ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Ναός εις το Διάστημαν (ΟΡΘόΔΟΞΟΣ!!!)

Ο πατήρ Γεώργιος Τσέτσης εις έγχρωμην διαστημικήν!!!

Του Μέγαν Πρωτοπρεσβύτερου του Οικ. Πατριαρχείου π. Γεωργίου Τσέτσην (Μέγας Είσαι Κύριε!!!)

Άκρως ενδιαφέρουσα η είδηση. Πρωτάκουστη στα ορθόδοξα και ετερόδοξα Εκκλησιαστικά χρονικά. Ίσως δε και λίγο προκλητική (Προκλητικήν… ΛΙΠΟΘΥΜΩ!!!). Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, αναφέρουν τά Πρακτορεία, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Ρωσική Υπηρεσία Διαστήματος Roskosmos, μίλησε για το όνειρό του όπως, ευκαιρίας δοθείσης, «πετάξει στο Διάστημα», και επισκεφθεί τον «Διεθνή Διαστημικό Σταθμό» (ISS), διευκρινίζοντας συνάμα πως «οι πτήσεις στο Διάστημα ανταποκρίνονται στο Θείο θέλημα, στο μέτρο που δίνουν στον άνθρωπο την ευκαιρία να βελτιωθεί».(έΚΤΑΚΤΟΝ – ΦΙΛάΝΘΡΩΠΟΝ!!!)

Όσοι κακεντρεχείς και φιλύποπτοι, διαβάζοντας την ανωτέρω είδηση θα σχολιάσουν ενδεχομένως ότι η Εκκλησία της Ρωσίας, αφού πρώτα ίδρυσε ενορίες και έπηξε Θυσιαστήρια έως της εσχατιές της γης, (και εκεί ακόμη που δεν υπάρχει «ψυχή ζώσα» ρωσική), τώρα επιχειρεί την κατάκτηση του διαστήματος, με την σύσταση ίσως κάποιας «ενορίας» στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, προκειμένου να προβάλει, όχι πλέον το «παγκόσμιο/οικουμενικό» βεληνεκές της, αλλά την «διαστημική της διάσταση»!

Οι νουνεχείς και απονήρευτοι (οι ΚΑΗΜέΝΟΙ!!!), θα ερμηνεύσουν το «όνειρο» του Πατριάρχου Κυρίλλου ως μια επιθυμία του να βρεθεί όσο το δυνατό πιο κοντά στο εν ουρανοίς κατοικητήριο του Θεού και να δώσει μια απάντηση στους κοσμοναύτες εκείνους που, επιστρέφοντας στη γη δηλώνουν, με περισσή έπαρση, πως πάνω εκεί ψηλά στον ουρανό δεν συναντούν κανένα Θεό.

Όπως και να έχει το πράγμα, ένα είναι βέβαιο. Ότι ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος είναι ένας από τους λίγους δυναμικούς και χαρισματικούς εκείνους ηγέτες του Ορθοδόξου στερεώματος, που γνωρίζουν ως άριστα την «τέχνη» τού να βρίσκονται διαρκώς στο προσκήνιο και να δίνουν, με ένα διαφορετικό τρόπο, μαρτυρία Χριστού μέσα στον σύγχρονο κόσμο.

Από Α ι δ ώ ! ! !
http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/2010/12/blog-post_4150.html

orse3

ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Όσα σχόλια δεν είναι στα πλαίσια που θέτουν αι ιεραί αποφάσεις των 7 οικουμενικών συνόδων θα κόβονται από ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: