ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Αθεΐαν και Δεισιδαιμονίαν πάνε μαζί (ΑίΣΧΟΝ!!!)

Posted in συνηθισμένα, Βίοι Αγίων by or2554 on 28/04/2010

από – http://eatheia.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html

Η αθεΐα και η δεισιδαιμονία πάνε μαζί! Φαίνεται αφύσικο. Και όμως είναι το πιο φυσικό. Ψέμα και το ένα, ψέμα και το άλλο. Και τα δύο προέρχονται από εκείνον, που ο Χριστός τον ονόμασε «πατέρα του ψεύδους». Η αλήθεια είναι πάντα η ίδια, ενώ το ψέμα μοιάζει με τον χαμαιλέοντα, που αλλάζει συνεχώς χρώματα. Δεν είναι καθόλου αφύσικη η σχέση της αθεΐας με την δεισιδαιμονία, όπως νόμιζες! Πάνε τόσο φυσικά μαζί, όσο η φωτογραφία με την κορνίζα. Χωρίς Θεό, το κάθε τι καταντάει κορνίζα της δεισιδαιμονίας. Το ένα ψέμα αναζητεί το άλλο.

την πίστη και πλημμύρισαν τον κόσμο με προλήψεις και δεισιδαιμονίες. Πέταξαν τον αληθινό Θεό και παρέδωσαν τούς εαυτούς των στον αντίχριστο, για τον οποίον είπε ο Χριστός «Εκείνος, δηλαδή ο διάβολος, είναι απ’ αρχής ανθρωποκτόνος».

Αυτό σίγουρα δεν το γνωρίζει ο γνωστός σας κύριος, πού πέταξε τον Θεό και εγκολπώθηκε τις τσιγγάνικες δεισιδαιμονίες.

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ + ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΧΡΙΔΟΣ
από το σοβαρόν Ιερόν Βλόγιον του Παγκοσμίως γνωστού blogger «Ορθόδοξος»

orse3

Σε όλους πλην των αφιλοκερδών εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

22 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Μπαμπούλας said, on 28/04/2010 at 8:09 μμ

  Ο Αινσταιν ήταν πολύ προληπτικός πίστεβε στα μάγια

 2. Στράτος said, on 29/04/2010 at 10:10 πμ

  Αδελφέ Ορθόδοξε, πόσο δίκιο έχει όταν λες για την κατάρα αυτού, που ο Χριστός μας τον ονόμασε «πατέρα του ψεύδους». Ο τρισκατάρατος αυτός δαίμονας έχει τόση μανία να εισέρχεται εντός των ανθρώπων του θεού, αλίμονό μας.
  Ο κύριος Σωτηρόπουλος άνθρωπος του θεού και μέγας ιεροκήρυξ, χαράμισε όλη τη ζωή του στην διδασκαλία του λόγου του θεού. Κι όμως!
  Δείτε πώς ενώ ο Χριστός δίδαξε να αγαπάμε τους εχθρούς μας αυτός, χωρίς ίχνος ντροπής, προτείνει – άκουσον –άκουσον μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες – να τους δολοφονούμε!!! Είναι δυνατόν να το έκανε αυτό εάν δεν έμπαινε μέσα του ο διάβολος;

  Όλα τα ντοκουμέντα, από την διεύθυνση:

  http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=544

 3. A & A said, on 29/04/2010 at 1:55 μμ

  Το ομορφότερων πράγμα στον κόσμο είναι ο κώλος της γυναικας και εσείς το ονομάζεται αίσχος? Μήπως σας αρέσει η πούτσα?

 4. Στράτος said, on 29/04/2010 at 7:24 μμ

  Μα τι λέτε τώρα A & A,
  δεν σας έτυχε ποτέ ν’ ακούσετε ότι εμείς στην ορθοδοξία μας έχουμε αποβάλλει αυτή την αισχρή λέξη, και ότι την αντικαταστήσαμε με την λέξη κρίνος;
  Αυτό το ευωδιαστό λουλούδι που το μύρισε η μητέρα του Χριστού μας και τον συνέλαβε, εκ θείας χάριτος δι’ αυτού;
  Γνωρίζεται γι’ αυτό που αναφέρατε, πόσο βρωμερό πράγμα είναι; 150 καλλιέργειες μυκήτων έχει ανακαλύψει μέχρι στιγμής η επιστήμη της ιατρικής, οι οποίες φωλιάζουν στην πόσθη του. Χώρια που υπάρχουν κοπέλες που, από την άκρατη ακολασία, στην οποία τις έχει ρίξει ο τρισκατάρατος διάβολος, το βάζουν και στο στόμα τους.
  Ή μήπως δεν έτυχε να ακούσετε για τα τρία κακά του.
  Ότι έχει κεφάλι αλλά δεν σκέφτεται ποτέ
  Ότι κάνει παρέα συνεχώς με όρχεις και
  Ότι πετάει τακτικά μαλακίες;
  Μήπως θέλετε να σας πω κι άλλα; Έλεος πια.

 5. Σταύρος said, on 29/04/2010 at 7:53 μμ

  Προς A & A,
  νομίζω ότι ο κ. Στράτος, σας απάντησε ικανοποιητικά για τα περί του πέους, ούτως ειπείν.
  Όσο για τα περί των γυναικείων κώλων, σίγουρα ατυχήσατε που απευθυνθήκατε εδώ.
  Η ορθοδοξίας απέχει αυτής της εμπειρίας και της αντιστοίχου γνώσεως. Διότι η γνώση της αφορά αποκλειστικώς τους ανδρικούς τοιούτους.
  Εάν μάλιστα σας ενδιαφέρει παρεμπιπτόντως το θέμα, τότε δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε ανδρικά μοναστήρια, ιδίως εκείνα του αγίου όρους, οπότε θα σας λυθούν όλες οι σχετικές απορίες, διότι η εμπειρίες τους περί αυτών είναι και γενικές και εξειδικευμένες.
  Τώρα πώς του ξέφυγε αυτουνού του Ορθόδοξου, και μόστραρε εδώ κώλους γυναικείους, αντί για ανδρικούς, μόνο αυτός μπορεί να μας το εξηγήσει.

 6. tsironakos said, on 30/04/2010 at 11:30 μμ

  Πολλές φορές πιστεύω ότι κάνει πλάκα αυτός ο χλιμίτζουρας που γράφει εδώ. Μετά βλέπω τη φάτσα του Άνθιμου και επανερχομαι…

  ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

  +

  +

  +

  Αμήν

  Υ.Γ.: Πάντως, ορθόδοξε, παίξ’ την και λίγο, όλοι οι άγιοι πατέρες μας κάπου τον «ακουμπάνε»…

 7. Στράτος said, on 01/05/2010 at 7:46 πμ

  Κύριε tsironakos,
  περί της επικαταράτου μαλακίας, εδώ πέρα έχει γίνει τόσος λόγος όσο πουθενά αλλού σ’ όλο τον κόσμο. Και μας έχουν εξηγήσει πολλοί αδελφοί τις επιπτώσεις της στον άνθρωπο, οι οποίες φτάνουν μέχρι και του σημείου να προκαλούν κι αυτόν τον ίδιο τον θάνατο.
  Επίσης να γνωρίζεις και το πρωτάσκουστο, ότι δόθηκε ως επιτίμιο στους αρχαίους Έλληνες φιλισόφους, διότι ενώ είχαν το απαιτούμενο μυαλό να γνωρίσουν τον μοναδικό Θεό της οικουμένης – τον Γιαχβέ, διότι ακόμη δεν είχε γεννηθεί τότε ο Χριστός μας – αυτοί έκαναν τα στραβά μάτια και εξακολουθούσαν να προσκυνούν τα είδωλα.
  Άντε τώρα, να καταθέσουμε ξανά μανά τα ντοκουμέντα (βλ. πιο κάτω την διευθυνση).
  Φαίνεται όμως ότι το επιτίμια του συνεχώς μαλακίζεσθαι, δεν δόθηκε μόνον στους φιλοσόφους αλλά και σ’ όλους τους άθεους. Διότι εάν δεν είχε μαλθακώσει η μαλακία το μυαλό σου, ούτε θα ανάφερες ούτε θα πρότεινες τέτοιες μαλακίες.
  Και καταφέρεσαι τώρα σ’ έναν άνθρωπο του θεού, αυτόν εδώ τον Ορθόδοξο, και λες χωρίς αιδώ ότι «ότι κάνει πλάκα αυτός ο χλιμίτζουρας» -άκου χλιμίτζουρας! – επειδή ξέρεις ότι από σεμνότητα και ταπεινότητα δεν θα σε απαντήσει, αφού μάλιστα δεσμεύεται κι από το «αγαπάτε τους εχθρούς σας», που δίδαξε ο κύριός μας.
  Ακόμα και να μη διαβάσεις τα ντοκουμέντα περί μαλακίας, και μόνο από την συμπεριφορά σου μπορείς να καταλάβεις, αν μετανοήσεις, πόσο κακό σου έχει κάνει η μαλακία στο μυαλό.
  Τα ντοκουμέντα:
  Η μαλακία οι Πατέρες της εκκλησίας και οι Έλληνες φιλόσοφοι.
  http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=29

 8. Ορθόδοξε, λες «Η αθεΐα και η δεισιδαιμονία πάνε μαζί!».
  Φυσικά ήθελες να γράψεις «δυσιδαιμονία».
  Δηλαδή η προερχόμενη από δαίμονα που ασχολείται διττώς, δηλαδή και με τα πρακτικά και με τα θεωρητικά. Διότι το δυσί σημαίνει και στα δυο, και το δαίμων τον γνώστη, των ειδικό, τον έμπειρο, τον επαΐοντα, τον θεό, την θεία δύναμη, όπως λένε όλα τα λεξικά. Όλες δηλαδή τις ιδιότητες που έχουν οι άθεοι.
  Αλλά ποιος την έχασε την ορθογραφία για να την βρεις εσύ. Σε λένε και Ορθό-δοξο!

 9. tsironakos said, on 01/05/2010 at 1:30 μμ

  @ Στράτος.

  Κατά αρχάς δεν είμαι κύριος, και ούτε προσπαθώ να το παίζω σοβαροφανής και μορφωμένος. Το να πιστεύεις ότι ο αυνανισμός καίει τον εγκέφαλο είναι τόσο ηλίθιο όσο να πιστεύεις ότι το να καπνίζεις χασίς καίει εγκεφαλικά κύτταρα. Είναι μύθος.

  Επίσης, χλιμίντζουρας είναι μια πολύ ωραία, σατυρική λέξη. Αν σε ενόχλησε, ε, δε μπορώ να κάνω κάτι. Απλώς μην την κοιτάζεις.

  Μακάρι να μου απαντήσει ο Ορθόδοξος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να αρχίσω να επιχειρηματολογώ για τις απόψεις μου, ούτε να κάνω μια υγιής συζήτηση, κάτι που εσείς δε μπορείτε να κάνετε ελλείψει λογικής.

  Το άρθρο πραγματικά το διάβασα αλλά δεν καμία συνέχει ή εγκυρότητα, πόσο μάλλον ορθότητα λόγου.

 10. Στράτος said, on 01/05/2010 at 2:55 μμ

  Προς tsironakos,
  είπες «κάτι που εσείς δε μπορείτε να κάνετε ελλείψει λογικής».
  Πράγματι, στην Ορθοδοξία μας τα πράγματα δεν εξετάζονται δια της λογικής αλλά δια της θείας χάριτος, η οποία θάλλει εντός μας (εφόσον και εάν μας έχει δοθεί), τις αρετές της ενορατικότητας και της διαισθήσεως.
  Μάλιστα καλόν θα είναι να ξέρεις ότι, μεγάλο κόπο καταβάλλουμε, ώστε να εξαλείψουμε κάθε υπόλειμμα, ακόμα και κάθε ίχνος λογικής, που τυχόν απόμεινε εντός μας.
  Κι εγώ το αγνοούσα αυτό, μέχρι που μου το πρότεινε ο εδώ Ορθόδοξος. Μόλις λοιπόν το αντιλήφτηκα, πήγα και την ζήτησα, την θεία χάρη λέγω, μέσω έγκυρου πνευματικού (προσοχή διότι υπάρχουν και μαϊμούδες στην κατηγορία αυτή) και ω του θαύματος, την αξιώθηκα ο αμαρτωλός.
  Διότι δεν αληθεύει ότι θα λάβεις ότι ζητήσεις. Και προ παντός όταν πρόκειται για την θεία χάρη. Στο ζητούμενο αυτό ο Κύριός μας, για κάποιους λόγους που τους αγνοούμε (γι’ αυτό λένε οι άγιοι πατέρες μας «άγνωσται αι Βουλαί του Κυρίου»), είναι πολύ επιλεκτικός και διακριτικός!
  Να φανταστείς ότι ο άγιος Αυγουστίνος, την αξιώθηκε (;)μετά από παρακαλετά δεκαετιών, και στο τέλος, υποψία μόνο διέθετε, για την λήψη της. Και μ΄ αυτήν την υποψία και το ανάλογο μαράζι, εγκατέλειψε ο άμοιρος τον μάταιο αυτόν κόσμο.
  Διότι περιέπεσε, νέος ων, σε βαρύτατο αμάρτημα, οπού ζήτησε από τον θεό, το εξής:
  «Κύριε δώσ’ μου εγκράτεια, αλλά όχι ακόμα».
  Εσύ αδελφέ ζήτησες ποτέ από τον Κύριο (δεν χωνεύεις και τ’ όνομά του) ποτέ εγκράτεια;
  Γνωρίζεις τι εστί εγκράτεια; Γνωρίζεις ότι όλες σχεδόν οι αγίες της Ορθοδοξίας μας, όσες εξ αυτών έτυχε να είναι παντρεμένες, εξ ακράτου εγκρατείας κατά των αφροδισίων, μεταξύ των άλλων, αρνήθηκαν να διακορευτούν υπό των νομίμων συζύγων τους, την πρώτη βραδιά του γάμου τους;
  Ότι άλλες εξ αυτών υπέκυψαν, μήνες ολόκληρους μετά, άλλες ολάκερα έτη και άλλες ουδέποτε παρέδωσαν την παρθενία τους, στο σύζυγό τους, σεβόμενες τις παρθενίες ,και της Αγίας Μητρός του Κυρίου μας (σας θυμίζει τίποτα η λέξη κρίνος;)Κυράς (γι’ αυτό λένε οι παλιοί ότι, ό,τι απεχθάνεται κανείς συνεχώς το βρίσκει μπροστά του) Παναγιάς, και την παρθενία του Κυρίου και θεού μας Ιησού Χριστού, ο οποίος ουδέποτε συνουσιάστηκε (ήμαρτον Κύριε των δυνάμεων)μετά γυναικός.
  Κι ενώ δηλαδή εμείς οι πιστοί, καταβάλλουμε τόσο κόπο προς διαφώτισή μας, μένοντες, παρ’ όλ’ αυτά στα μαύρα σκοτάδια, εσύ θέλεις, δίχως κανένα κόπο να γνωρίσεις τα μυστήρια που συμβαίνουν περί την ψυχοφθόρο μαλακίαν! Οποία έπαρση!
  Δηλαδή τόσο μεγάλη ιδέα έχεις για το εαυτό σου; Ή μήπως εκτός από την απατηλή πρόσκαιρη ηδονή, την οποία ο διάβολος εμβάλλει στο νου σου, χωρίς καν να υφίσταται, γνωρίζεις και κάτι επιπλέον περί αυτής;
  Εάν δεν ήταν αμαρτία τότε γιατί ο Θεός κατακεραύνωσε τον Αυνάν, τον Αρχιμαλακιζόμενο της παγκόσμιας ιστορίας;

 11. tsironakos said, on 01/05/2010 at 4:00 μμ

  Κατ’ αρχάς, αν πάρουμε ως δεδομένο ότι Χριστός, Θεός και Άγιο Πνεύμα δεν υπάρχει (που είναι το πιο πιθανόν) όλα αυτά είναι ασυναρτησίες.

  Και στο κάτω, τι με νοιάζει αν ο άγιος Αυγουστίνος την έπαιζε ή αν οι οσίες της Εκκλησίας σας πηδιόντουσαν;

  Εγώ ξέρω ότι η αγελάδα παίρνει πίπα από τον ταύρο, ότι ο ταύρος αυνανίζεται. Είναι η φύση. Επειδή τα εσωτερικά ταμπού σου δε σου επιτρέπουν να δεις καθαρά τίποτα πέρα από τη στενή αντίληψη σου και τις ιδέες που σου μεταγγίζουν κυριολεκτικά, κάθεσαι και λες βλακείες περί πνευματικών πατέρων.

  Τέλος:
  «Εάν δεν ήταν αμαρτία τότε γιατί ο Θεός κατακεραύνωσε τον Αυνάν, τον Αρχιμαλακιζόμενο της παγκόσμιας ιστορίας;»

  Μου φέρνεις ως επιχείρημα μια ιστοριούλα, που έχει την ίδια αποδεικτική ικανότητα με την Κοκκινοσκουφίτσα;

 12. Στράτος said, on 01/05/2010 at 4:55 μμ

  Προς tsironakos,
  αδελφέ μου αγαπητέ, διέπραξες μεγίστην αμαρτία. Πώς μπέρδεψες έτσι την γραβάτα με το εσώβρακο!!! Τον θείο λόγο με την παραμυθητική ιστορία της κακομοίρου κοκκινισκουφίτσας. Εμείς οι ορθόδοξοι τρέφουμε μεγάλη συμπάθεια προς το αδύναμο αυτό πλάσμα του θεού μας. Εσύ γιατί το περιφρονείς; Δεν άκουσες ότι ο δημιουργός αγαπά εξ ίσου όλα του τα κτίσματά του;
  Και όπως ο κακούργος λύκος εξαπάτησε της αθώα αυτή κορασίδα, έτσι τώρα εξαπάτησε ο τρισκατάρατος κι εσένα, ώστε να φερθείς υβριστικώς προς τον Κύριο των δυνάμεων.
  Γιατί αδελφέ κρατάς τόση σκληρότητα στην καρδιά σου. Γνωρίζεις πόσο καυτηρίασαν οι άγιοί μας πατέρες την σκληροκαρδία; Να λες ότι δεν υπάρχει η Αγία Τριάδα της ορθοδόξου πίστεως.
  Δηλαδή όλα αυτά τα εκατομμύρια των μαρτύρων της πίστεώς μας, για ψύλλου πήδημα και επί ματαίω θυσίασαν την πολύτιμη ζωή τους, χάριν της σωτηρίας της ψυχής τους; Εσύ, να πούμε, δεν πιστεύεις στην ψυχή, κι επομένως στην σωτηρία της, η οποία μόνον δια της ορθοδόξου πίστεως κερδίζεται;
  Οι Μητροπολητάδες , οι Αρχιμανδρίτες, οι Ιερείς, οι Παπάδες, οι Διάκοι, οι Αρχιδιάκοι και οι άγιοι καλόγεροι, γέροντες και ηγούμενοι της θρησκείας του ζώντος και αληθινού θεού, γιατί υπάρχουν και γιατί αγωνίζονται οι άμοιροι; Για κάτι που δεν υπάρχει, όπως αναιδώς έγραψες εδώ;
  Τα άγια λείψανα των οσίων και αγίων μας, πώς κάνουν τόσα και τόσα θαύματα. Από το τίποτα, έλκουν την θαυμαστή τους θαυματουργία;
  Αλλά ας μη θορυβηθείς, εάν επέλθει η θεία χάρις επάνω σου. Σπεύσε σ’ έναν ξημολόγο και αυτός θα σε τακτοποιήσει πάραυτα. Για να μη δε ζοριστείς, σαν αδαής επ’ αυτών, καλό θα είναι να δεχτείς την συγχώρηση σε στάση προσκυνητική. Δηλαδή όχι μόνον γονυπετής ων, αλλά επί των τεσσάρων ευρισκόμενος. Διότι αυτή είναι η στάση της τελείας ταπεινώσεως. Επειδή εξ αυτής ορθώθηκε το ανθρώπινο είδος, μετά παρέλευση εκατομμυρίων ετών, στην όρθια, πάντοτε βεβαίως με την θέληση και την βοήθεια του Κυρίου και πατρός μας Γιαχβέ, ο οποίος ήταν ο Θεός του λαού των Εβραίων. Του μοναδικού λαού (και εκλεκτού του) που πίστευε στον αληθινό Θεό του σύμπαντος κόσμου.
  Θα προσευχηθώ αδελφέ για πάρτι σου στον Κύριο, ο οποίος θα σε συγχωρήσει, διότι μέγα είναι το έλεός του, επί των αμαρτωλών, και άπειρη η αγάπη του επί των κτισμάτων του. Αμήν.

 13. tsironakos said, on 01/05/2010 at 7:02 μμ

  «Πώς μπέρδεψες έτσι την γραβάτα με το εσώβρακο!!!»

  Ήταν δίπλα δίπλα και τα μπέρδεψα.

  «Γνωρίζεις πόσο καυτηρίασαν οι άγιοί μας πατέρες την σκληροκαρδία;»

  Ναι

  «Δηλαδή όλα αυτά τα εκατομμύρια των μαρτύρων της πίστεώς μας, για ψύλλου πήδημα και επί ματαίω θυσίασαν την πολύτιμη ζωή τους, χάριν της σωτηρίας της ψυχής τους;»

  Ναι

  «Από το τίποτα, έλκουν την θαυμαστή τους θαυματουργία;»

  Ναι

  «Σπεύσε σ’ έναν ξημολόγο και αυτός θα σε τακτοποιήσει πάραυτα. Για να μη δε ζοριστείς, σαν αδαής επ’ αυτών, καλό θα είναι να δεχτείς την συγχώρηση σε στάση προσκυνητική. Δηλαδή όχι μόνον γονυπετής ων, αλλά επί των τεσσάρων ευρισκόμενος. Διότι αυτή είναι η στάση της τελείας ταπεινώσεως. »

  Νόμιζα πως είναι το doggystyle.

  Αν βγεί τίποτα από την προσευχή σου στείλε μου mail.

 14. 1451 said, on 01/05/2010 at 8:04 μμ

  tsironako ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι σε trollάρουν. Το παρόν βλόγιον είναι ειρωνικό, ο Ορθόδοξος δεν εννοεί αυτά που γράφει.

 15. Στράτος said, on 01/05/2010 at 10:16 μμ

  Προς 1451,
  όλα τα είχαμε, και τώρα μας προέκυψε και ο διαχειριστής της οικονομίας του ειρωνεύεσθαι. Και τι είναι κύριε νούμερε (1451) η ειρωνεία; Άνοιξες ποτέ λεξικό στη ζωή σου για να ξέρεις τις έννοιες των λέξεων;
  Είρω = λέγω, μιλώ, φράζω.
  Δηλαδή να μη ομιλούμε απέναντι των αποριών των συνανθρώπων μας. Να αφήνουμε τους αδελφούς μας στο σκότος της άγνοιας; Να μένουμε απαθείς, στις επιθέσεις που δέχονται από τα σοφίσματα των άθεων, των οποίων το πνεύμα έχει κυριευθεί από τον Βελζεβούλ;
  Τι θα πει δηλαδή ειρωνεία;
  Ειρωνεία = τρόπος συζητήσεως ον μετεχειρίζετο ο Σωκράτης εναντίον των σοφιστών.
  Δηλαδή μας απαγορεύεις να χρησιμοποιούμε τα διαλεκτικά όπλα του μεγίστου των φιλοσόφων του γένους των Ελλήνων, εναντίον των απατεώνων (σοφιστών), επειδή τυχαίνει να μη τα γουστάρει η αφεντιά σου.
  Έπειτα νομίζεις ότι θα μας ξινίσει ο τραχανάς μας, με την ξενόφερτη λέξη που μας μοστράρησες , αυτό το trollάρουν, που είναι ένας μπουρτζοβλάχικος αχταρμάς και μισός, δηλαδή το μπουρζουάδικο troll- και το βλάχικο –αρου-ν (αρου-μούν λένε οι Βλάχοι τη ράτσα τους).
  Και ενώ ο αδελφός μας ο tsironakos βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, έρχεσαι τώρα εσύ, με την ανευθυνότητά σου να το αποτρελλάνεις τον άνθρωπο. Κι αντί να πεις τρελλάρισμα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος, την αποκαλείς τρολλάρισμα. Έσωσες δηλαδή το πρόβλημα με την μετατροπή του ε σε ο!
  Σ’ ευχαριστώ Κύριε που έκανες τον Κόσμο σου τέλειο.
  Και παρ’ όλη αυτή την τελειότητα, ακούμε τόσες και τόσες ανοησίες από τα πλάσματά του. Τι θα ακούγαμε άραγε εάν δεν τον έφτιαχνες και τόσο τέλειο;

 16. tsironakos said, on 01/05/2010 at 11:13 μμ

  Ό,τι να ναι…

 17. 1451 said, on 02/05/2010 at 12:08 μμ

  Απαπαπα ο Σωκράτης απέρριπτε τη θρησκεία. Γιατί τον επικαλείστε καλέ;

 18. Στράτος said, on 02/05/2010 at 2:08 μμ

  Προς 1451,
  η αθεΐα οδηγεί και στην ανευθυνότητα του λέγειν άνευ γνώσεως. Εμείς στην ορθόδοξη ομολογία, μιλάμε μόνο με στοιχεία και ντοκουμέντα, κι όχι όπως εσύ, αόριστα και κατά πως γουστάρει ο καθένας. Για πες αλεύρι. Ο Πλάτων σε γυρεύει.
  Έχω μεγάλη περιέργεια, τώρα που σε στρίμωξα, για τα καλά, να δω πώς θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις.
  Ορίστε τα ντοκουμέντα, με το νυ και με το σίγμα. Να δεις λοιπόν πόσο θεούσος ήταν ο άνθρωπος και τι εξαιρετικός θρήσκος. Γιατί νομίζεις οι πατέρες μας κράτησαν όλα τα έργα του, ενώ όλων των άλλων ειδωλολατρών Ελλήνων τα έριξαν στη πυρά, για να μην μας κολάζουν

  Ύμνοι στην θεοφοβία, Απολογία Σωκράτους (23 α-b).

  Ύμνοι στην θεοκαταληψία, Απολογία Σωκράτους (29 d – 30c).

  ο Σωκράτη επιχειρεί να αποδείξει ότι είναι θεόσταλτος, Απολογία Σωκράτους (30- 31 c), στο δε 33 c «Εις εμέ δε ο έλεγχος αυτός όπως εγώ λέγω, έχει ανατεθεί υπό του θεού να τον διενεργώ και δια χρησμών και ονείρων και κατά πάντα τρόπον…» και μια αράδα πιο κάτω «Αυτά ω άνδρες Αθηναίοι και αληθινά είναι και εύκολα μπορούν να αποδειχθούν»!!!

  Και τα παρακάτω οι μαθητές του από πού τα έμαθαν, αν όχι από τον δάσκαλό τους;

  αθανασία της ψυχής. Φαίδων. θεοφοβίας το 62-63 b.

  Πολιτεία (389 α), εάν απορείτε για την απέχθεια των πατέρων της χριστιανικής θρησκείας προς το γέλιο (μέχρι και βιβλία έγραψαν οι αθεόφοβοι κατά του γέλωτος!), εδώ θα ανακαλύψετε έναν πρόδρομο της απάνθρωπης αυτής νοοτροπίας. Δεν διστάζει μάλιστα να προσβάλλει τον Όμηρο επειδή αυτός έγραψε: «και γέλιο ακράτητο έπιασε όλους τους αθανάτους σαν είδανε τον Ήφαιστο να κουτσολαχανιάζει.

  Τα προπατορικά αμαρτήματα και η θεραπεία τους, Φαίδρος (244 e).

  Τάγματα αγγέλων, Φαίδρος (247 α).

  Ανάσταση νεκρών, Πολιτικός (271 b).

  Η θεία πρόνοια, Τίμαιος (30 c).

  Ώστε κύριε 1451 ο Σωκράτης απέρριπτε τη θρησκεία! Ανάθεμά με αν άνοιξες ποτέ σου κανένα βιβλίο του Πλάτωνα. Εμείς δηλαδή γιατί τα διαβάζουμε; Για να διαβάζουμε άθεους και άθρησκους;

 19. tropikos said, on 07/05/2010 at 2:33 πμ

  Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος δουλεύει ποιον(λέμε τώρα)!!Τί μαγεία είναι αυτή??!

  ΠιΕς.Ορθόδοξε γιατί είσαι τόσο γαμάτος???!!(Είμαι σίγουρος ότι είσαι jazz μπασίστας)

  ΠιΕς.(δεν έχει 2).Βασδέκη μην ψαρώνεις λέμεε..

 20. 1451 said, on 07/05/2010 at 12:45 μμ

  Έγραψα οτι ο Σωκράτης απέρριπτε τη θρησκεία, όχι τις ψυχές και άλλα κουραφέξαλλα. Η θρησκεία δεν έχει την αποκλειστικότητα στο να μιλάει για μεταθανάτια ζωή. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο πιο γρήγορα θα ευτυχήσεις.
  Είναι αλήθεια οτι δεν έχω διαβάσει πολλά βιβλία επειδή είμαι τεμπέλης. Αλλα τί να την κάνω την ανθρώπινη γνώση οταν μέσα μου κατοικούν 1451 δαιμόνια;

 21. Στράτος said, on 07/05/2010 at 4:32 μμ

  Αδελφέ 1451,
  να έχεις ελπίδα και πίστη στο Κύριο κι αυτός με την μεγαλοψυχία του θα σε απαλλάξει και από τα 1451 δαιμόνια που έχουν εισέλθει εντός σου.
  Πρώτα-πρώτα συγχαρητήρια για τα μαθηματικά σου. Εμείς στην ορθοδοξία μας σπανίως διαθέτουμε αδελφούς που να γνωρίζουν αρίθμηση της τάξεως του άνω των εκατό μονάδων.
  Όμως έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε πρωτόφαντο πρόβλημα. Διότι μπορεί ο Κύριός μας να ήταν σε θέση να εκδιώξει μέχρι και χιλιάδες δαιμόνια στο δευτερόλεπτο – ας μη ξεχνούμε ότι με την ανοχή του εισέρχονται στους ανθρώπους – αλλά οι ιερείς του τώρα, λόγω μιας ηθικής παρακμής τους, που θάλλει τώρα τελευταία, δεν μπορούν να υπερβούν την εξαγωγή δαιμονίων πέραν του ορίου των χιλίων.
  Αυτά μου κατάθεσε ο πνευματικός μου γέροντας Μωυσής, που είναι στο άγιο όρος, όταν θορυβημένος από τον πρόβλημά σου του τηλεφώνησα, αλλά και για σιγουριά του τα έστειλα κα με μέιλ.
  Αυτός όμως ο άνθρωπος του θεού, έχει καταληφθεί από θεία μανία καταδιώξεως του σατανά. Για τον λόγο αυτόν μου έστειλε δείγματα περιπτώσεων δαιμονισμένων, τα οποία όταν τα δεις, σε παρακαλεί να διακρίνεις σε ποια περίπτωση εμπίπτει το δικό σου δράμα.
  Έτσι θα καταλάβει την χώρα προέλευσης των δαιμονίων, και τότε θα τα καταπολεμήσει κατά πως αυτός γνωρίζει. Διότι πενήντα ολόκληρα χρόνια σπούδασε στις ανώτατες μοναστηριακές σχολές την επιστήμη της αναγνώρισης της προέλευσής τους, οπού διαθέτει τις ανάλογες ευχές, που μόλις τις ακούσουν τα επικατάρατα δαιμόνια, τα πιάνει τέτοια τρομάρα, που τρέχουν και δεν σταματούν ποτέ.
  Σου καταθέτω τώρα τα δείγματα, κι εσύ μην αμελήσεις να μου γράψεις σε ποια περίπτωση ανήκεις αδελφέ.

  ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ:
  1. http://www.youtube.com/watch?v=YLggavUte9o&feature=related
  2. http://www.youtube.com/watch?v=YlEePpQ7BrY&feature=related
  3. http://www.youtube.com/watch?v=xeWZCIv_3fE&feature=related
  ΠΩΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:

  ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ:

  ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ:
  1. http://www.youtube.com/watch?v=q9HvQOJe8lk&feature=related

  ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΠΤΩΧΟ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΟ:
  http://www.youtube.com/watch?v=C2A_Ch … p;feature=player_embedded
  2. http://www.youtube.com/watch?v=khN7ooNGcjU&feature=related
  3. http://www.youtube.com/watch?v=vW0aonRX4-s&feature=related
  4. http://www.youtube.com/watch?v=3-ywAB3j7Ko&feature=related

 22. 1451 said, on 10/05/2010 at 12:49 μμ

  Κοιτάξτε, επειδή η παρούσα ανάρτηση αφορά την αθεϊα ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Οι δαίμονες ποτέ δεν εισέρχονται σε θρήσκους ανθρώπους. Μόνο οι άθεοι έχουν αυτό το προνόμιο. Μόνο που οι δαίμονες δεν βλάπτουν τον άνθρωπο αλλα τον ωφελούν. Σε παραπέμπω στη δημοσίευση του αδελφού Σταύρου Βασδέκη.
  Πρέπει να καταλάβεις οτι δεν θέλω να διώξω τους δαίμονες απο μέσα μου. Έχω δεθεί μαζί τους, με βοηθάνε και τους βοηθάω. Είναι μια αμφίδρομη σχέση.
  Καμία σχέση δεν έχουν με τον Σατανιήλ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ωραίο τυπάκι.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: