ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Η Ζωή η Πορφυρογέννητη (ΕΡΩΤΟΜΑΝήΣ!!!)

Η Ζωή η Πορφυρογέννητη (περ. 978 – Ιούνιος 1050) υπήρξε Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου 1042.

Χαρακτηρίστηκε ως η περισσότερο ερωτομανής Αυτοκράτειρα. Διατηρώντας τη συμβασιλεία και προσφέροντας τον θρόνο στους διαδοχικούς συζύγους της συνήψε τρεις γάμους με τους εξής συζύγους: α) τον Αυτοκράτορα Ρωμανό Γ’ τον Αργυρό (+1034), β) τον Αυτοκράτορα Μιχαήλ Δ’ τον Παφλαγώνα (+1041) και γ) τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Θ’ τον Μονομάχο (*980, +1054). Παρά τους τρεις γάμους της πέθανε το 1050 άκληρη.

από το βλόγιον (το ΙΕΡόΝ!!!): apantaortodoxias.blogspot.com/2010/03/blog-post_7193.html

orse3

Σε όλους πλην των αφιλοκερδών εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

11 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Μάλιστα αγαπητοί μου, κι εσάς γιατί σας ενοχλεί που είχε και το ένδοξό μας Βυζάντιο την Αφροδίτη του; Κι αν θέλετε να ξέρετε είχε κι ένα σωρό άλλες τέτοιες και ερωτομανείς και πόρνες Αυτοκράτειρες.
  Ήτανε η κυρία όνομα και πράμμα. Απολάμβανε τη ζωή.
  Διαβάστε περισσότερα, για την Κυρία αυτή:
  http://www.athriskos.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=211&mode=&order=0&thold=0

 2. Παρείσακτος said, on 12/03/2010 at 3:16 μμ

  Νάταν μόνο ερωτομανής.
  Τύφλωνε κόσμο αβέρτα
  Σκέτη καριόλα
  Κοίτα ορθόδοξε σε ένα μπλογκ που πολεμάει την εκκλησια σαν το δικό σου.
  Στο πιο σοβαρό
  http://roides.wordpress.com/2010/03/05/5mar10b/

 3. orthodoxos said, on 12/03/2010 at 4:24 μμ

  Ύπαγε οπίσω μου παρείσακτε Σατανά!!!
  Κάποιοι σαν κι εμένα είμαστε η τελευταίαν ελπίς της Ορθοδοξίας!!!

  Δεν σχολιάζω συχνά, διότι δεν θέλω να ξοδεύσων το λίπος με το οποίον λειτουργεί το λαπτοπ μου!
  (είναι οικολογικόν!!!!)

 4. Εύγε Ορθόδοξε, το λίπος είναι αγαπητόν εις τον θεόν και εις τους αγίους. Διότι και δια του ελαίου –φυτικόν τοιούτον – χριζόμεθα κατά την βάπτισιν. Αυτό φέγγει και τας αγίας εικόνας των προσώπων της αγίας τριάδος και των αγίων. Κι αν δεν ήτο ευλογημένον τότε διατί οι άγιοι πατέρες τη σήμερον φέρουσι, εν τω σώματί των, άπαντες αρκετάς οκάδας εξ αυτού. Διατί νομίζεις ότι άπαντες οι ιερείς του θεού καταναλώνουν αποκλειστικώς φυτικόν λίπος, το δια τας κανδύλας προοριζόμενον;
  Αλλά και εκ χοιρινού λίπους ήναπτον τα κανδύλια, ελλείψει ελαιολάδου, όπως η γιάγια μου η βλάχα, μέχρι πρότινος.
  Καθαγιασμένον λοιπόν το λαπτοπ σας ευσεβέστατε ορθόδοξε. Άλλωστε φαίνεται και εκ των γραφομένων του υπέρ της ελληνορθοδοξίας μας. Και μη στενοχωρείσθε δια τα καύσιμά του. Θα σας αποστείλω δυο γκαζοτενεκέδας λίπους, οι οποίοι επερίσσεψαν από τον ευτραφέστατον χοίρον του πατρός μου, οπού εκτρέφει έτι κατ’ έτος, δια τας διατροφικάς ανάγκας του χειμώνος και τον οποίον σφάζει εκάστην παραμονήν χριστουγγένων. Μάλιστα δε, και εκ του βασιλικού τοιούτου λεγομένου, το οποίον τυγχάνει άοσμον γουρουνίλας. Να φαντασθείτε δε ότι η μήτηρ μου κάμνει εξ αυτού ακόμα και κουραμπιέδες.

 5. Observer said, on 14/03/2010 at 10:03 πμ

  Ορθόδοξε χαράς ευαγγέλια
  Τα έμαθες τα νέα;

  Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010
  ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
  Επιτέλους ελύθη ένα μείζον ζήτημα που ταλαιπώρησε γεννές γενεών ορθοδόξων. Η μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία στον κόσμο, η ρωσική απεφάνθη: » Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν πιστεύει στο μάτιασμα». Το είπε ο κατ εξοχήν αρμόδιος , το δεξί χέρι του πατριάρχη Κύριλλου, ο νέος και ωραίος «υπουργός Εξωτερικών» του πατριαρχείου αρχιεπίσκοπος Βολοκολάμσκ Ιλαρίων εξηγώντας ότι «είναι αδύνατον να ματιαστεί κάποιος επειδή ένας άλλος τον κύταξε περίεργα».

 6. Αίσχος, εντροπή δια την Ρωσικήν Εκκλησίαν. Εις τοιούτας αντιχρίστους και αιρετικάς πράξεις προβαίνουν οι άθλιοι δια να διαλύσουν την ορθοδοξίαν μας.
  Διότι εάν δεν παρεδέχετο η οθοδοξία μας τα ομματιάσματα και τας αβασκανίας τότε προς τι αι σχετικαί ευχαί, των πατέρων και των αγίων της;
  Άπαντες οι πατέρες και παρεδέχοντο και εξόρκιζον τα ομματιάσματα. Και οι καλόγεροι του αγίου όρους τα φοβούνται και τα τρέμουσι. Διατί νομίζετε ότι αποφεύγουσι τας εξόδους εκ του όρους; Ότι τους ομματιάζουν οι αμαρτωλοί άνθρωποι οι φθονούντες την αγιοσύνην των. Ότι θαυμάζουν την παρθενίαν των και δια των ομματιασμάτων εισέρχεται εντός των ο σατανάς ο αρχαίος, ο επανιστάμενος εκ των ερειπίων του αρχαίου ναού της Αφροδίτης, ο εν τω όρος ευρισκόμενος. Και τότε ελλοχεύει η τρισκατάρατος ολεθρία τη ψυχή αρσενοκοιτία.
  Κι αν δυσπιστείτε εις τα εμά τότε αναγνώσατε τα εκ του ιερού ευλογιο-βλογίου
  Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (και όχι μόνο), τα εις την παρακάτω διεύθυνση καταγεγραμμένα:
  http://209.85.129.132/search?q=cache:xO5nmd4FKwoJ:vatopaidi.wordpress.com/2010/02/26/%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BE%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1/+%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%91+%CE%95%CE%A5%CE%A7%CE%95%CE%A3&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

 7. micromouse said, on 23/03/2010 at 10:29 μμ

  Αφού δεν υπάρχει μάτιασμα από που θα τα οικονομούν οι ιερείς.Τι ευχές δια την βασκανίαν θα διαβάζουν. Αίσχον και πάλιν αίσχον αδελφέ

 8. micromouse said, on 23/03/2010 at 10:30 μμ

  Ερωτομανής ή μητρομανής ήτο αδελφέ

 9. foufoutos said, on 05/04/2010 at 3:30 μμ

  Ρε Βασδέκη, τι εννοείς «και τον οποίον σφάζει εκάστην παραμονήν Χριστουγέννων.» Τον ίδιο χοίρο σφάζει κάθε χρόνο; Αν ναι, να δηλώσει ο πατήρ σου ευρεσιτεχνία, αν όχι βελτίωσε λίγο τη σύνταξή σου… 😛

 10. «Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί. Ότι ουδέν έχοντες, επί της ουσίας, ειπείν διυλίζεται τον κώνωπα και καταπίνεται την Γκαμήλα».
  Αυτά αγαπητέ foufoute είπε ο Κύριος και θεός ημών Ιησούς Χριστός.
  Ημείς δε έχωμεν στρατηγόν, πιστότατον φύλακα της εννόμου ορθογραφικής τάξεως, τον κύριον Τεσσερακοντάκον, και ουδεμίαν χρείαν έχωμεν εξ απλών τοιούτων χωροφυλάκων.
  Πάντως σας ευχαριστώ δια την μέριμναν.

 11. foufoutos said, on 16/04/2010 at 2:43 μμ

  Βασδέκη, πέρα από απεραντολόγος είσαι και ανελλήνιστος! Η παρατήρησή μου δεν αναφερόταν σε ανορθογραφία αλλά στη σύνταξη αυτών που γράφεις, τα οποία δεν δίνουν νόημα! Κότερον εκάτερον που έλεγε και ο Πάγκαλος.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: