ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Η Αθεΐαν είναι Ανωμαλίαν (Της Ψυχής!!!) – Έναν

ΣΑΤΑΝΑ!!!

Μερικοί αρνούνται τον Θεό. Μας λένε πώς δεν υπάρχει. Επιστρατεύουν ονόματα επιστημόνων πού διακηρύττουν τον αθεϊσμό τους. Ισχυρίζονται πώς δεν υπάρχουν επιχειρήματα για την ύπαρξη Του. Φυσικά χρειάζεται πολλή αφέλεια να νομίζει κανείς, ότι με την ύπεραπλουστευτική μέθοδο του ένα και ένα ίσον δύο αποδεικνύεται η ύπαρξη τού Θεού. (ύπεραπλουστευτικήν, ΕύΓΕΝ!!!)

Θα μπορούσαμε όμως κι εμείς με τη σειρά μας να τους πούμε: «Αν, όπως λέτε, δεν υπάρχουν επιχειρήματα πού να αποδεικνύουν την ύπαρξη τού Θεού, πολύ περισσότερο δεν υπάρχουν αποδείξεις πού να αποδεικνύουν την ανυπαρξία Του. (δεν υπάρχει ούτε από εδώ, ούτε από εκείν, ΤίΠΟΤΙΣ -ΦοΒΕΡόΝ- ΔΟΞΑΣΜέΝΟΝ το ΑόΡΑΤΟΝ όνομαν ΤΟΥ!!!)

Αλλά πέρα από αυτά υπάρχει ένα μεγάλο ερώτημα, χωρίς απάντηση για τους άθεους: Ποια απάντηση θα δώσουν στο γενικό και καθολικό φαινόμενο της θρησκείας; Γιατί κανένας σοβαρός και χωρίς προκαταλήψεις ερευνητής δεν μπορεί να αμφισβήτησει, πώς το φαινόμενο αυτό είναι καθολικό, φυσικό και έμφυτο. (τούτον δεν είναι ΒΛΑΚΕίΑΝ!!!)

Το ερώτημα αυτό (ΠΟίΟΝ ????) δεν είναι σημερινό. Το έθεσε από πολύ παλιά ο Πλούταρχος και αποτελεί πολύτιμη ιστορική μαρτυρία. Να τι έγραφε: «Μπορείς να βρής πολιτείες χωρίς κάστρα, χωρίς να ξέρουν γράμματα, χωρίς βασιλιάδες, χωρίς σπίτια, χωρίς χρήματα, χωρίς να έχουν ανάγκη από νομίσματα, χωρίς θέατρα και γυμναστήρια. Αλλά κανένας δεν είδε πολιτεία που να μην έχει ιερά και θεούς».(ΜΑΡΤΥΡίΑΝ Πλουτάρχου – Εγκυροτάτην!!!)

Το έΞΟΧΟΝ τούτον Πόνημαν του Ορθοδόξουν Αθεοφάγουν θα συνεχιστείν με 2ον Πόστιον, διότι με τη μίαν ΘΑ ΛΙΠΟΘΥΜίΣΩ!!!

Εύγε τέκνο Ορθόδοξον, Αθεοφάγον και Ανύμφευτον (ΕύΓΕΝ!!!)

Ένα ποτήριον ύδωρ, χάνω τας αισθήσεις μου, ΕύΓΕΝ δια το συναίσθημαν που μου προκαλείς δια μέσων της Ευφυΐας (ΣΟΥ!!!)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΝ εάν επανέλθω εκ της άκρας λιποθυμίας (ΑίΣΧΟΝ Αμαρτωλέ γέροντα!!!)

Από Αιδώ: (κόπι πέιστ!!!)
http://eatheia.blogspot.com/2010/11/blog-post_20.html?utm_source=BP_recent

orse3

ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Όσα σχόλια δεν είναι στα πλαίσια που θέτουν αι ιεραί αποφάσεις των 7 οικουμενικών συνόδων θα κόβονται από ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

Advertisements

10 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. patroklos25 said, on 02/12/2010 at 5:12 μμ

  Άψογο!!!

  Από την άλλη δε, ευρίσκομαι εις την δυσάρεστων θέση του να παραδεχτώ πως ο Ορθόδοξος Αθεοφάγος έχει εισβάλει τρομακτικά εις την παρούσα ζωή μας.

  Μερικά στοιχεία αιδώ!

 2. Σωσώ Λεφάκη Ξεκαρφωτάκη said, on 02/12/2010 at 6:02 μμ

  Δόξα σοι κύριε δόξα συ

 3. orthodoxos said, on 02/12/2010 at 7:12 μμ

  Πατρόκολος 25. 007
  Κάμνετε λάθος αι ανύπαρκτοι Παρθένοι δεν εισβάλουν, ο Άγιος Αθεοφάγος θα εισβάλει όταν θα νυμφευθεί, έως τότε τεκνόν μου, παραμένειν παρθένος δια την τυχερήν Χριστιανήν κόρη που θα του πάρει την παρθενίαν, είναι βέβαιον δε, ότι και η κόρην θα είναι το ίδιον παρθέναν.

  Δόξα τω Θεώ.

 4. άθαιος said, on 02/12/2010 at 9:11 μμ

  Δαιν ξέρο τι λέτε αισείς οι θρήσκι, αλά εγώ ποιστεύω ώτι η αθαιηα είνε ΑΡΕΤΙ !!!

 5. Γκρούεζας said, on 02/12/2010 at 10:56 μμ

  Αξιοτιμε ορθόδοξε είσαι ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας μετά από τον Λυμπερίδη τον φαγομένο υπό του Ορθοδόξου του Αθεοφάγου.

 6. […] This post was mentioned on Twitter by xristiano orthodoxo, Schrodinger's Dragon. Schrodinger's Dragon said: Ορθόδοξος on fire! Η Αθεΐαν είναι Ανωμαλίαν (Της Ψυχής!!!) – Έναν: http://bit.ly/ePbWVN […]

 7. Όπως αναφέρεται και στις γραφές, είναι προτιμότερο να προσευχόμαστε παρά να αναπνέουμε …

 8. άθαιος said, on 03/12/2010 at 2:00 μμ

  Αληθιναι ορθόδοξε πάρτο χαμπάρι !!!

  Η ΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΙ !!!

  Όσο και να μας πολεμάς δεν θα καταφέρεις ΤΙΠΩΤΑ !!!

 9. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 04/12/2010 at 3:01 μμ

  Αθεία είναι η μή αποδοχή του ασυνειδητου από το συνειδυτό…..Ένα από τα θέματα στα οποία συμφωνούν όλοι οι ειδικοί της ψυχανάλυσης, είναι οτι το ασυνείδητο πρέπει να αναγνωριστεί, να κατανοηθούν οι ιδιαιτερότητές του και να αφεθεί σε συνεργασία με το Εγώ. Ο θεμελιώδης σκοπός της ψυχανάλυσης είναι η αποκάλυψη των περιεχομένων του ασυνείδητου και η σταδιακή προσάρτησή τους στο Εγώ. Ο ανθρώπινος νους πρέπει να εκληφθεί ως ολότητα και όχι ως μια κατακερματισμένη δομή, που αποτελείται από αλληλοσυγκρουόμενα τμήματα.
  Οι ερευνητές επιστήμονες της θρησκείας ανά τον κόσμο ονομάζουν το προαναφερθέν φαινόμενο «ενδογενή δίψα για το Θεό», θεωρώντας πως ο ίδιος ο Ύψιστος έδωσε τη συγκεκριμένη ιδιότητα στον άνθρωπο, με σκοπό να Τον αναζητά.
  . Ως απόδειξη αναφέρω το γεγονός οτι δεν παρατηρείται σημαντική φθίση του θρησκευτικού φαινομένου στις μέρες μας, παρόλο που οι επιστημονικές γνώσεις αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Αν ο κύριος λόγος ύπαρξης της θρησκείας ήταν να υποκαθιστά την επιστήμη στην εξήγηση των φαινομένων του εξωτερικού κόσμου, έτσι ώστε να καθησυχάζονται οι πρωτόγονοι φόβοι του ανθρώπου και να αισθάνεται ασφαλής, τότε τουλάχιστον οι επιστήμονες δεν θα είχαν ανάγκη τη θρησκεία και θα ήταν άθεοι. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν αρκετοί εκπρόσωποι της επιστήμης και της διανόησης που είναι βαθιά θρησκευόμενοι, συνδυάζοντας δυο φαινομενικά αντιφατικές στάσεις.
  Παρά την αλματώδη τεχνολογική πρόοδο των τελευταίων αιώνων, ο εγκέφαλος του ανθρώπου εξελικτικά δεν έχει διανύσει ούτε ένα βήμα από την εποχή των σπηλαίων. Όπως υποστηρίζουν πολλοί νευροεπιστήμονες, ο άνθρωπος του 21ου αιώνα είναι εξοπλισμένος με έναν εγκέφαλο προσαρμοσμένο στα δεδομένα του 30.000 π.Χ.!
  Μια συνήθης τακτική των σύγχρονων ανθρώπων, ειδικά αυτών που ζουν στις δυτικές κοινωνίες, είναι να αγνοούν επιμελώς το ασυνείδητο. Προσπαθούν να κρατήσουν τα περιεχόμενά του μακριά από τη συνείδηση, ενώ συμπεριφέρονται γενικά σαν να μην υπάρχει, πιστεύοντας οτι η λογική σκέψη είναι αρκετή για να δώσει λύση σε όλες τις περιστάσεις. Είναι περιττό να αναπτύξω γιατί αυτή η παιδαριώδης άρνηση του ασυνείδητου δεν είναι παρά στρουθοκαμηλισμός, που δεν λύνει αλλά δημιουργεί προβλήματα.
  Ο Καρλ Γιουνγκ (μαθητης του Φρόυντ) ονόμασε τα περιεχόμενα του συλλογικού ασυνείδητου «αρχέτυπα», δανειζόμενος τη λέξη από τον Άγιο Αυγουστίνο.
  Σύμφωνα με τον Γιουνγκ, ο πρωτόγονος δεν ικανοποιείται απλά βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει και να δύει. Η εξωτερική αυτή παρατήρηση πρέπει να είναι ταυτόχρονα ένα ψυχικό γεγονός, δηλαδή η πορεία του ήλιου να αντιπροσωπεύει τη μοίρα ενός θεού ή ενός ήρωα, που δεν κατοικεί πουθενά αλλού παρά στην ψυχή του ανθρώπου.
  Η πλειοψηφία των συγγραφέων που προσπάθησαν κατά καιρούς να ερμηνεύσουν την παρουσία των λατρευτικών εκδηλώσεων, των μύθων, των θρύλων και των μυστικιστικών διδασκαλιών, σκέφτηκαν τα πάντα εκτός από την υπόθεση του ασυνείδητου.
  Εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί οτι οι ισχυρισμοί για την αποτελεσματικότητα των αστρολογικών προβλέψεων στερούνται πλήρως επιστημονικής τεκμηρίωσης. Ακόμα κι αν δεχτούμε, δίκην σύμβασης, την εγκυρότητα των ωροσκοπίων, δεν μπορούμε να παραλείψουμε οτι από τη στιγμή της εφεύρεσής τους η εαρινή ισημερία έχει μετατοπιστεί κατά 60 περίπου μοίρες, από τον Κριό στον Υδροχόο…
  «Μέσα στο στήθος σου βρίσκονται τα άστρα της μοίρας σου» λέει ο Seni στον Wallenstein, στο ομώνυμο βιβλίο του Friedrich Schiller, μια δήλωση που δικαιολογεί την ύπαρξη της αστρολογίας και κάθε δεισιδαιμονίας ακόμα και στη σημερινή εποχή, που η λογική προσπαθεί να κυριαρχήσει. Τα σύμβολα και οι τελετές της κάθε θρησκείας, σύγχρονης ή πρωτόγονης, κρύβουν την προσπάθεια του ανθρώπου να έρθει σε επαφή με παραστάσεις από τα βάθη του ασυνειδήτου του,παραστάσεις που έχει εκεί χαράξει από γέννηση του ανθρώπου μόνο ο δημιουργός.
  Υποστηρίζοντας ο άνθρωπος ότι είναι άθεος το μόνο που δημιουργεί είναι να προσπαθεί με το εγώ του να καταστήλει το υποσυνείδητο του.
  Τέλος δέν είναι υποχρεωμένος κανείς, ούτε υποχρέωσαν ιστορικά ποτέ χριστιανοί να πιστεύσουν κάποιοι στον Κύριο και δημιουργό μας (εκτός κάποιων απομονομένων είδη ιστορικών γεγονότων) με τελική ανάλυση όλοι οι άνθρωποι κάπου να πιστεύουν, συνειδητά και υποσυνείδητα αλλά όπου πιστεύουν οι περισσότεροι από αυτούς θέλουν ακόμα και αν δέν το προσπαθούν να μην βγάλουν προς τα έξω το εγώ τους.
  Οι άθεοι, οι αυτοί που δηλώνουν άθεοι είναι απλά υπερόπτες εγωιστές που πιστεύω ότι δεν μπορούν να βλάψουν διάφορους ανθρώπους, κοινωνίες ή λαούς αλλά παρά μόνο τη συμβατότητα του εαυτού τους.
  Ακόμη και εάν υπάρχουν κάποιοι άλλοι που πιστεύουν μόνο στο χρήμα δια οποιοδήποτε λόγο,τους λέω ότι και αυτό κάποτε τελειώνει ή συσωρεύεται σε κάποιους ή κάποιον………
  …….ο Θεός μας όμως και οι θεοί άλλων λαών παραμένουν….και δυστυχώς δεν μπορείτε να τους καταργήσετε είτε μεμονομένα είτε όλους μαζί……διότι αυτοί είναι στην φύση των ανθρώπων υποσυνείδητα και κάποια δεδομένη στιγμή ( που δέν την γνωρίζει κανένας ) όλοι οι θεοί όλων των λαών γίνουν ένα και τότε θα δείτε την πλήρη αλήθεια στα μάτια σας……αλλά τότε δεν σας το εύχομαι να είσαστε δακτυλοδεικτούμενοι…..

 10. Άθεος said, on 15/12/2010 at 6:09 μμ

  Και εδώ ο ΜΑΛΑΚΑΣ χτύπησε;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: