού τα ψέβδη

    http://www.greatlie.com/en/2008-09-30-17-23-01/75-2008-10-22-15-43-15.html
    http://www.omadeon.com/aisxos/

  2. Καλιακούδα της Μάνης said, on 14/09/2009 at 8:02 μμ

    αΙΔΌ είναι η ιστοσελίδα του συνομηλητή μοιτροπολίτου Μάνης Παρθένιου.
    ΌΛΑ ΨΕΥΔΗ.
    Ο πατέρας Νεκτάριος ειναι ΑΓΙΟΣ
    http://mitropolimanis.livepage.gr/wiki/1501/709

    η ΦΟΤΟΓΡΑΦΊΑ του μητροπολίτου Μάνης Παρθένιου

  3. Μανδούβαλος said, on 14/09/2009 at 8:14 μμ

    Π…. ο Καλλίνικος;
    Αποκλήετε
    Αυτός είναι αγιος

    Εργα και ημέρες του κ. Καλλίνικου
    Οι ψίθυροι, οι αντιπαλότητες και οι συμπάθειες του Μητροπολίτη Πειραιώς
    ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ | ΒΗΜΑ Κυριακή 13 Μαρτίου 2005
    «Τον επεσκέφθην κάποιο πρωινό στο Επισκοπείο και δεν δίστασε να κατεβάσει μπροστά στα μάτια μου το παντελόνι του και να μου ζητεί, πράττοντας το ίδιο και εγώ, να επιδοθούμε σε ανήκουστες πράξεις». Αυτός, κατά τον θεολόγο και ιεροψάλτη κ. Ηλία Ρεδιάδη – Τούμπα, είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Καλλίνικος.
    Ο Καλλίνικος Καρούσος γεννήθηκε το 1927 στο Βαρθολομιό της Ηλείας, εκεί, δηλαδή, απ’ όπου, σύμφωνα με κάποιες σημερινές καταγγελίες, έφυγε άρον άρον έπειτα από ψιθύρους περί ομοφυλοφιλίας που εκείνα τα χρόνια των αυστηρών ηθών ήταν ολέθριοι και καταστρεπτικοί για τους νέους που ζούσαν ιδιαίτερα στις κλειστές κοινωνίες.

    Ξαφνικά όμως το 1991 ένας ιεροψάλτης καταγγέλλει τον κ. Καλλίνικο για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ιεροψάλτης με επιστολή του στον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ περιγράφει τέσσερις στιγμές σεξουαλικής παρενόχλησής του από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, μία εκ των οποίων καταγγέλλει ότι εκτυλίχθηκε μπροστά στην Αγία Τράπεζα.

    * Οι καταγγελίες

    Ο κ. Τούμπας περιγράφει τις δύο από τις τέσσερις σκηνές ως εξής: «Στα μέσα Σεπτεμβρίου εκλήθην στο Επισκοπείον πρωινήν ώρα, όπου μου επρότεινε ιεροψαλτικήν θέσιν εις τον Πειραιά και μου εζήτησε να του προτείνω το ποσόν (…). Κατόπιν (…) μου εξεδήλωσε τον θαυμασμόν του για τις πνευματικές μου ικανότητες και εκ νέου προέβη σε θωπείες. Με εφίλησε εις την περιοχήν των χειλέων και μου επρότεινε να κανονίσουμε ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης για να κουβεντιάσουμε καλύτερα. (…) Προφασιζόμενος εργασίαν αρνήθηκα εκ νέου, υποσχόμενος τηλεφωνικήν επικοινωνίαν περί καθορισμού απογευματινού «ραντεβού». Πράγματι, επήγα, όπου αντιμετώπισα ένα απροκάλυπτο ερωτικό μένος, εκ μέρους του σεβασμιωτάτου, ο οποίος μου επρότεινε να με οδηγήσει στο ιδιαίτερο δωμάτιο, όπου εγκαταβιούσε εντός του Επισκοπείου. Αντέτεινα τη φυσιολογική σεξουαλική μου ταυτότητα και το γεγονός της αναζητήσεως στο πρόσωπό του πνευματικού πατρός και ουχί προσώπου προς τέρψιν σεξουαλικήν».

    Ο κ. Τούμπας όμως με νέα επιστολή του στον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ αναίρεσε τις καταγγελίες του οι οποίες δημοσιοποιούνται ξανά σήμερα. Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος αποδίδει αυτή την υπόθεση στον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ, σε έναν ανώτερο κληρικό και στη μάχη που έδινε εκείνη την περίοδο ο ίδιος υπέρ της αποκαταστάσεως των ιερωνυμικών μητροπολιτών. «Δεν θα πεθάνω αν δεν φάω τον Πειραιώς» δηλώνει ότι είχε πει τότε ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ.

    * Οι επιθέσεις

    Από την ημέρα της εκλογής του κ. Χριστόδουλου στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο ο κ. Καλλίνικος άρχισε να δέχεται διάφορες επιθέσεις ακόμη και από τα πνευματικά παιδιά και τους φίλους του ίδιου του πνευματικού του παιδιού. Ο κ. Καλλίνικος όμως δεν δίσταζε να μιλάει για τους «παρδαλούς» και τους αναξίους του αρχιεπισκοπικού περιβάλλοντος και της Ιεραρχίας…

  4. καρεκλάς said, on 15/09/2009 at 12:05 πμ

    ΤΑ ΝΕΑ Βόλτες με τον «παπα-ροκά»
    Ο Εφραίμ στέλνει μήνυμα από το Βατοπέδι: «Θα μιλήσω όταν έλθει η ώρα»
    ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κώστας Κουκουμάκας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Γιώργος Γιακουμίδης
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

    «Δεχόμαστε πόλεμο. Προσευχηθείτε για μας». Απομονωμένος στα έντεκα και πλέον στρέμματα της μονής και απόλυτα προστατευμένος από τα περισσότερα από εκατό «πνευματικά παιδιά» του- την αδελφότητα της Μονής Βατοπεδίου- ο ηγούμενος Εφραίμ προετοιμάζει την επόμενη κίνησή του.

    Κάνει πολύωρους περιπάτους στον περίβολο του μοναστηριού και συζητάει «πνευματικά ζητήματα» με τον παπα-ροκά Νεκτάριο Μουλατσιώτη.

    Μιλάει χαμηλόφωνα, κοιτώντας τον συνομιλητή του διερευνητικά στα μάτια. Τίποτα στην εμφάνισή του δεν μαρτυρά πως πρόκειται για το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο
    «ΨΕΥΤΟΚΑΘΗΚΟΝΤΑ»
    Ο «αντικαταστάτης» του Εφραίμ, Γερμανός, χαρακτηρίζει τον νέο του ρόλο «ψευτοκαθήκοντα»
    των ημερών, τον πρωταγωνιστή του σκανδάλου που ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό την Αθωνική- και όχι μόνο- Πολιτεία.

    «Ήρθατε μέχρι εδώ για μας; Βομβαρδιζόμαστε. Να προσεύχεστε για μας. Προσκυνήστε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε. Θα το κάνουμε όταν φθάσει η ώρα» λέει στα «ΝΕΑ» ο μοναχός Εφραίμ. Ευλογεί και αποσύρεται στο κελί του. Η συνάντηση με τον κ. Εφραίμ έγινε λίγο έξω από το μοναστήρι, σε έναν όχι σπάνιο για την καθημερινότητά του περίπατο προς την πλευρά του μεγάλου ταμιευτήρα νερού, βόρεια της μονής. Τον συνόδευε ο μοναχός Νεκτάριος Μουλατσιώτης, γνωστός στο πανελλήνιο ως παπα-ροκάς. Όπως εξήγησαν στα «ΝΕΑ» οι δύο άνδρες, διατηρούν πολύχρονη πνευματική σχέση και «είχαν να συζητήσουν κάποιο πνευματικό ζήτημα του γέροντα Μουλατσιώτη».

    «Θα μιλήσει ο Θεός» προσθέτει ο Μουλατσιώτης.

    Εξαρτημένοι
    Οι 100 και πλέον μοναχοί της Μονής Βατοπεδίου, κυπριακής καταγωγής και νεαροί οι περισσότεροι, όλοι τους πνευματικά παιδιά του Εφραίμ δείχνουν φοβισμένοι και απόλυτα εξαρτημένοι από αυτόν. Μόνο υπό την προϋπόθεση της «ευλογίας του γέροντα» (η ιδιότητα δεν αφορά τον νέο ηγούμενο της Μονής Γερμανό, αλλά τον «πνευματικό τους ηγέτη» Εφραίμ), δέχονται να δείξουν ακόμα και τον δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι.

    «Έχετε πάρει την ευλογία του γέροντα;» ρωτούν.

    «Είναι όλα συκοφαντίες»
    «Φθάνουν στα αυτιά μας όσα λέγονται έξω αλλά και μέσα στο Όρος. Είναι όλα συκοφαντίες. Αν θέλετε πάντως κάτι περισσότερο, ζητήστε την ευλογία του γέροντα Εφραίμ. Βέβαια, έχει ταλαιπωρηθεί από τη συνεχή εμφάνισή του από δικαστήριο σε δικαστήριο» δήλωσε ο νέος ηγούμενος του Βατοπεδίου Γερμανός. Κρατούσε κάτω από τη ζακέτα του μια εφημερίδα και πήγαινε βιαστικά στο γραφείο του. «Όπως δεσμευθήκαμε στον Πατριάρχη, ασκώ διοικητικά και διαχειριστικά καθήκοντα στο μοναστήρι. Ψευτοκαθήκοντα τα λέω εγώ» δήλωσε στα «ΝΕΑ» ο Γερμανός, την υπογραφή του οποίου φέρει η επιστολή που στάλθηκε την Τρίτη από το Βατοπέδι στο Φανάρι.

    Στην ερώτηση τι εννοεί με τη λέξη ψευτοκαθήκοντα, έσπευσε να διευκρινίσει πως το λέει από μετριοπάθεια και μόνο.

    Ήθελαν σκληρότερα μέτρα κατά Εφραίμ

    ΗΡΕΜΙΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ τουλάχιστον, επικρατεί στις Καρυές μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση των αντιπροσώπων των μονών, την περασμένη Τρίτη. Όπως εξήγησαν γέροντες στο Πρωτάτο, η Ιερά Κοινότητα σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα και για δύο εβδομάδες τις εργασίες της, προκειμένου να γίνει ο τακτικός εξαμηνιαίος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος.

    Επομένως, υποστηρίζουν όλοι, είναι δύσκολο να γίνει τουλάχιστον έως την ερχόμενη εβδομάδα η Διπλή Ιερά Σύναξη, εκτός και αν προκύψει κάποιο εξαιρετικό γεγονός.

    Η πρωτοβουλία πάντως του Οικουμενικού Πατριάρχη να ζητήσει μόνο την απόσυρση του Εφραίμ από την ηγουμενία της Μονής Βατοπεδίου όχι μόνο δεν ικανοποίησε τους μοναχούς των υπόλοιπων μοναστηριών, αλλά προκάλεσε δυσφορία και αιχμηρά σχόλια για ένα θέμα που όπως λένε «συνεχίζει να πληγώνει» το Άγιον Όρος. Μόνο που είναι λίγοι αυτοί που τολμούν να εκφράσουν αυτή τη δυσφορία.

    Το μοναστήρι με την ηλεκτρονική μπάρα

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ δεν είναι φτωχό και αυτό φαίνεται. Έντεκα στρέμματα καλύπτει το βασικό τμήμα του. Οι μοναχοί είναι στην πλειονότητά τους νεαρής ηλικίας και μιλούν με τη χαρακτηριστική κυπριακή προφορά. Στο Βατοπέδι γίνονται αυτήν την εποχή εργασίες στα κτίσματα προς τη νότια πλευρά του. Ένας πανύψηλος γερανός ξεπερνά τα κελιά και διακρίνεται από μακριά. Στο μαρμάρινο πηγάδι δίπλα στην είσοδο του μοναστηριού έχει σταθμεύσει περιπολικό της Αστυνομίας. Ο αστυνομικός με τα πολιτικά συζητά με τους γέροντες στην πύλη. Στη θέα της φωτογραφικής μηχανής που τους στοχεύει αντιδρούν. «Μη τραβάτε φωτογραφίες. Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε», αντιδρούν έντονα…

    Το αυτοκίνητο ανηφορίζει στον δρόμο της επιστροφής προς τις Καρυές. Λίγο έξω από το μοναστήρι του Βατοπεδίου ερχόμαστε και πάλι «αντιμέτωποι» με την ηλεκτρονική μπάρα που υπήρχε και στην είσοδο. Είχαμε δώσει στον μοναχό που φυλά το πέρασμα τα στοιχεία μας. «Είναι απλοί προσκυνητές, γέροντα.

    Όπως πηγαίνουν έτσι θα γυρίσουν», βιάστηκε να τους πει ο οδηγός.

    «Γιατί κλείνετε με μπάρα τον δρόμο;». «Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των διαμονητών μας», απάντησε…

  5. περαστικός said, on 15/09/2009 at 12:10 πμ

    μήνυση έκανε στον αδελφό Καρατζαφέρη ο Μουλατσιώτης; Γιατί αν ήταν φωτομοντάζ εκτός από υποκλοπή είναι και συκοφαντική δυσφήμηση;
    Να ξεκαθαρίσει δικαστικώς η υπόθεση.

  6. Καλλίνικος-Χριστόδουλος-Θεόκλητος-Κωλοσούζας said, on 15/09/2009 at 6:35 πμ

    22/4/2009
    Τὸ Ὑπουργεῖο Παιδείας δολοφόνος τῆς ἐλευθερίας τῶν μαθητῶν καὶ «ὁμοφυλόφιλος» προαγωγός!!!
    τῆς Καλλιόπης Προκοπάκη, ψυχιάτρου

    Ὅπως πολλοὶ Ἕλληνες, παρακολουθῶ μὲ ἀνησυχία καὶ προβληματισμὸ τὶς ὁλοένα ἐντεινόμενες προσπάθειες τῆς πολιτείας νὰ ὑποβαθμίση καὶ νὰ ὠθήση στὸ περιθώριο τὴν Ὀρθόδοξη Χριστιανικὴ πίστι μας. Παράδειγμα ἀποτελεῖ ἡ πρόσφατη προσπάθεια καταξιώσεως τῆς ὁμοφυλοφιλίας ὡς φυσιολογικῆς πρακτικῆς καὶ μορφῆς οἰκογενείας. Ἡ ἐπιστολή μου ἔχει σκοπὸ νὰ σᾶς ἐνημερώση γιὰ τὴν ἔντονη διαφωνία μου πρὸς τὸ πρόγραμμα «κατὰ τοῦ ρατσισμοῦ καὶ τῆς ὁμοφυλοφιλίας», ποὺ προωθήθηκε σὲ Γυμνάσια καὶ Λύκεια τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὸ Ε.ΣΥ.Ν., (κατόπιν προτάσεως τοῦ Συμβουλίου τῆς Εὐρώπης) μὲ τὴν ὑποστήριξι τοῦ Ὑπουργείου Ἐθνικῆς Παιδείας καὶ Θρησκευμάτων.
    Ὡς εἰδικὴ Ψυχίατρος παίδων-ἐφήβων αἰσθάνομαι τὴν ἠθικὴ ὑποχρέωσι, βάσει τῶν γνώσεων γιὰ τὴν ἀνάπτυξι τῶν παιδιῶν καὶ τῶν ἐφήβων καὶ τοῦ πῶς αὐτὴ μπορεῖ νὰ ἐπηρεασθῆ ἀπὸ ἐρεθίσματα τοῦ περιβάλλοντος, νὰ ἐπισημάνω τὰ σημεῖα τοῦ προγράμματος, ποὺ θεωρῶ ἀπαράδεκτα, ἀντιεκπαιδευτικὰ καὶ ἐπικίνδυνα.
    Ὡς πρὸς τὸ περιεχόμενο, οἱ νέοι καλοῦνται νὰ ἀποδεχθοῦν τὴν ὁμοφυλοφιλία καὶ τὸν «ἰδιαίτερο σεξουαλικὸ προσανατολισμὸ»(!) ὡς φυσιολογικὴ καὶ ἰσότιμη ἐκδοχὴ τῆς σεξουαλικότητος, καὶ νὰ ἀπορρίψουν κάθε σκέψι ἢ στάσι, ποὺ κρατᾷ ἀποστάσεις καὶ ἐπιφυλάξεις πρὸς τὴν ὁμοφυλοφιλικὴ συμπεριφορά.
    Οἱ προτροπές, 18 τὸν ἀριθμό, παρουσιάζονται ἐν κινήσει κάτω ἀπὸ δύο μάτια, μέσα σὲ πλαίσιο μὲ τὴν ἐπικεφαλίδα «Εἶναι ἐπικίνδυνο», εἰκόνα ποὺ θυμίζει πρακτικὲς ὑπνωτισμοῦ. Παραθέτω μερικὲς ἀπὸ τὶς συμπεριφορὲς ποὺ προτρέπουν τοὺς ἐφήβους νὰ ἀποφεύγουν: «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ νοιώθης ἀσφάλεια μόνο μαζὶ “μὲ τοὺς δικούς σου”», «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ σ’ ἐνοχλῆ ὅ,τι φαίνεται διαφορετικό», «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ βλέπης μόνο κινδύνους καὶ ποτὲ εὐκαιρίες», «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ κλείνης τὴν πόρτα καὶ τὸ μυαλό σου», «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ ζητᾶς ἀπὸ κάποιον νὰ ἀποδείξη τὴν ἀθωότητά του», «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ μὴ δίνης εὐκαιρίες», «εἶναι ἐπικίνδυνο νὰ φοβᾶσαι τὸ διαφορετικό, γιατὶ ὁ ρατσισμὸς εἶναι ἀσθένεια ποὺ μεταδίδεται» κ.λπ.
    Τέλος, τὰ παιδιὰ ἀπειλοῦνται ὅτι θὰ καταταχθοῦν στὴν «χειρότερη μειονότητα, τοὺς ρατσιστές», στὴν περίπτωσι ποὺ δὲν ἐφαρμόσουν μὲ ἀκρίβεια τὶς συστάσεις τοῦ δῆθεν φιλελευθέρου ἀλλὰ στὴν πραγματικότητα αὐταρχικοῦ φυλλαδίου.
    Ὁ τρόπος παρουσιάσεως τοῦ προγράμματος πρὸς τοὺς νέους, χωρὶς προηγουμένη διερεύνησι τοῦ ἐπιπέδου κατανοήσεως καὶ γνώσεων ἐκ μέρους τους τῶν ἐννοιῶν «ὁμοφυλοφιλία» καὶ «ἰδιαίτερος σεξουαλικὸς προσανατολισμός», χωρὶς ἐνημέρωσι τῶν Συλλόγων Γονέων, χωρὶς ἔγκρισι τοῦ Σχολείου, μὲ χρῆσι ἀψυχολογήτων καὶ ἀστηρίκτων προτροπῶν τύπου «σλόγκαν» καὶ ὲπὶ πλέον μὲ χρῆσι ἀπειλῆς, δὲν συμπορεύεται οὔτε μὲ τοὺς σκοποὺς τῆς Παιδείας, ὅπως ὁρίζονται ἀπὸ τὸ Σύνταγμα, οὔτε μὲ τὸ Δημοκρατικό μας πολίτευμα. Ἐπὶ πλέον ἐγείρει σοβαρὰ ζητήματα ἠθικῆς τάξεως ἀλλὰ καὶ κοινωνικῶν εὐθυνῶν, τόσο ὡς πρὸς τὴν παρουσίασι τοῦ προγράμματος στοὺς μαθητές, ὅσο καὶ ὡς πρὸς πιθανὲς μακροπρόθεσμες συνέπειες (π.χ. ἐὰν κάποιος ἔφηβος ἀποφασίση νὰ «πειραματισθῆ», στὴν κατὰ τὸ Ὑπουργεῖο Παιδείας «ἰσότιμη ἐρωτικὴ πρακτικὴ» ἢ κάποιος ἄλλος «ἀνοίξη τὴν πόρτα του», βλέποντας ἀντὶ γιὰ κίνδυνο «εὐκαιρία»).
    Ἀσφαλῶς οἱ δημιουργοὶ τοῦ προγράμματος ἀγνοοῦν ὅτι ἡ ἐκπαίδευσις –ἡ ὁποία ἐφαρμόζεται μὲ θετικὰ ἀποτελέσματα- στὸν φόβο τοῦ ἀγνώστου καὶ στὴν ἐπιφυλακτικότητα, ἀποτελεῖ μέθοδο προλήψεως τῆς σεξουαλικῆς κακοποιήσεως τῶν παιδιῶν.
    Ἀγνοοῦν ἐπίσης ὅτι ἡ παροδικὴ ἀρνητικότης τῶν ἐφήβων ἀπέναντι σὲ πρόσωπα ποὺ σηματαδοτοῦν μὴ ἀποδεκτὲς μορφὲς οἰκειότητος, ἀποτελεῖ φυσιολογικὸ μηχανισμὸ στὴν διαμόρφωσι τῆς ταυτότητος.
    Ἰδιαιτέρως τὰ παιδιὰ καὶ οἱ ἔφηβοι θεωροῦνται, συμφώνως πρὸς τὴν Οὐνέσκο, εὐάλωτοι πληθυσμοὶ ποὺ κινδυνεύουν νὰ ὑποστοῦν βλάβη ἀπὸ ἀντιδεοντολογικὲς πρακτικές. Θεωρῶ ὅτι τὸ συγκεκριμένο πρόγραμμα τοῦ Συμβουλίου τῆς Εὐρώπης ἀποτελεῖ ἀντιδεοντολογικὴ καὶ πιθανῶς βλαπτικὴ παρέμβασι στὴν διαμόρφωσι τῆς προσωπικότητος τῶν ἀνηλίκων Ἑλλήνων μαθητῶν.
    Εἶναι γνωστὸ ὅτι ἡ προώθησις τῆς ἀποδοχῆς τῆς ὁμοφυλοφιλίας ἔχει προταθῆ, ἀπὸ τὴν Εὐρωπαϊκὴ Ἕνωσι, νὰ γίνεται καὶ μέσῳ τὴς Ἐκπαιδεύσεως, καὶ ἡ ὁμοφυλοφιλία δὲν παρουσιάζεται ποτὲ ἀνεξαρτήτως, ἀλλὰ σὲ συνδυασμὸ μὲ προγράμματα κατὰ τοῦ ρατσισμοῦ. Ὁ συνδυασμὸς αὐτὸς προϋποθέτει καὶ ἐξ αὐτοῦ συνάγεται ὅτι ἡ ὁμοφυλοφιλία εἶναι μία ἀπολύτως φυσιολογικὴ καὶ ἰσότιμη πρακτική, γεγονὸς ποὺ οὔτε ἡ Ὀρθόδοξη Χριστιανικὴ θρησκεία ἀποδέχεται, οὔτε ἀπὸ τὰ σύγχρονα ἰατρικὰ δεδομένα ἐπιβεβαιώνεται.
    Πιστεύω ὅτι στὴν διαδικασία ποὺ ἡ Ε.Ε. ἀποκαλεῖ «διαμόρφωσι προσωπικοτήτων», οἱ ἀξίες καὶ πεποιθήσεις κάθε λαοῦ πρέπει νὰ ἔχουν πρωτεύοντα ρόλο, ὄχι μόνο διότι αὐτὸ εἶναι δίκαιο καὶ δημοκρατικό, ἀλλὰ καὶ διότι ἡ Ε.Ε. χρειάζεται σφριγηλὰ κράτη-μέλη ποὺ τροφοδοτοῦνται ἀπὸ τὶς ρίζες τους καὶ ὄχι ἀβούλους ἀκολούθους ποὺ προσβλέπουν σὲ ἀνταλλάγματα.
    Ἡ πρόθεσίς μου εἶναι νὰ συνεισφέρω στὴν ἀντικειμενικὴ διερεύνησι ἑνὸς σοβαροῦ κοινωνικοῦ ζητήματος, τὸ ὁποῖο προκαλεῖ ἰδιαίτερες ἐντάσεις στὴν κοινωνία μας καὶ θέτει ἐρωτηματικὰ ποὺ θὰ πρέπη νὰ ἀπαντηθοῦν μὲ ὑπεύθυνο τρόπο ἀπὸ τὴν ἐπιστημονικὴ κοινότητα.

    Πηγή: Χριστιανικὴ Βιβλιογραφία
    Ἀνηρτήθη ἀπὸ τὴν ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στὶς 11:55 μμ
    Ἑνότητες ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ

  7. Δικηγόρος said, on 15/09/2009 at 7:06 μμ

    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»

    Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την απόλυση του δημοσιογράφου Γρηγόρη Ρουμπάνη από την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» με το απροκάλυπτο επιχείρημα της ιδιοκτήτριας, ότι δεν θέλει τη συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια του ενωτικού συνδυασμού της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

    Καλούμε τους δημοσιογράφους να αντισταθούν στην απόπειρα πολιτικής φίμωσής τους και την κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι», που ισχύει για όλους τους πολίτες.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στηρίξει την προσπάθεια των δημοσιογραφικών ενώσεων να επιβάλουν τα ασυμβίβαστα που επιτάσσει ο Κώδικας Δεοντολογίας. Όμως η περίπτωση του Γρηγόρη Ρουμπάνη δεν εντάσσεται σε κανένα από αυτά. Πέρα από τη γνωστή του διαδρομή και στάση, συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ παίρνει μέρος σε μια κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση, όπως έχει κάθε δικαίωμα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι θα αγωνιστεί για να μην επιστρέψουμε σε εποχές διώξεων, ποινών ή απολύσεων δημοσιογράφων -ή κάθε άλλου πολίτη- με βάση τα φρονήματα ή την πολιτική τοποθέτηση.

    Καλούμε την εφημερίδα «Ε» να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση απόλυσης του Γρηγόρη Ρουμπάνη και να μην αμαυρώσει την ιστορία της με μια απολύτως αδικαιολόγητη πράξη.

    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/09/2009

  8. Ουράνιο σχέδιο επανίδρυσης του πλανήτη
    Οι μεγάλες μυστικές και φανερές ευεργεσίες του Θεού επαναφέρουν την ελπίδα και τα χαμόγελα στην ανθρωπότητα, η οποία πολύ γρήγορα θα μπει στην τροχιά της τριαδικής και μόνης αληθινής Θεότητος
    (15/09/2009 16:34)
    Μπήκαμε στην χριστιανική πρωτοχρονιά, το νέο εκκλησιαστικό έτος και ο Θεός έκανε ένα σχέδιο για την επανίδρυση του πλανήτη. Ο Κύριός μας επανιδρύει εξ αρχής τον πλανήτη. Και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ο Κύριος και Δημιουργός με όλα αυτά που κάνουν στον κόσμο οι επιστήμονες και οι έμποροι των ναρκωτικών; Γι’ αυτό το λόγο, όπως ο ουρανός διαλαλεί, έβαλε αόρατες σκάλες μέσω των οποίων κατεβαίνουν άγγελοι και άγιοι και καθαρίζουν τη γη από την κάθε λογής μόλυνση υλική και πνευματική… Ο Θεός θέλει να βοηθήσει την ανθρωπότητα για μία καινούργια και καθαρή ατμόσφαιρα όπου θα επικρατεί η δικαιοσύνη και ο νόμος του ουρανού.
    Εκ του πονηρού λοιπόν προκαλείται ο φόβος της πανδημίας για τη γρίπη των χοίρων. Φόβος που έρχεται να επιβαρύνει το όλο κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί σε ολάκερο τον πλανήτη εξ αιτίας και της οικονομικής κρίσης. Παρά τις δοκιμασίες οι άνθρωποι τυφλωμένοι από ευτελείς προσανατολισμούς μίας ψεύτικης ευτυχίας συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν και να μην συνειδητοποιούν τις μεγάλες ευεργεσίες του Κυρίου μας στον πλανήτη. Δεν τις βλέπουν ούτε τις ακούν, αφού τα πάθη κατάντησαν ολάκερη την ανθρωπότητα τυφλή και κουφή. Γιατί ως ευεργεσία νοείται η ματαίωση των βδελυρών και επικίνδυνων πειραμάτων των ασύδοτων επιστημόνων στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών ( CERN) στη Γενεύη. Τις αποτυχίες που ερμηνεύθηκαν ως βλάβες από τους επιστήμονες τις διαλαλούσε ο ουρανός πολύ καιρό πριν γίνουν. Άγγελοι Κυρίου κατέστρεψαν το όχημα ώστε να αδυνατεί να τεθεί σε λειτουργία και να προκαλέσει μία νέα Ατλαντίδα στην καρδιά της Ευρώπης. Νόθευσαν τα καύσιμα και προξένησαν φιλονικίες και διενέξεις. Και όλα αυτά τα εμπόδια δεν συνέτισαν τους νέους «Φαραώ» της Ευρώπης, οι οποίοι απτόητοι εμμένουν να προκαλούν. Τώρα ο ουρανός μιλά για οργή του Θεού που θα πέσει στα κεφάλια αυτών και των οικογενειών τους, έτσι ώστε μέσα από τη σκληρή δοκιμασία να συνετισθούν και να εγκαταλείψουν τα επικίνδυνα πειράματα. Γιατί με τις πράξεις τους συμβάλουν στη δημιουργία των προϋποθέσεων που απαιτούνται για να κινούνται ανελέητα νέα μικρόβια στην ατμόσφαιρα και να προκαλούνται νέες ασθένειες και επιδημίες. Και ως ευεργεσία νοείται ο απότομος τερματισμός των πειραμάτων κλωνοποίησης του ανθρώπου από Αμερικανούς επιστήμονες στο Μεξικό, τα οποία προκάλεσαν τον ιό της γρίπης…
    Ως ευεργεσία ακόμη νοείται ο καθαρισμός της ατμόσφαιρας και η επαναφορά στις φυσικές συνθήκες διαβίωσης. Δεν είδατε καλοί μου άνθρωποι ότι άρχισαν και πάλι να ξεχωρίζουν οι εποχές; Εφέτος περάσαμε από πλευράς κλίματος ένα ευχάριστο καλοκαίρι χωρίς τους καύσωνες. Εισήλθαμε στο Φθινόπωρο και τα απαραίτητα πρωτοβρόχια για την φύση έκαναν την εμφάνισή τους. Τόσο τυφλοί είμαστε που δεν τα βλέπουμε όλα αυτά;
    Ως ευεργεσία επίσης εκλαμβάνεται η σαφής επιβεβαίωση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ότι μετά την εορτή της Ανάστασής Του θα ακολουθήσει οικονομική ανάκαμψη. Η πορεία φυσικά αυτής εξαρτάται από τον χρόνο ενεργοποίησης των κλειδιών της επίλυσης της οικονομικής κρίσης, που η αγάπη του ουράνιου Πατέρα και Δημιουργού του Σύμπαντος κόσμου έριξε στο τραπέζι των υπευθύνων. Ποιός οικονομικός αναλυτής μιλούσε πέρυσι τέτοιο καιρό για ανάκαμψη; Ουδείς! Όλοι μηδενός ανεξαιρέτως μιλούσαν για κρίση πενταετίας και μεγάλη ύφεση. Όλοι διαψεύστηκαν παταγωδώς, αφού τα πρώτα δείγματα ανάκαμψης έχουν επαναφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα. Απομένει μία ακόμη ουσιαστική κίνηση για να δοθεί τέλος οριστικό στην οικονομική κρίση. Ο ουρανός έχει με σαφήνεια περιγράψει το τι μέλλει γενέσθαι για να επανέλθουμε σε ουσιαστική τροχιά ανάκαμψης.
    Άλλωστε, τώρα που ήρθαν και θα έλθουν και άλλες δοκιμασίες με νέες ασθένειες θα χρειαστούν πολλά χρήματα για να καταπολεμηθούν… Εκ των πραγμάτων λοιπόν ο ουρανός φροντίζει για την καλυτέρευση των οικονομικών.
    Σας ακούω όμως να γκρινιάζετε, όπως τότε ο παλαιός Ισραήλ στην έρημο και να αμφισβητείτε τις ευεργεσίες του Κυρίου. Επιστρατεύετε μάλιστα τις πρόσφατες θεομηνίες, τις καταστρεπτικές φωτιές του Αυγούστου και τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου προκειμένου να απορρίψετε τις ευεργεσίες του Κυρίου μας. Δεν γνωρίζετε καλοί μου άνθρωποι ότι όλα αυτά προκαλούνται από εμάς τους ίδιους; Θα σας ρωτήσω λοιπόν κάτι πολύ απλό. Την φροντίδα και τα έξοδα μίας οικογένειας δεν εξασφαλίζονται με την εργασία του νοικοκύρη και της νοικοκυράς; Χάρη στην εργασία τους έρχονται οι απαραίτητες προς το ζην ευλογίες. Έτσι δεν είναι; Κατά τον ίδιο τρόπο όταν εργάζεσαι κατά Θεό λαμβάνεις ως μισθό τις ευλογίες του Θεού, ενώ όταν εργάζεσαι για τον βδελυρό Διάβολο λαμβάνεις αντίστοιχα τις καταστροφές που εκείνος προσφέρει ως μισθό… Όταν λοιπόν οι «νοικοκυραίοι» (βλ. ηγέτες πολιτικούς-θρησκευτικούς κ.α.) γυρίζουν την πλάτη στον τριαδικό Θεό και ταυτίζονται απολύτως με τα όσα προστάζει αυτός που μισεί το καλό, δηλαδή τον διάβολο, τότε τι θα περιμένετε ευλογίες η καταστροφές; Μα τι φταίει ο λαός αν αυτοί συνηγορούν στην πορνεία, στην κλοπή, στη μοιχεία, στην ομοφυλοφιλία; Μήπως αυτοί οι «νοικοκυραίοι» επιλέγονται και εκλέγονται από εμάς τους ίδιους, από το λαό; Εμείς δεν τους αναθέτουμε την πορεία και τα ηνία της μεγάλης ορθόδοξης οικογένειας που λέγεται Ελλάδα; Όταν καλέ μου άνθρωπε ψηφίζεις ως προέδρους και πρωθυπουργούς αυτούς που ταυτίζονται για να αναλάβουν την εξουσία με τα όσα προστάζουν τα μυστικά μασωνικά κέντρα ανομίας γιατί τότε διαμαρτύρεσαι; Όταν, διώχνεις εσύ το Θεό και δεν επιδιώκεις τις ευλογίες Του, το μισθό που Εκείνος παρέχει στους αγαπώντες το νόμο και τις εντολές Του και Τον επικαλείσαι μόνο στις δυσκολίες σου γιατί διαμαρτύρεσαι για τα δεινά που σε βρίσκουν;
    Ο προφήτης Δαυίδ αναφέρει πως ο ήλιος βγαίνει για δικαίους και αδίκους… Είναι καιρός να πάψουμε να ανήκουμε στους αδίκους καλοί μου Χριστιανοί. Είναι καιρός συνειδητά να πολιτογραφηθούμε στην κοινότητα των δικαίων. Και πως γίνεται η αλλαγή τούτη, θα μου πείτε. Η αλλαγή γίνεται με την επιστροφή μας στο μονοπάτι της μετάνοιας. Το μονοπάτι που μας επαναφέρει στην οδό της αλήθειας και της πραγματικής ζωής, η οποία οδηγεί στην άπειρη από αγάπη μεγάλη αγκαλιά του Θεού και στην αιωνιότητα.
    Έβλεπα λίγες ημέρες πριν μία φωτογραφία αιωνόβιας ελιάς (2000 ετών) στο χωριό των Ποιμένων, που αδιάκοπα προσφέρει τους καρπούς της μέχρι σήμερα. Αναρωτηθήκαμε εμείς ποτέ τι είδους καρπούς προσφέρουμε στην κοινωνία μας υπό τη στενή και την ευρεία έννοια αυτής; Πικρούς, ξινούς, σάπιους η γλυκούς; Για σκεφτείτε λίγο αρχίζοντας από το άμεσο περιβάλλον σας, τους γονείς σας, τα παιδιά σας, τους φίλους σας… Τι προσφέρατε ως καρπούς στους οικείους σας, στους γείτονές σας, στους φίλους σας; Αγάπη, ανιδιοτέλεια, σεβασμό, ταπείνωση, υπομονή, καρτερικότητα, πίστη στον τριαδικό Θεό, ειλικρίνεια; Αυτά συνιστούν την γλυκειά ανθρώπινη καρποφορία και φέρουν την πραγματική ευτυχία… Αυτά προσφέρατε η τα αντίθετα του Μισόκαλου.
    Γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι αρνιόμαστε Χριστιανοί μου να «ποτίσουμε» σήμερα το δέντρο που λέγεται οικογένεια με το Ύδωρ το Ζων, δηλαδή τον Ιησού Χριστό μας. Αρνιόμαστε να το «λιπάνουμε» με το μοναδικό λίπασμα του νόμου και των εντολών του Πατρός Του και Δημιουργοπυ του κόσμου. Αρνιόμαστε να το «ζεστάνουμε» με τον ήλιο του Παρακλήτου, δηλαδή με τις δωρεές του Αγίου Πνεύματος. Ε! τότε τι καρπούς περιμένουμε να βγάλουμε;
    Θαρσείτε όμως και μην φοβάστε! Ο Θεός είναι μαζί μας. Το Άγιον Πνεύμα ήδη βοηθά για την ενεργοποίηση των λύσεων που ήδη έχουν σταλεί στη γη. Η μητέρα μας Παναγία και σωρεία αγγέλων είναι κοντά μας. Γι’ αυτό ας κοιτάξουμε να σπέρνουμε με καθαρούς σπόρους τα χωράφια μας, είτε πρόκειται για τις ψυχές μας είτε για τους αγρούς μας για να έχουμε καλές και ευλογημένες σοδιές. Ας πάψουμε να δηλητηριάζουμε τη γη (νοούμενη και ως ανθρώπινο σώμα) και το ύδωρ με εμποτισμένα νοθεύματα για να έχουμε καθαρό προϊόν.
    Όχι άλλα πειράματα. Δεν βλέπετε πως έγινε η ατμόσφαιρα; Κοιτάξτε τον ουρανό και θα δείτε πως θέλει καθαρά μυαλά ο Θεός.
    Αφουγκραστείτε τον Κύριό μας που με την ευκαιρία του νέου χριστιανικού έτους μας αποστέλλει μήνυμα ελπίδας.
    «Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α, εγώ και το Ω. Το μήνυμα που στέλνω ελπιδοφόρο για την ανθρωπότητα. Ο Πατήρ μου και εγώ θέλουμε η γη, που με τόση αγάπη δημιούργησε ο Πατήρ μου να είναι δοσμένη εξ ολοκλήρου σ’ Αυτόν. Και όμως! Ο κόσμος κάνει τρελά πράγματα και οι δοκιμασίες των ανθρώπων πολλές. Σταματήστε ο ουρανός έβαλε αόρατες σκάλες και οι άγγελοι και οι άγιοι μάρτυρες που θυσιάστηκαν γι’ Αυτόν και για τη θυσία αυτή πήραν το δώρο τους ανεβοκατεβαίνουν καθαρίζοντάς την. Μην θορυβείστε η πανδημία θα περάσει με ύφεση. Όλα αυτά δημιουργήθηκαν από εσάς τους ίδιους… Γι’ αυτό ο ουρανός καθαρίζει την ατμόσφαιρα και σκοτώνει τα μικρόβια αυτά.
    Έφθασε ο καιρός να καταλάβουν οι άνθρωποι πως ο Πατέρας μου δεν θέλει να χαθεί ο κόσμος αλλά να μάθει να μην ανακατεύεται στις δουλειές του ουρανού. Είδατε τι θεομηνίες και τι ανακάτωμα της ατμόσφαιρας. Και όλα αυτά για να μάθετε να είστε απέναντι στο Θεό καθαροί. Σταματήστε να κάνετε πειράματα. Φθάνει! Τα μικρόβια κυκλοφορούν ανελέητα στην ατμόσφαιρα. Ε! άνθρωπε αναρωτήθηκες ποτέ γιατί σταυρώθηκα; Μόνο λίγοι άνθρωποι έχουν καταλάβει γιατί ο Πατέρας και Δημιουργός με έφερε στον πλανήτη γη. Να είστε σίγουροι πως υπάρχει άλλη ζωή. Ο άνθρωπος δεν χάνεται. Γρήγορα θα έχετε πάρει την επάνω βόλτα στα οικονομικά για να μπορείτε να καταπολεμήσετε τις αρρώστιες. Αμήν».
    Ένας δούλος Κυρίου

    ΛΕΖΑΝΤΑ: Η γη θα ξαναγίνει γρήγορα ο όμορφος κύκνος του Σύμπαντος κόσμου

    Συντάκτης: ΕΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ
    Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΕΥΧ. 104 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009
    http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1367&obcatid=11

  9. foufoutos said, on 19/09/2009 at 8:57 μμ

    Διακοσμημένος για θεατρική παράσταση είναι ο παπάς… Και όλος ο περίγυρος θέατρο θυμίζει…

  10. […] π…..και να δηλώνει πως οι μοναχοί του είναι όμορφοι!. https://orthodoxos.wordpress.com/2009/09/14/apistefton/ Από Αιδώ!!! […]

  11. […] π…..και να δηλώνει πως οι μοναχοί του είναι όμορφοι!. https://orthodoxos.wordpress.com/2009/09/14/apistefton/ Από Αιδώ!!! http://www.freemonks.gr/index.php?pag … […]


Σχολιάστε