ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Hellas Orthodoxy: Ο Καρατζαφέρης Χόντρυνε (ΑίΣΧΟΝ!!!)

Λόγια Σοφάν του Διμ79
διαβάστε μετά παρρησίας!!!
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λαος ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΧΩΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ…ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ,ΠΑΡΑ ΘΑ ΕΧΑΝΕ.

Από το ιερόν της Πατρίδος Βλόγιον του διμ79!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/05/blog-post_10.html

orse3

+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

9 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Σταύρος said, on 10/05/2010 at 5:16 μμ

  Ορθόδοξε, ο κ. Καρατζαφέρης είναι γνήσιος χριστιανός ορθόδοξος. Έχει γράψει και βιβλία χριστιανικά. Και δεν έχει χάσει ποτέ ευκαιρία που να μη ρίξει την ομολογία της πίστης του.
  Είναι όμως δυνατόν, εσύ ο Ορθόδοξος, να αγνοείς ότι το πάχος είναι γνώρισμα χαρακτηριστικό της ορθοδοξίας, και μας παριστάνεις τώρα και τον απορημένο!
  Επί τέλους η υποκρισίας σας δεν έχει όρια. Ή μήπως δεν έχεις δει τους υπέρβαρους Μητροπολιτάδες, που έχουνε από δυο βαρέλια κοιλιά ο καθένας; Για πήγαινε και στο άγιο όρος να δεις εκεί του περισσότερους καλόγερους που είναι σαν τα παχουλά τα γουρουνάκια.
  Κι ο Σαμαράς θα ήταν έτσι, αλλά θα έχει ο άνθρωπος σίγουρα ταινία στα έντερα.
  Αλήθεια εσύ πόσα κιλά να ζυγίζεις άραγε; Πού και να μην κάνατε νηστεία τις μισές μέρες το χρόνο!
  Ξέρεις πώς μου απάντησε ένας υπέρβαρος καλόγερος, όταν τον ρώτησα για τα περιττά κιλά του; Ότι πάχυνε από το νερό! Ότι είχε λέει μια πάθηση, που λέγεται κατακράτηση υγρών!
  Σε κάθε τσέπη από εκατό δικαιολογίες.
  Άσε τώρα λοιπόν την πλάκα και ρίξε στα φιλαράκια σου καμμιά ιδέα για δίαιτα. Την νηστεία δε, άφησέ την καλύτερα κατά μέρος, γιατί είδαμε όλοι μας πόσο σας ωφέλησε.
  Αλλά τι κάθομαι τώρα και χαραμίζω τα λόγια μου. Είδε ποτέ κανείς ευνούχους αδύνατους;
  Ο ίδιος ο θεός σας δεν σας δίδαξε μήπως να γίνεται καλύτερα ευνούχοι.

 2. 1451 said, on 10/05/2010 at 5:32 μμ

  Έχω μια θεωρία που ερμηνεύει το περίεργο αυτό φαινόμενο(δηλαδή άνθρωποι που νηστεύουν να παχαίνουν). Βλέπετε επειδή προσεύχονται συνεχώς για τις αμαρτίες των συνανθρώπων τους, η αρνητική ενέργεια της αμαρτίας εισχωρεί στο σώμα του ασκητή με τη μορφή πάχους. Έτσι ο ασκητής περιορίζει και εξοντώνει την αμαρτία. Σκεφτείτε κάτι παρόμοιο με το vault ενός anti virus.

 3. Στράτος said, on 10/05/2010 at 5:55 μμ

  Σταύρο Βασδέκη και 1451, έχουμε βαρεθεί τις εξυπνάδες σας και τα ανόητα αθεϊστικά σας παχιά λόγια. Γιατί το λένε «παχιά» λόγια; Διότι χίλιες φορές να είναι παχύ το σώμα, αυτό το αίτιο όλων των κακών του ανθρώπου, παρά τα λόγια, όπως είναι τα δικά σας.
  Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσετε ότι εμείς οι ορθόδοξοι δεν δίνουμε δεκάρα για τι αμαρτωλό αυτό σώμα μας; Τι κι αν είναι παχύ; Τι κι αν είναι αδύνατο. Αφού είτε έτσι είτε αλλιώς βρωμερό και αμαρτωλό θα είναι. Δηλαδή η αμαρτία πάει με το κιλό ανόητοι;
  Κι αν ο παχουλός χριστιανός φροντίζει τέλεια τα της ψυχής του, εσάς τι σας νοιάζει για τα κιλά του; Ποιά είναι δηλαδή η διαφορά μεταξύ ενός αμαρτωλού που κουβαλάει μέσα στα έντερά του δυο κιλά κόπρανα από, έναν αμαρτωλό που κουβαλάει πενήντα.
  Τον πρώτο δηλαδή θα τον σώσουν οι μείον σαράντα οκτώ κιλά σκατούλες που διαφέρει από τον δεύτερο;
  Αλλά πού θα καταλήξει κανείς όταν συνομιλεί με άθεους; Σίγουρα σε σκατοκουβέντες.

 4. Θάνος said, on 10/05/2010 at 7:04 μμ

  Στράτο, κάτι άτομα σαν και σένα κάνουν το μεγαλύτερο κακό στην πίστη του Ιησού.
  Αφού δεν ξέρεις να μη μιλάς. πήγες να το παίξεις θεολόγος και τα έκανες σαλάτα.
  Όλοι οι άγιοι της πίστης μας ήταν αδύνατοι μέχρι και σκελετωμένοι ήταν. Έτρωγαν μια φορά τη βδομάδα κι αν.
  Ο άγιος Αντώνιος έτρωγε ακρίδες, ναι μόνο ακρίδες.
  Πόσο βάρος μπορεί να πάρει κανείς άμα τρώει μόνο ακρίδες. Οποιανού δεν μπορούμε να μετρήσουμε τα κόκαλα ένα προς ένα, να ξέρεις ότι δεν γίνεται να είναι άγιος.
  Καλά με το είπε ο γέροντας της μονής Μελισσοχωρίου ότι παιδί μου να ξέρεις, εμείς οι ίδιοι θα ξεκάνουμε την άγια θρησκεία μας. Από τη άγνοιά μας. Απού να χωνόμαστε εκεί που δεν μας σπέρνουν.

 5. foufoutos said, on 10/05/2010 at 8:37 μμ

  Θάνο, είσαι βέβαιος ότι ο άγιος και μέγας Αθανάσιος (μεγάλη η χάρη του!) έτρωγε ακρίδες; Εγώ που έχω μελετήσει τον βίο του και τον διαβάζω κάθε εβδομάδα μία φορά, βλέπω ότι έτρωγε γαρίδες, είχε εκεί ο Νείλος κάτι γαρίδες 40 πόντους με το συμπάθιο! Τελικά δεν έχεις σωστή ενημέρωση και διαδίδεις αιρετικές απόψεις…

 6. Τσακαλήας said, on 10/05/2010 at 9:29 μμ

  Για να σου πω Τσακαλία.
  Εγώ είμαι ο μόνος γνήσιος Τσακαλήας.
  Αει στο διάλο αδελφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 7. Dim69wc said, on 10/05/2010 at 9:31 μμ

  Ορθόδοξε υποψιάζομε πως είσε βουδηστίς

 8. Στράτος said, on 10/05/2010 at 9:49 μμ

  Θάνο, για το όνομα του θεού, μη τα κάνεις όλα ίδια. Δηλαδή αδελφέ μου ο κυρός Χριστόδουλος, που παραδέχονταν ότι έπρεπε να κάνει δίαιτα, για να χάσει τα περιττά κιλά του, δεν ήταν ένας άγιος ιεράρχης; Ο Άνθιμος της Θεσσαλονίκης, που το ύψος του είναι ίσο σχεδόν με το φάρδος του, δεν είναι και άγιος και πατριώτης; Ο Βενιζέλος, ο πολιτικός, με την κοιλίτσα του, δεν είναι άνθρωπος της Ορθοδοξίας.
  Και σε πληροφορώ πως ο Πάγκαλος, αυτό το βουβάλι, όπως τον λένε, τελευταία κυκλοφορούν φήμες ότι πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, όλο σε εσπερινούς και ολονυχτίες συχνάζει.
  Τον σημερινό αρχιεπίσκοπό μας τον έχεις δει γυμνό; Δηλαδή εσένα σαν τι σου φαίνεται; Ας πούμε σαν τον άγιο Ονούφριο;
  Κι εκείνοι όλοι οι φανατικοί ορθόδοξοι και υπερπατριώτες επίσκοποί μας της χαμουτζίας – που λέμε κάτω από το αυλάκι – πώς σου φαίνονται δηλαδή; Σαν την Τουίγκι;
  Γιατί αδερφέ κόλλησες στην ποσότητα; Το πνεύμα μετράει. Αυτό κι όχι το σαρκίο. Αυτή η κοπριά.

 9. Θάνος said, on 11/05/2010 at 1:51 μμ

  Κύριε φούφουτε, που το βλέπεις το πρόβλημα; Αλλά από πού να ξέρεις εσύ ότι οι γαρίδες επιτρέπονται στη νηστεία επειδή δεν έχουν αίμα. Όπως και το μαύρο χαβιάρι, για το οποίο τρελαίνονταν ο κυρός μακαρίτης αρχιεπίσκοπός μας Χριστόδουλος.
  Όταν ο συχωρεμένος, ποίμαινε τον λαό του Βόλου, είχε πάει ταξίδι στη Μόσχα. Κατά την επιστροφή του, στο τελωνείο βρέθηκαν επτά ολόκληρα κιλά μαύρο χαβιάρι στις αποσκευές του. Και τότε έσπευσαν να τον χλευάσουν οι άθεοι, ότι τι θα το έκανε τόσο πράμμα.
  Τι θα το έκανε! Πόσες μέρες νήστευε το χρόνο; Τριακόσιες. Από μια κουταλιά την ημέρα να έτρωγε, ούτε για δυο χρόνια δεν θα του αρκούσε.
  Κι αυτοί που τον έψεξαν, αμφιβάλλω αν δοκίμασαν ποτέ στην ζωή τους μαύρο χαβιάρι. Ξέρεις τι απαίσια γεύση έχει; Για να μπορέσει να το φάει κανείς πρέπει να το πασαλείψει πολύ αραιά, πάνω σε βουτυρωμένο ψωμί, πενήντα αβγουλάκια στη φέτα. Δηλαδή τα εφτά κιλά χρειάζονται περίπου 27000 φέτες ψωμί, για να φαγωθούν!
  Αλλά έτσι είναι. Συνεχώς μιλάμε για πράγματα που τα αγνοούμε.
  Γιατί λένε οι πατέρες «θου φυλακή τω στόματί μου Κύριε».


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: