ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Το Χάραγμα 666 (Ψήφος Εντριβής!!!)

ΨΗΦΟΣ ΕΝΤΡΙΒΗΣ = ΠΛΑΚΙΔΙΟ = ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ = ΑΡΝΗΣΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥ


ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ

Οσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο είτε συγχέουν τον ψευδοπροφήτη με τον Αντίχριστο ταυτίζοντας τα δύο Θηρία της Αποκάλυψης, είτε δεν μελέτησαν τι ακριβώς θα ενεργήσει ο ψευδοπροφήτης για λογαριασμό του Αντιχρίστου.

Η Αγία Αποκάλυψη αντιδιαστέλλει σαφώς τα δύο θηρία. Ο Αντίχριστος είναι το εκ της θαλάσσης αναβαίνον θηρίον (Αποκ. 13.1), ενώ ο ψευδοπροφήτης και πρόδρομος του Αντιχρίστου είναι το εκ της γης αναβαίνον θηρίον (Αποκ. 13.11).

Η Κάρτα του Πολίτη κατά την ταπεινή (ταπεινή…έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) μας γνώμη αποτελεί οριακό σημείο, το τελευταίο χαράκωμα στο οποίο οφείλει ο Χριστιανός να αντισταθεί μέχρι θανάτου. Η παραλαβή της κάρτας του πολίτη με το τσιπ – 666 αποτελεί ενσυνείδητη προδοσία του Χριστού για τους εξής λόγους:

1. Διότι το 666 αποτελεί χάραγμα ισοδύναμο του χαράγματος του ονόματος του Αντιχρίστου.

2. Διότι δεν μπορεί να επικαλεσθεί ο Χριστιανός την παραμικρή άγνοια ή σύγχυση στο θέμα αυτό.

3. Διότι ομόφωνα η Εκκλησία διεκήρυξε προ ετών και διετύπωσε γραπτώς και με εγκυκλίους την άποψή της, ότι απαγορεύεται οι Χριστιανοί να παραλάβουν ηλεκτρονική ταυτότητα με τον δυσώνυμο αριθμό 666.

4. Διότι το 666 δημιουργεί κρίση ταυτότητας. Πώς θα δει ο Χριστιανός τον εαυτόν του στην ταυτότητα χαραγμένο με την σφραγίδα του Αντιχρίστου; Τι θα πει; «Είναι ο εαυτός μου χαραγμένος» ή «δεν είμαι αυτός», δηλαδή «είμαι κάποιος άλλος;».

5. Διότι το 666 στην ταυτότητα θα είναι ισόβια, ανεξάληπτη σφραγίδα «κατ’ ενέργεια του Σατανά», οπότε χάνω την Θεία Χάρη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι μόνος μου θα ζητήσω στη συνέχεια το εμφυτευμένο τσιπ για καλύτερη εξυπηρέτησή μου.

6. Διότι πώς, εγώ, που είμαι βαπτισμένος Χριστιανός θα φέρω επάνω μου το 666 το οποίο είναι καθιερωμένο σύμβολο – έμβλημα των αντιχρίστων οργάνων,  των σατανιστών και εκφράζει την αντίχριστη κουλτούρα και αποστασία;

7. Διότι οι άγριοι πατέρες προφητεύουν και περιγράφουν την σατανική αυτή ταυτότητα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, για να μας προφυλάξουν.
Μας λέγουν ότι η πλάνη του «Χερσαίου Θηρίου» (Γρηγορίου Νύσσης, P.G. 45,1121), δηλαδή ο ψευδοπροφήτης, θα αναγκάσει τους ανθρώπους να λάβουν χάραγμα – 666, το οποίο ονομάζουν «ψήφον» (Ανδρέου Καισαρείας P.G. 106,340).

Ώστε έτσι ε;;;; «ψήφος εντριβής» κατά τους αγίους αυτούς πατέρες σημαίνει μια πλακίτσα (σαν τραπουλόχαρτο) καθημερινής χρήσης με το 666.

Σκαρτσιούνης Δημήτριος
Καθηγητής Θεολογίας (καθηγητά…έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Εξ ταπεινοτάτης και σώφρονος «Ελευθέρου Ώρας»;

http://www.elora.gr/portal/orthodoxy/6–/2585-2010-11-11-17-55-31

orse3

Σε όλους πλην των αφιλοκερδών εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Όσα σχόλια δεν είναι στα πλαίσια που θέτουν αι ιεραί αποφάσεις των 7 οικουμενικών συνόδων θα κόβονται από ειδική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου


 

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

Advertisements

11 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Σεβαστιανός μητροπολίτης Β.Ηπείρου said, on 15/11/2010 at 11:45 μμ

  Eύγε αδελφέ, αχούρι είχε γίνει εδώ μέσα το βλόγ.
  Αι ΟικοΥΜΕΝΙΚΑΊ σΎΝΟΔΕς ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΘΕΟΎ.

 2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 18/11/2010 at 1:53 πμ

  Σκεφτήτε λοιπόν τώρα 6,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους να μην σκέφτονται καθόλου το ότι κάποιοι προγραμματίζουν το μέλλον τους και ασχολούνται διαρκώς μαζί τους, χωρίς σταματημό, αφού μας μισούν ασταμάτητα και χωρίς λογική, αφού δεν θέλησαν ποτέ να συμβιβαστούν μαζί μας. Οι παρατηρητές λοιπόν καταγράφουν τα πάντα και θέλουν πλέον τον απόλυτο κουμάντο δημιουργώντας πρώτα ηλεκτρονικά τον ψευδοπροφήτη δια να τον ενθρονίσουν αργότερα με σάρκα και οστά (Ψευδοπροφήτη ονομάζω την απόλυτη ηλεκτρονική κυριαρχία και χερσαίο θηρίο αυτόν που θα ενθρονίσουν δήθεν ως παγκόσμιο ηγέτη) με τα κάτωθι…..
  1. Στρατιωτικός μηχανισμός επιβολής δια να υπάρξει ένα παγκόσμιο κράτος αφού εξαλείψουν ή καταργήσουν όλα τα είδη υπάρχων.
  2. Οικονομικός μηχανισμός επιβολής όπου η οικονομική αναδιάρθρωση οποιουδήποτε κράτους περνάει μέσα απο διαδικασία δανεισμού από την παγκόσμια τράπεζα.
  3. Νομικός μηχανισμός ο οποίος λειτουργεί ως δούριος ίππος στα πλαίσια όπου κινούνται οι νόμοι που δημιουργούν τα κοινοβούλια της δυτικής Ευρώπης που αποτελούν τον οδηγό συμπεριφοράς των πολιτών, έτσι ώστε η προπαγάνδα τους να έχει πείσει τους πάντες ότι ένας κακός νόμος είναι καλύτερος από το να μην υπάρχει, που στην ουσία είναι νέες ρυθμίσεις δια την παγκοσμιοποίηση του καταναγκασμού και του ελένχου.
  4. Δανειστικός μηχανισμός χρημάτων κρατώντας τους άνθρώπους σε άγνοια σχετικά με τους νόμους που ρυθμίζουν και χρησιμοποιώντας αυτές τις γνώσεις για να χειριστούν το χρηματικό ποσό που βρίσκεται σε κυκλοφορία και σε συνδιασμό με το αιώνιο τέχνασμα του χρυσού σαν δείκτη αξίας,( Όλος ο χρυσός των τελευταίων 500 χρόνων δεν δημιουργεί κύβο ακμής πάνω απο 40 πόδια)ελένχοντας έτσι την τιμή των προίόντων κατευθύνοντας το παγκόσμιο εμπόριο ή και απαξίοσης αυτού.
  5. Πολιτικός μηχανισμός μέσα απο πολιτικούς ηγέτες που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη που συνειδητά παραπλανούν τους λαούς μέσα από ασύστολα κατά εξακολούθηση ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις δημιουργώντας ένα συγκινησιακό δεσμό μεταξύ λαού και δημαγωγών, ώστε να αναστέλλεται κάθε κριτική σκέψη με παράλυση της λογικής αποκοιμίζοντας τους λαούς με μακάβριες υποσχέσεις για μελλοντικές επιτυχίες, ζητώντας συνεχή παράταση του έργου τους και αποκρύπτουν όλα τα σημαντικά προβλήματα προβάλλοντας σαν επιτυχίες τους τα τραγικά λάθη τους, διαφθείροντας τους λαούς με την αναπαραγωγή της όλης νοσηρής νοοτροπίας που οι ίδιοι προωθούν.
  6. Παιδείας και μόρφωσης μηχανισμός στον οποίο ο δάσκαλος και καθηγητής είναι ο συνδικαλιστής που παλεύει δια τα εργατικά του δίκαια χωρίς να εμπνέει τις ευαίσθητες καρδιές των παιδιών, καθώς και η όλη φροντισμένη δόμηση των κτιρίων απο την εσωτερική εώς εξωτερική τους αρχιτεκτονική δίνουν οντότητα στα άτομα όσο είναι στο εκεί χώρο καθώς και την πλήρη εξάρτιση τους κατά το όνομα του σχολελιου που φοιτούν δημιουργώντας στρατό καταστροφής και επιβολής ( Τελείωσαν το Χάβαρντ και αντί να βοήθήσουν τους λαούς σαν φωτισμένοι, τους έστειλαν να καταστρέψουν χώρες ολόκληρες ενώ τα άλλα πανεπιστήμια είναι το απόλυτο μηδέν), υποβαθμίζοντας συνέχεια τα δημόσια σχολεία αυξάνοντας το άνχος του λαού ώστε να αισθάνεται φτωχός σε σχέση με τα ιδιωτικά σχολεία.
  7. Ελεύθερης και ανοικτής κοινωνίας μηχανισμός που τον έχουν ασπαστεί χιλίαδες πολιτικοί και δήθεν ηγέτες η οποία είναι ακοικτή σε νέους ανθρώπους,νέα ήθη,νέες αξίες,νέα πάθη και γενικώς νέες ιδέες χωρίς να μπορεί να γίνει πρόοδος και καθορισμός κοινού στόχου,οράματος,επίτευξης και λογικής.(Αριστοτέλης είπε …πολυπολιτισμική κοινωνία δεν ευδοκιμεί).
  8. Εργατικής τάξης μηχανισμός ελένχου μέσα απο σωματεία,οργανώσεις και συνδικαλιστές οι οποίοι ενδιαφερόμενοι μόνο δια το κλάδο τους είτε δήθεν δια αυτόν αψηφούν του υπόλοιπους κλάδουν χωρίς να συνεργάζονται δίνοντας το δικαίωμα στα όργανα του μηχανισμού του διαίρεε και βασίλευε.
  9. Αστυνομικός μηχανισμός οποίος θα ελέγχει τις οργισμένες εξαθλιωμένες μάζες με την δύμανη των όπλων σε αναγκαστική υποταγή και μόνο κάποιοι πιστοί στο μηχανισμό εκατομμυριούχοι θα είναι στο καθεστώς.( Αποκάλυψη ο έχων χρήμα θα προσκυνηθεί ).
  10. Τεχνητής οικονομικής κρίσης μηχανισμός δια τα κράτη πού δήθεν είναι εύαλωτα διότι το να κάνεις τεχνική οικονομική κρίση η δημιουργία γίνεται στα χαρτιά κοινή γνώση των δήθεν ηγετών αναδιαρθρώνοντας μερικούς αριθμούς, ενώ δια την πραγματική πρέπει έιτε να εξαφανίσεις τα χρήματα απο τα χέρια του λαού ενώ υπάρχουν προιόντα προς πώληση είτε να εξαφανίσεις τα προιόντα ενώ ο λαός έχει χρήματα, έτσι με το μηχανισμό τους δέν θέλουν χρήματα αφού αυτοί έχουν όλα τα χρήματα αλλά θέλουν μόνο και μόνο την υποδούλωση μέσω του χρέους δανείζοντας συνεχώς τους πάντες.
  11. Τεχνικής διοικητικής διαλύσεως κρατών μηχανισμός που ρέει μέσα από την ίδια διοικητική δομή του κράτους αφού αυτοί φρόντισαν να επιβάλουν πρώτοι τον κοινοβουλευτισμό διαχωρίζοντας πάντα την εργασία απο το έργο ενώ ο λαός κρίνει πάντα το αποτέλεσμα αλλά όχι το ίδιο τον κρατικό οργανισμό ενώ οι λαοί δεν έχουν την γνώση και την δυνατότητα να ελέγξουν τις υποδομές του κράτους καθώς και τους αντιπροσώπους τους αυτούς,(βουλευτές),γνωρίζοντας πάντα τις αδυναμίες λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού μπορούν να σταματήσουν ή να μπλοκάρουν κάποιο απο τα γρανάζια του.
  12. Μέσα μαζικής ενημέρωσης μηχανισμός διαμόρφωσης της κοινής γνώμης εξαγοράζοντας ένα πλήθος αυτών των επιχειρήσεων και να εξαφανίσουν όσους δεν υπέκυψαν σ’ αυτούς αλλάζουν τις καθημερινές συνήθειες και τις αντιδράσεις νοοτροπίας των λαικών μαζών σε νέα ερεθίσματα και καταστάσεις που προωθούν.
  Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά περισσότερα ακόμη αλλά ο αντίχριστός και ο ενθρονισμός του έρχεται και πιστεύω ότι είναι κοντά έτσι θα εκπληρωθούν και οι γραφές. Με τα σημερινά μάτια της νοήσεως μου το 666 είναι η πραγματική ηλεκτρονική γραφή οποιοδήποτε ηλεκτρονικου μέσου υψηλής τεχνολογίας όσο δια τον αντίχριστο σας λέω μόνο μια λέξη που ίσως δεν γνωρίζεται την σημασία της και το υπό εγκατάσταση έργο της…..Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Π Ο Ι Η Τ Ε Σ πολεμίστες τους όσο μπορείτε ακόμη…

 3. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 18/11/2010 at 11:07 μμ

  Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΛΥΕΤΑΙ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

  Όταν τελειώσουν τα χίλια χρόνια, θα λυθεί ο σατανάς από την φυλακήν του και θα βγεί διά να πλανήσει τα έθνη είς τις τέσσερις γωνίες της γής, τον Γώγ και τον Μαγώγ καί να τους συγκεντρώσει είς τον πόλεμον΄ είναι αναρίθμητοι σαν την άμμο της θαλάσσης. Καί ανέβηκαν είς όλον το πλάτος της χώρας και περικύκλωσαν την κατασκήνωση των αγίων και την πόλην την αγαπημένην. Αλλά κατέβηκε φωτιά απο τον ουρανόν από τον Θεόν, και τους κατέφαγε΄και ο διάβολος που τους πλανά ερρίχθηκε εις την λίμνην που είχε την φωτιά και το θείαφι, όπου ήσαν το θηρίον και ο ψευδοπροφήτης καί θα βασανισθούν ημέραν και νύχτα είς τους αιώνας των αιώνων. ( Απόσπασμα από την Αποκάλυψη του Ιωάννου κεφ.20 στιχ.7 εώς 10 ).
  Η ωραιότερη ικανοποίηση του νού και ίσως της ψυχής μου που νιώθω σήμερα στα 45 χρόνια μου, είναι ότι χωρίς να το θέλω ή να το προσπαθώ όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι είμαι χαζός, γραφικός και ηλίθιος…..ας είναι καλά όλοι τους ……και τους πληροφορώ ότι δέν κοιμάμαι…….¨ Η χάρις του Κυρίου Ιησού Χρηστού να είναι μαζί με όλους τους Αγίους…ΑΜΗΝ..

 4. memos said, on 19/11/2010 at 3:45 μμ

  Ρε Ευάγγελε, είναι ψυχαγωγικά αυτά τα τρελά; Ποια 1000 χρόνια βρε χαζομπουμπούνα, 2 χιλιάδες χρόνια πέρασαν από τον Χριστούλη σου κι ακόμα περιμένετε στη στάση του τρόλει… Άντε βρε ψυχασθενή να πάρεις το λιβάνι σου να ηρεμήσεις, ο Ορθόδοξος εδώ ζητάει σωστές χριστιανικές απόψεις, όχι αυτές των πτωμάτων.

 5. foufoutos said, on 19/11/2010 at 3:50 μμ

  Μέμο, κακώς μαλώνεις τον θεόπνευστον Βαγγέλαν, αφού αυτοχαρακτηρίζεται «χαζός, γραφικός και ηλίθιος». Όλοι οι άλλοι το νομίζουν, όμως αυτός ξέρει… Και είναι μόνο 45 ετών ο δυστυχής, φαντάσου τι έχει να τραβήξει ακόμα με άγχη, εφιάλτες και ερινύες. Μέμο, να τον καλοπιάνεις, να του στείλεις και 2-3 δωρεάν δόσεις λιβάνι εξ Αραβίας, το γερό. Πιάνει και βούβαλο!

 6. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 20/11/2010 at 1:55 πμ

  Χριστιανοί ΜΕΜΟ & ΦΟΥΦΟΥΤΕ σας ευχαριστώ διά τα θερμά λόγια σας. Δέν με πειράζει. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
  Αρχίζουμε λοιπόν από τα ιερά Ευαγγέλια, τις πράξεις των Αποστόλων και την αποκάλυψη του Ιωάννη ( ¨Ολα μαζι Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ),αφού λοιπόν τα γνωρίζουμε έστω και λίγο μπορούμε να λέμε την ιδιότητα μας ότι είμαστε χριστιανοί και δέν φτάνει μόνο η βάπτιση μας μαζί με το χρήσμα.
  Συνεχίζω λοιπόν διά να σας συνδέσω τα παραπάνω χίλια χρόνια με τα λιβάνια από τον Λίβανο και την Συρία. Σημειώνω εδώ ότι το πρώτο απόσπασμα κεφ.20 στιχ.7 εώς 10 δεν το διάλεξα τυχαία αλλά διά να μπορέσω να καταλάβω πώς μπορούν να μιλάνε άνθρωποι δια το θηρίο και τον ψευδοπροφήτη όταν ……………δε θέλω τα σχόλια είναι δικά σας και θα σας δικαιώσουν απόλυτα με την παρακάτω σύνδεση των προυγουμένων στοίχων του ιδίου κεφαλαίου…
  (( Είδα επίσης τας ψυχάς εκείνων πού είχαν αποκεφαλισθή διά την μαρτυρίαν των περί του Ιησού και διά τον λόγον του Θεού και οι οποίοι δέν είχαν προσκυνήσει το θηρίον ούτε την εικόνα του και δέν είχαν λάβει το χαραγμένο σημάδι εις το πρόσωπο τους ή το χέρι τους.Αυτοί ήλθαν πάλιν εις την ζωήν και εβασίλευσαν μαζί με τον Χριστόν χίλια χρόνια.Οι υπόλοιποι από τους νεκρούς δέν ανέζησαν πρίν συμπληρωθούν τα χίλια χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη ανάστασις. Μακάριος και άγιος εκείνος που συμμετέχει είς την πρώτην ανάστασιν. Ο δεύτερος θάνατος δέν έχει εξουσίαν επάνω τους, αλλά θα είναι ιερείς του θεού και του Χριστού και θα βασιλεύσουν μαζί του χίλια χρόνια.( κεφ.20 στιχ.4 έως 6) )).
  Προσοχή τώρα….η προφητεία έχει επίλογο το κεφ.22 όπου από αυτό σας μεταφέρω μόνο τους στίχους 18 έως 20.
  (( Εγώ διαβεβαιώ καθένα πού ακούει τα λόγια της προφητείας του βιβλίου αυτού, ότι εάν προσθέση κανείς εις αυτά, θα προσθέση είς αυτόν ο Θεός τας πληγάς πού είναι γραμμέναι εις τούτο το βιβλίον΄ εάν αφαιρέσει κανείς από τα λόγια του βιβλίου της προφητείας αυτής, θα αφαιρέση ο Θεός το μερίδιον του από το δένδρον της ζωής και την πόλιν την αγίαν, που είναι γραμμένα είς τούτο το βιβλίον. Εκείνος που μαρτυρεί αυτά λέγει, ΄΄Ναί, έρχομαι γρήγορα΄΄.Αμήν, ναί έρχου Κύριε Ιησού. )). ΔΙΑΒΑΣΤΕ & ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ και μην γράφετε ανούσια πράγματα….

 7. memos said, on 26/11/2010 at 9:22 μμ

  Ρε Ευάγγελε πεοκρούστη, είσαι σε θέση να καταλάβεις τι γράφεις; Έχεις την εντύπωση ότι βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψες (πέρα από τα αποσπάσματα των φτηνών γραφών); Στο σχολείο δεν σου έλεγε ο καθηγητής σου να ξαναδιαβάζεις τα γραπτά σου, μετά από 5-10 λεπτά, να δεις αν καταλαβαίνεις κάτι; Είσαι ένα θλιβερό παράδειγμα του υποβαθμισμένου εκπαιδευτικού μας συστήματος. Κοίτα το ταβάνι σου και, άμα δεις ότι είναι κάτασπρο, θα καταλάβεις πώς διατηρείται έτσι. Για τις φοβίες και τις απειλές που αισθάνεσαι, βοηθάνε μόνο φάρμακα, σταγόνες, χάπια, λιβάνι και όλα τα συναφή. Δυστυχώς δεν σώνεσαι…

 8. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 26/11/2010 at 10:46 μμ

  Σίγουρα δέν βγαίνει νόημα δια αυτούς πού είναι μόνο να σχολιάζουνε…….άνοιξε την αποκάλυψη του Ιωάννη…….δίαβασε τα κεφάλαια που αναφέρω……σύνδεσε τους στίχους και ίσως καταλάβεις το σφάλμα σου…..άν δέν μπορέσεις να καταλάβεις και τότε δέν χάνεις τίποτα να την διαβάσεις ολόκληρη…..δέν με ενοχλείς καθόλου και άν εκφρασθείς ακόμη με περισσότερα καλύτερα λόγια δια εμένα…..σε ευχαριστώ που μου προσφέρεις ταπείνωση, νομίζω ότι θα είσαι θεόσταλτος δια το άτομο μου, διότι ο Ύφιστός χρησιμοποιεί τους πάντες καί τα πάντα δια να πετύχει το θέλημα του,άσχετα εάν στην δική μας ανθρώπινη φύση χαρακτηρίζονται άλλοτε ως κακά και άλλοτε ως καλά, το καλό όμως το γνωρίζει μόνο Αυτός…..και πάντα να είσαι καλά……αδελφέ χριστιανέ Memo….Ο Κύριος μεθ΄υμών…

 9. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 26/11/2010 at 11:23 μμ

  Αδελφέ Μέμο από ότι γίνεται σήμερα καταλαβαίνω ότι τόν κόσμο αυτόν τόν κρατάνε στα χέρια τους οι αμόρφωτοι και απλοί άνθρωποι που πιστεύανε και είχαν και ιδανικά εάν δούμε τι κάνανε μέχρι σήμερα οι μορφωμένοι δια την καλυτέρευση όλων των ανθρώπων στη Ελλάδα αλλά και στην γή μας……πραγμάτικά σε προτρέπω να μιλήσεις με τέτοιους ανθρώπους αλλά σε παρακαλώ επειδή θα νιώσεις αυτά που λένε, μήν σε βάλει ο σατανάς να τους εκμεταλλευθείς…..ξέρεις στην Ελλαδίτσα μας σε εσένα,εμένα και τόσους άλλους αμόρφωτοι άνθρωποι μας σπούδασαν δουλεύοντας σκληρά ακόμη και κάτω από το έδαφος μέσα σε λαγούμια σε ξένα χέρια με σκοπό το μέλλον το δικό μας δια να λέμε εμείς σήμερα οι μορφωμένοι ότι π.χ. όπως εγώ κάτοχος πτυχίου οικονομικών της ΑΣΟΕΕ,ντοκτορά οικονομικών της ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΕ, Η/Υ κλπ…..μπορεί να μου πείς τι θα πώ εγώ τώρα ή αύριο στο παιδί μου όταν μου πεί …..Εσύ μπαμπά τί έκανες τότε δια όλα αυτά(που συμβαίνουν σήμερα.), πώς θα τους κοιτάξουμε στα μάτια τώρα που αυτοί περιμένουν κάτι από εμάς και εμείς ίσως δέν μπορούμε να το προσφέρουμε…και ίσως κάποιοι από εμάς συνεχίζουν να ελπίζουν ακόμη στην βοήθεια των γεροντότερων μας……ΑΙΣΧΟΣ δια εμένα που φοράω παντελόνια και θέλω να λέγομαι ΑΝΔΡΑΣ.

 10. Πάτερ Χάραγμας Εντριβάκης said, on 27/11/2010 at 11:34 πμ

  Ευάγγελε, είσαι μια όαση μέσα στον ορυμαγδό της παραπληροφόρησης! Θεωρώ ιδιαίτερα χαρμόσυνο το μύνημα σου ότι το μέλλον του κόσμου μας βρίσκεται στην αμορφωσιά. Αυτό φυσικά θα είναι κάτι που θα ενδυναμώσει περισσότερο και θα τονώσει το θρησκευτικό συναίσθημα!

  I adore Thee, Evoe! I adore Thee, I A O!

 11. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ο πραγματικός said, on 27/11/2010 at 7:22 μμ

  Πάτερ χάραγμα Εντριβάκη είστε πραγματικά κι εσείς μία όαση μέσα στην παραπληροφόρηση διότι παραποιείται τον λόγον μου….έτσι έχουν κάνει τους ανθρώπους σήμερα όπου κι άν πιστεύουν να εφαρμόζουν κατά τα δέοντα τους την ιδεολογία τους με τα πιστεύω τους….εκ των ιδίων κρίνει τα αλλότρια…..με την μόνη προυπόθεση ότι εγώ βλέπω πάντα το ποτήρι μου μισογεμάτο και ποτέ μισοάδειο……επειδή πιστεύω κάπου….εσείς πού πιστεύετε…..δηλαδή δέν είναι τυχαίο ότι διαλέξατε το ΧΑΡΑΓΜΑΣ διότι χαράζεται την ιστορία και τον λόγο κατά τον δικό σας τρόπο…..( Ουίνστωλ Τσώρτσιλ είπε……με το μόνο που τα πάω καλά στην ζωή μου είναι η ιστορία…διότι πρόκειται να την γράψω εγώ….)


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: