ο Χριστιανός Ορθόδοξος

ιδού ο Νέος Πρωθυπουργός (δεν είναι από Τζάκιον!!!)


Δια τας απολύτου συμπτώσεως ονομάζεται Ανδρέας, θα γλυτώσομεν επιτέλους από τας Μεγάλας Οικογενειακάς Δυναστείας! (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

orse3

Σε όλους πλην των αφιλοκερδών εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

(Σχόλια ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΝ τους ενορίτες μου, θα διαγράφονται αυτομάτως άνευ εξηγήσεως εκ μέρους του ιεροβλογίου μου…)

[έΚΤΑΚΤΟΝ το Λέγειν Μου!!!]

Advertisements

9 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Po said, on 21/05/2010 at 2:04 μμ

  που να σου κοπεί η γλώσσα…Αστρολόγε!

 2. Νίκος said, on 22/05/2010 at 11:09 μμ

  αυτούνος τζόγια μου εινι εξυπνότερος κι απ τουν κύρη του.
  ο ξυπνότρους παπανδρέου
  φτου να μν τουν βασκάν

 3. Σταύρος said, on 23/05/2010 at 10:01 πμ

  Περιμένετε λιγάκι καλοί μου άνθρωποι. Το παιδί κάνει ακόμα τα κακά του μέσα στα πάμπερς του.

 4. Νίκος Αιμίλιος said, on 25/05/2010 at 10:42 πμ

  Σημείωση : Ξέρουμε ότι ο φανατισμός οδηγεί στα άκρα. Οι μεσαιωνικοί φανατισμοί έφεραν μεσαιωνικές έχθρες και σκοτεινές δεισιδαιμονίες και «Ιερές εξετάσεις» και «Σταυροφορίες», κατά των Ορθοδόξων κυρίως, που τους ονόμαζαν «αιρετικούς» και σκοπό είχαν να τους υποτάξουν.
  Σήμερα, μερικοί φανατικοί της μιας άποψης και της μιας ιδέας (ενώ ο Θεός είναι της απόλυτης ελευθερίας και του διαλόγου που δημιουργεί πολυμορφία κόσμων), μιλούν με μίσος και με εχθρότητα (ευτυχώς είναι λίγοι) για τους αδελφούς τους Χριστιανούς των άλλων δογμάτων και τους ονομάζουν «οικουμενιστάς» δηλαδή «ενωτικούς». Κι αυτό επειδή μιλούν για την ένωση όλων των Χριστιανικών δογμάτων! Η ένωση των Χριστιανών είναι σύμφωνη με το «Ένα ποίμνιο» του Χριστού και σύμφωνη με όλη την Αγία Γραφή και με τα λόγια της Αποκάλυψης, ότι στο τέλος των καιρών τα δόγματα θα ενωθούν στο «ΕΝΑ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ».
  Άλλωστε οι Άγιοι, Ιωάννης Χρυσόστομος, Άγιος Βασίλειος, Άγιος Γρηγόριος, Άγιος Αθανάσιος και άλλοι, έλεγαν ότι η Εκκλησία του 4ου αιώνα βουλιάζει αύτανδρη, επειδή οι βασιλικοί αριστοκράτες αγόραζαν με χρήμα τις επισκοπές και έστελναν όλους τους Αγίους στις εξορίες, επειδή διαμαρτύρονταν. Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος πέθανε στην Τρίτη εξορία του. Αυτοί οι αριστοκράτες που αγόραζαν τις επισκοπές με χρήμα, μαζί με τους τότε βασιλείς, επίσης διαστρέβλωσαν τον Πρωτοχριστιανισμό, επειδή έλεγε ότι οι βασιλείς (οι τότε πρώτοι) θα γίνουν έσχατοι – και οι αγωνιστές πρωτοχριστιανοί θα γίνουν πρώτοι… Από τότε η Εκκλησία απλώς υμνούσε τον Θεό με την Κυριακή Προσευχή του Ιωάννη του Χρυσόστομου και δεν εφάρμοζε πρακτικά την ισότητα του Χριστού, για τον λαό του Χριστιανισμού, ώστε η Αποκάλυψη να προβλέπει ότι στην «Δευτέρα Παρουσία» η Εκκλησία θα αρπαχθεί προς τον Θεό, άρα πρόσκαιρα ήταν όμηρος του κυβερνώντος την γη αντίθεου, χωρίς να το θέλει. Ήρθε η ώρα να ενωθεί πλέον ο Χριστιανισμός και αυτό θα γίνει με την αρπαγμένη προς τον Θεό και ενωμένη Εκκλησία.
  Διαβάστε στο βιβλίο «Δευτέρα Παρουσία» όλα αυτά, όπως και πάρα πολλά άλλα, με στοιχεία της Αγίας Γραφής, για την εποχή πριν την Δευτέρα Παρουσία, στην ιστοσελίδα nikosaimilios.blogspot.com

 5. Αρπαξάμενος said, on 25/05/2010 at 1:58 μμ

  Αδελφέ Αιμίλιε, επιτέλους καταδέχτηκε η απόλυτη αλήθεια του χριστιανισμού, η Εκκλησία της Πεντηκοστής, να κηρύξει εδώ τον θείο λόγο, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο.
  Σε αναγνώρισα αδελφέ από την αρπαγή της εκκλησίας που ανάφερες:
  «Δυο θα σκαλίζουν στο χωράφι. Ο ένας θα αρπαχτεί από τον θεό, ο άλλος θα μείνει.
  Δυο θα συνουσιάζονται στο κρεβάτι προς τεκνοποίηση, ο ένας θα αρπαχτεί, ο άλλος θα μείνει εκεί.
  Δυο θα αφοδεύουν στις τουαλέτες της ταβέρνας. Ο ένας στην ανδρική και η άλλη στην γυναικεία. Ο άνδρας θα αρπαχτεί και η αμαρτωλή γυναίκα του θα μείνει, διότι τον απατούσε με τον κουμπάρο της».
  Ο πατέρας μας και δάσκαλός μας Φέγγος, έτσι τα διδάσκει από το ραδιόφωνό μας τον Χριστιανισμό.

 6. Αποστόλης said, on 25/05/2010 at 5:31 μμ

  Αδελφέ Αρπαξάμενε, αυτή είναι η αλήθεια για την αρπαγή της εκκλησίας του κυρίου μας. Πόσο δίκιο έχεις! Ο πνευματικός μας πατέρας, ο κ. Νικολόπουλος ο γιατρός, από τον ραδιοφωνικό μας σταθμό, τον Χριστιανισμό, δεν παύει να το λέει:
  «Αδελφοί, να αφοδεύετε όσο πιο σύντομα μπορείτε. Διότι φανταστείτε να σας αρπάξει ο Κύριος εν τω μέσω του αποπατείν σας και να βρεθείτε εις την Βασιλείαν του Θεού με σκατωμένον ποπόν, οπού απουσιάζει κάθε έννοια και ύπαρξις λουτρών και μπιντέδων!».
  Τι θαυμαστός ιεροκήρυξ ο αγαπητός αυτός αδελφός μας! Πώς μας φροντίζει ακόμα και για τόσο λεπτεπίλεπτες λεπτομέρειες!

 7. Σταύρος said, on 25/05/2010 at 6:10 μμ

  Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε περί αγχωμένης μαλακίας. Έγραψε γι’ αυτήν ο Μαχαιρίτσας ένα τραγουδάκι που έγινε σουξέ («Διδυμότειχο μπλούζ»). Τώρα μάθαμε ότι υπάρχει και αγχωμένο χέσιμο!
  Εγώ, μα την αλήθεια, θα παραδεχόμουνα πολύ κάποιον μουσουργό, που θα μπορούσε να γράψει ένα τραγούδι, γι’ αυτό το πρόβλημα.
  Όσο δε φαντάζομαι τον βαθμό άγχους των δυσκοίλιων Πεντηκοστιανών, μαυρίζει η ψυχή μου από τον οίκτο και την συμπόνια.

 8. Νίκος Αιμίλιος said, on 08/05/2011 at 11:09 πμ

  Αγαπητέ Αρπαξάμενε, λες παραπάνω στο σχόλιό σου, ότι είμαι ένας των Πεντηκοστιανών. Πως το ξέρεις ;!… Ούτε ποιοί είναι οι Πεντηκοστιανοί ξέρω, ούτε τί πιστεύουν, ούτε μίλησα ποτέ με κανέναν που να έλεγε ότι είναι Πεντηκοστιανός. Διαβάζω όλους τους φιλοσόφους, άθεους και πιστούς, όλους τους επιστήμονες, άθεους και πιστούς, και την Αγία Γραφή, χρησιμοποιώντας και γράφοντας για ότι αναφέρω από αυτήν: βιβλίο, κεφάλαιο και παράγραφο. Ώστε να επιβεβαιώσει, όποιος διαβάζει το βιβλίο μου. Διάβασέ το αυτό το βιβλίο και μετά τα λέμε. Πάντως τις βρισιές τί τις θέλεις.
  Νίκος Αιμίλιος

 9. orthodoxos said, on 16/05/2011 at 1:55 μμ

  Νίκε Αιμίλιε, είσαι 50κοστιανός.
  είναι μεγάλην αμαρτίαν να το αρνείσαι.
  ΑίΣΧΟΝ!!!

  😦


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: