ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Γυναίκα στο Άγιον Όρος (ημερήσιαν Σούρτα-Φέρταν!!!)

Posted in φιλανθρωπία, Βίοι Αγίων by or2554 on 12/12/2010

Προσοχήν, δια Εφφιεστάτους Αναγνώστας
(Θέμαν Βαθύν, πολύπλοκον, φιλοσοφικόν και ΣοΦυστικέ!!!)


Πηγαίνει στο Άγιο Όρος όποτε θέλει. Όλοι οι μοναχοί την ξέρουν, τη σέβονται και την εκτιμούν. Ακριβέστερα, την αγαπούν!

Όλες οι πόρτες των μοναστηριών είναι ανοιχτές γι’ αυτήν, μέρα νύχτα. Πολλές φορές την έχουν δει στο δάσος ή στις σκήτες, σε καλύβες ή ασκητήρια. Μα τι μυστήριο πρόσωπο είναι αυτό; Θά ‘λεγες πως οι μοναχοί είναι ερωτευμένοι μαζί της!

Για να πούμε ένα μεγάλο μυστικό, ολόκληρο το Άγιο Όρος της ανήκει – και αυτός είναι κι ο λόγος που άλλη γυναίκα δεν πατάει στα δάση και τις πλαγιές του! Πώς τη λένε; (ΠΩΩΩΩΩΣ;;;;;) Της έχουν δώσει πολλά ονόματα. Το αληθινό της όνομα είναι Μαρία. Το πιο κοινό γυναικείο όνομα στην Ελλάδα – εξ αιτίας της είναι τόσο κοινό. Μα οι άνθρωποι συνήθως δεν τη φωνάζουν μ’ αυτό. Τη λένε με ένα άλλο, γνωστότερο: Παναγία.

Από Αιδώ!!!

’Ετερον Απολυτίκιον της Παναγίας

’Ηχος δ’

Παναγία Δέσποινα υπό την σκέπην σου πάντες οι δούλοι σου τρέχομεν και απρακαλούμεν σε οι ανάξιοι πρόφθασον και Λύτρωσον τους αμαρτωλούς ελευθέρωσον την ποίμνην σου ταύτην από πάσης περιστάσεως και από τον θάνατον τον εξαφνικόν και όλεθρον, ίδωμεν ότι δύνασαι πάντα όσα θέλεις και βούλεσαι Δέσποινα του κόσμου Βασίλισσα Κυρία του Πατρός, ευλογημένη επάκουσον τους παρακολούντας σε.

orse3

ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Όσα σχόλια δεν είναι στα πλαίσια που θέτουν αι ιεραί αποφάσεις των 7 οικουμενικών συνόδων θα κόβονται από ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: