ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Η Νέα Ακροδεξιά Εφημερίς (είναι ΚΕΝΤΡώΑΝ!!!)

Όπως Βλέπουστοι την ετοποτέθησα εις το Κέντρον της σελίδος (έΞΟΧΟΝ!!!)

orse3

ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Όσα σχόλια δεν είναι στα πλαίσια που θέτουν αι ιεραί αποφάσεις των 7 οικουμενικών συνόδων θα κόβονται από ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

Advertisements

9 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. adikiaeinai said, on 07/12/2010 at 6:05 μμ

  Αυτό είναι μεγάλη αδικίαν..

 2. ΟΝΝΕΔίτης said, on 09/12/2010 at 7:37 πμ

  Τι λες ρε κοπρίτη θρησκόληπτε Τάλιμπαν; Θες ναέρθουν τα κομμούνια να σου κλείσουν τις εκκλησίες;

 3. Παύλος said, on 10/12/2010 at 12:31 μμ

  Τόσο πολύ φοβάστε τον Ορθόδοξο?

 4. orthodoxos said, on 10/12/2010 at 1:38 μμ

  Τον προωθώ, διατί να φοβηθώ έναν άγιον αδελφόν;;;;
  επιθυμώ να διαβάσουσιν όλοι το ιερόν του Μήνυμαν!!!
  (Αίσχον!!! που ερωτήσατε)

 5. Πάτερ Εφημέριος said, on 10/12/2010 at 2:32 μμ

  Χρστιανέ Ορθόδοξε, όπως μπορείς να καταλάβεις η εκτίμησις προς το ιερόν πρόσωπον σου από μέρους του Ορθόδοξου Αθεοφάγου είναι υψηλότατη (ΠΕΛώΡΙΟΝ) αφού ανέλαβε κι αυτός με την σειράν του να σε προωθήσει καταλλήλως (a href=»http://eatheia.blogspot.com/2010/12/blog-post_08.html»>ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ)! Έχεις την τιμητικήν σου ευλαβικέ γέροντα. Δεν βλέπουστοι ο Παύλος και οι λοιποί που αμφισβητούν τας προθέσεις σας πόσο αγαπιέστε, ώστε να ντρέπουστοι;;;

 6. Χριστιανός said, on 10/12/2010 at 4:03 μμ

  Μπράβο σας Ορθόδοξε! Είναι ιερόν καθήκον σας να στηρίζετε τας χριστιανικάς σελίδας.

  Συνεχίστε με ζήλον την ιερά σας διαφήμιση!

 7. Πιστός του λαού said, on 10/12/2010 at 6:26 μμ

  Θεωρώ πως καλώς ποιείτε και προωθείτε τας δημοσιεύσεις του αγαπητού Ορθοδόξου ημών. Συνεχίστε το θεάρεστο έργο σας, πραγματικώς η στήριξη σας τυγχάνει σπουδαία!

 8. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 16/12/2010 at 11:01 μμ

  ΤΟ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
  ‘Who the Hell do You Think You Are ?’
  Nigel Farage
  Είναι το σύγχρονο κράτος φεουδαρχικό; Τα ουσιώδη γνωρίσματα του φεουδαλικού συστήματος είναι το φέουδο και η υποτέλεια, Τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης φεουδαρχίας είναι 1) τα φέουδα (τα μεγάλα συμφέροντα) 2) η υποτέλεια του κράτους στα μεγάλα συμφέροντα και 3) η καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Δεν είναι σεβαστός ο άνθρωπος ως πρόσωπο.
  Στο φεουδαλικό σύστημα οι φεουδάρχες επιβάλλουν τις θελήσεις τους στο κράτος , το δε κράτος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη. Η εξουσία αντί να είναι σύμμαχος του πολίτη γίνεται αντίπαλός του. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Αποστερεί τον πολίτη από τη σοφία των πατέρων του νομίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο προσφέρει υπηρεσία στο λαό!
  Το παράδοξο είναι ότι η Γαλλική Επανάσταση προέβη στην διακήρυξη των δικαιωμάτων του πολίτη και συγχρόνως κήρυξε την αθεϊα, ενώ η αληθινή έννοια του πολίτη θεμελιώνεται στα διδάγματα της Χριστιανικής Διδασκαλίας!
  Το παράδοξο της Γαλλικής Επανάστασης επαναλαμβάνεται έτσι στη σύγχρονη εποχή. Το σύγχρονο φεουδαρχικό κράτος νομίζει ότι υπηρετεί τους πολίτες με το να γίνεται άθεο, ενώ δεν διαθέτει κανέναν ανώτερο πολιτισμό να υποκαταστήσει τη Χριστιανική Διδασκαλία, γιατί απλώς δεν υπάρχει. Έτσι γίνεται ολοένα πιο εχθρικό προς τους υπηκόους του. Ο κόσμος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και την αγανάκτησή του από ένα τέτοιου είδους κράτος είτε με την αποχή του από τις εκλογές είτε με την απροθυμία του να συνεργαστεί μαζί του.
  Το σύγχρονο κράτος με τον αθεϊσμό του όχι μόνο στερεί τους υπηκόους του από τα ανθρώπινα δικαιώματα του πολίτη, αλλά υποσκάπτει και τον ίδιο τον εαυτό του. Πολλοί πιστεύουν ότι η Εκκλησία έχει ανάγκη από το κράτος ενώ το αντίθετο συμβαίνει: το κράτος έχει ανάγκη από την Εκκλησία και την Χριστιανική Διδασκαλία, για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του πολίτη. Η δημοκρατία δεν λειτουργεί όταν το κράτος δεν σέβεται τους υπηκόους του ως πρόσωπα, γιατί οι πολίτες δεν συνεργάζονται μαζί του.
  Η σύγχρονη φεουδαρχία αντί να ανακουφίσει τον κόσμο απ΄ τις ασθένειες και τη φτώχεια χρησιμοποιεί την επιστήμη και την τεχνολογία για το κέρδος και αδιαφορεί για τις στρατιές των ανέργων που δημιουργούν οι μηχανές.
  Στην ιστορία της ανθρωπότητας αυτοκρατορίες και πολιτισμοί καταποντίστηκαν στον απολυταρχισμό τους γιατί πολέμησαν τους συνεκτικούς δεσμούς των ανθρώπων κι αντί σύμμαχοι με τους λαούς τους έγιναν αντίπαλοι και εχθροί.
  Λένε ότι η Αμερική τώρα δεν έχει αντίπαλο δέος. Δεν αληθεύει. Αντίπαλο δέος είναι οι ίδιοι οι υπήκοοι. Όταν οι κατέχοντες την εξουσία γίνονται επικίνδυνοι για τους ίδιους τους υπηκόους τους αργά ή γρήγορα το φεουδαρχικό κράτος αυτοκτονεί.
  Αυτοί που κατέχουν την εξουσία στον τόπο μας, ας αναρωτηθούν ποιοι είναι οι συνεκτικοί δεσμοί του λαού μας κι αντί να τους πολεμούν, να τους προστατεύουν ως κόρην οφθαλμού . Το κράτος όταν γίνεται επικίνδυνο για το λαό του αυτοκτονεί μαζί με την αλαζονεία του και τη διαφθορά του.

 9. Mariana said, on 20/12/2010 at 5:03 μμ


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: