ο Χριστιανός Ορθόδοξος

ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ (ΤΕΤ Α ΤΕΤ!!!)

Από το σοβαρόν ορθόδοξον βλόγιον «Νέα Πνευματικήν Αντίστασην, ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΒΙΕΣ ΑΜΝΩΝ» (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!)

Αναφέρεται εις τον κορυφαίο Βρετανό επιστήμονα, τον λόρδο Μάρτιν Ρις, επικεφαλής (βασιλικό) αστρονόμο της χώρας και πρόεδρο του πλέον αξιοσέβαστου επιστημονικού ιδρύματος στον κόσμο, της Βασιλικής Εταιρίας της Βρετανίας. Που λέει στην πραγματικότητα, δεν αποκλείεται οι εξωγήινοι να μας «κοιτούν ήδη κατά πρόσωπο».

Και η σοκαριστικήν δήλωσιν κορυφώνεται με…
«Μπορεί να μας κοιτάζουν κατά πρόσωπο και απλώς να μην τους αναγνωρίζουμε. Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνουμε για κάτι που μοιάζει πολύ με μας, υποθέτοντας ότι τουλάχιστον έχουν παρόμοια μαθηματικά και τεχνολογία», τόνισε ο κορυφαίος επιστήμων.

http://pneymatiko.wordpress.com/2010/02/23/%CF%84%CE%B5%CF%84-%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%84-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CE%B3%CE%B7%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83/

+

Εις άπαντας πλην των φιλοπτώχων εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

7 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Δρ.Μεσμέρ said, on 24/02/2010 at 1:06 πμ

  Πίσω μου σ έχω Σατανά

 2. Χούλα Χούπ said, on 24/02/2010 at 1:12 πμ

  Blog Αμβροσίου Αιγιαλίτιδος και καλαμβρίτον

  Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010
  ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ! ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!
  Στην αιωνιότητα ο Αρχιμ. Χερουβείμ Μαλισιάνος
  Δευτέρα, 22 Φεβρουάριος 2010 Συντάχθηκε απο την Romfea.gr 22:03

  ______Οφειλή στην ιερά μνήμη του αποτελεί το παρακάτω δημοσίευμα. Εγνωρίσαμε τον π. Χερουβείμ και αγαπήσαμε τον ευλογημένο αυτό άνθρωπο. Τον εγνωρίσαμε σαν ταπεινό εργάτη των γηρατειών στην εκκλησιαστική Στέγη Κατακοίτων της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Είχε αφοσιωθή στο φιλάνθρωπο ἐργο του! Ας είναι αιωνία η μνήμη του. Στο καλό, αγαπητέ Γέροντα!
  + ο Κ & Αι. Α
  23 Φεβρουαρίου 2010

  ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ

  Ο πάλαι Πρωτοσύγκελος του Μητροπολίτου Αυστρίας κυρού Χρυσοστόμου Τσίτερ, ο πολυτάλαντος Αρχιμανδρίτης Χερουβείμ Μαλισιάνος, αναπαύεται από το δειλινό του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, πίσω από το Άγιο Βήμα του Καθολικού της Ιεράς Μονής Αγίου Αθανασίου, Αμπελοκάμπου Ηλείας.
  Καταγόμενος από το Ληξούρι της Κεφαλληνίας, γεννήθηκε το 1934. Ήτο ανιψιός του από Παροναξίας Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών Χερουβείμ Άννινου, κοντά στον οποίο ως παιδί διδάχθηκε την αγάπη για την Εκκλησία. Σε ηλικία 19 ετών, εισήλθε στην Μονή Κουτλουμουσίου όπου έγινε μοναχός και χειροτονήθηκε διάκονος.
  Αργότερα στην Αθήνα όπου σπούδασε Θεολογία, χειροτονήθηκε πρεσβύτερος από τον Θήρας Γαβριήλ. Μετεκπαιδεύθηκε στην Παλαιογραφία στην Ρώμη και στην Ιστορία της Τέχνης στην Βιέννη. Υπηρέτησε ως εφημέριος στους Ναούς του Αποστόλου Λουκά Αθηνών, του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στην Βενετία, του Αγίου Γεωργίου στην Βιέννη, καθώς και στο Ναό του Αγίου Αιμιλιανού Αθηνών, στον οποίο και εψάλη η εξόδιος ακολουθία του. Διετέλεσε Διευθυντής της Στέγης κατακοίτων Γερόντων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρά το Λόφο Σκουζέ.
  Εκοιμήθει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, από τον Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιος, συμπαραστατούμενο από τον Μητροπολίτη Κορωνείας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος και εκπροσώπησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, και από Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου, τους Επισκόπους Νύσσης κ. Ελευθέριο και Ναζιανζού κ. Θεοδώρητο.
  Για τον εκλιπόντα ομίλησαν ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων εκπροσωπόντας τον Αρχιεπίσκοπο, ο Επίσκοπος κ. Ελευθέριος, όπου σκιαγράφησε με κάθε λεπτομέρεια τη ζωή του μακαριστού, ο Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ηλίας Δροσινός, ως εκπροσώπου του Μητροπολίτου Αυστρίας κ. Μιχαήλ, ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος κ. Νικόλαος Αργυρόπουλος και ο κ. Άγγελος Δενδρινός εκ μέρους των ενοριτών, την ομιλία του οποίου και δημοσιεύουμε.
  Το πλήθος των προσελθόντων κληρικών και λαϊκών πνευματικών τέκνων του εκλιπόντος, απέδωσε τον τελευταίο ασπασμό και σωρός μεταφέρθηκε στην Μονή Αγίου Αθανασίου Αμπελοκάμπου Ηλείας όπου εκεί τελέστηκε τρισάγιο στο Καθολικό, από τον Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο ο οποίος έκανε την ταφή.
  Λόγος επικήδειος εις Αρχιμανδρίτην
  ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΜΑΛΙΣΙΑΝΟΝ
  (17-1-1934 ▪ 18-2-2010)
  Εκφωνηθείς κατά την εξόδιον ακολουθίαν
  εις τον Ι. Ν. Αγίου Αιμιλιανού Λόφου Σκουζέ την 20 Φεβρουαρίου 2010

  Ήσαν θαρρώ τέτοιες μέρες τριανταπέντε χρόνια πριν, όταν ειδοποιήθηκα, ως Αρχηγός της τοπικής Ομάδος των Προσκόπων, ότι ο Ναός μας «αναβαθμίστηκε» από την Αρχιεπισκοπή με τον διορισμό Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Πατριαρχείου από το εξωτερικό. Ήταν και τότε Σάββατο, το θυμάμαι χαρακτηριστικά σαν και τώρα, γιατί ενώ ετοιμαζόμασταν για διήμερη εκδρομή η ξαφνική μπόρα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Έτσι μια μικρή αντιπροσωπεία ανεβήκαμε από την λέσχη στον Άγιο για να καλωσορίσουμε τον νέο κληρικό και να βεβαιωθούμε για την «αναβάθμιση».
  Ο αείμνηστος πατήρ Αναστάσιος μας σύστησε τον νεαρό Αρχιμανδρίτη Χερουβείμ Μαλισιάνο, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπολεως Αυστρίας και μείς ανοίξαμε την αγκαλιά μας για να τον υποδεχθούμε εκ μέρους τηςνεολαίας με ένα πλατύ χαμόγελο. Σ΄ αυτή την αγκαλιά έμεινε από τότε μέχρι σήμερα.
  Ο τίτλος του Αρχιμανδρίτου, το αγέρωχο βλέμμα του, το αυστηρό παρουσιαστικό του μας καθήλωσαν μονομιάς, όπως του φιλούσαμε το χέρι και τον καλωσορίσαμε στην ενορία μας. Κανείς μας τότε δεν μπορούσε να φανταστεί και να προδιαγράψει την επίδραση που θα είχε σε όλους μας ο πατήρ Χερουβείμ και ποια θα ήταν η πραγματική «αναβάθμιση» που έφερνε η άφιξή του εδώ.
  Η προσωπικότητά του άρχισε σιγά – σιγά να μας μαγεύει, οι γνώσεις του να μας κατακτούν, το γούστο του να παραδειγματίζει και η συμπεριφορά του να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
  Ο άκαμπτος μπροστά στην Αγία Τράπεζα λειτουργός, μεταλλασσόταν σε ευλύγιστο έφηβο που δεν δίσταζε νααναδιπλώνει το εσώρασσο και γονατιστός να μας δείχνει πως κολλάνε μοκέτες «βενετσιάνοι μάστορες».
  Η γραφή του απίστευτη, λες και έβγαινε από χιλιόχρονο βυζαντινό συναξάρι, η ψαλμωδία του αρμονική να συνδυάζει το Αγιορείτικο ύφος με το επτανησιακό ιδίωμα, τα άμφια του έλαμπαν λες και φορέθηκαν για πρώτη φορά.
  Συχνά ως ιερόπαιδες στο Ιερό Βήμα ξεχνιόμασταν στα καθήκοντά μας από την μέθεξη που μας προκαλούσε ο τρόπος που λειτουργούσε. Κοντά του πλάσσαμε χαρακτήρα και «αναβαθμιστήκαμε». Οι συζητήσεις στο γραφείο μετά την Λειτουργία ή τα απογεύματα μετά τους Εσπερινούς ήσαν για μας η πηγή στην οποία ξεδιψούσε η ψυχή μας.
  Θεολογούσε ανεπιτήδευτα και ταυτόχρονα πρωτότυπα, σε τέτοιο βαθμό που πήρε καιρό να συνηθίσουμε στον τρόπο σκέψης που έφερε κοντά του. Ήταν συχνά απόλυτος με την βεβαιότητα του κύρους της γνώσης του καιταυτόχρονα διαλεκτικός, σαν έμπειρος διδάσκαλος. Επιτιμούσε το γεγονός και επαινούσε το πρόσωπο με την ίδια ευκολία. Παράδειγμα για όλους πάντα ο ίδιος.
  Και τα χρόνια περνούσαν. Οι λευκοί τοίχοι του Ναού γέμιζαν από αγιογραφίες. Δημιουργήθηκε σκευοφυλάκιο και εμπλουτίστηκε με ασήμια απ΄ τη Βιέννη και σμάλτα από τη Ρωσσία. Κανείς δεν του αρνήθηκε κανέναέξοδο, όταν έπειθε ότι είναι απαραίτητο για την ευπρέπεια του Οίκου και τη δόξα του Κυρίου.
  Οι ακολουθίες και οι ιερές πομπές έπαιρναν άλλη διάσταση αναβιώνοντας πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα. Καθιέρωσε τυπικό για την πανήγυρη του Αγίου, το Δεύτερο Πάσχα όπως έλεγε, ενώ η κατάνυξη τηςΜεγαλοβδομάδας και του Δεκαπενταυγούστου έχει μείνει θρυλική.

  Πολύτιμοι συνεργάτες του οι Επίτροποι του Ναού, τα Μέλη του Σωματείου «Αγία Τριάς» και οι κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφοτητας.
  Η αγάπη του για τους νέους ήταν ίση μόνο με τον σεβασμό του στα γηρατειά. Απόδειξη τρανή η τριαντάχρονη δραστηριότητά του ως Επόπτου της Στέγης Κατακοίτων Γερόντων παραπλεύρως του Ναού μας.

  Κατόρθωσε να εξασφαλίσει την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του ιδρύματος χάρις την ιδέα που πρότεινε στον τότε

 3. Χούλα Χούπ said, on 24/02/2010 at 1:15 πμ

  Προσοχή
  βλογ Νίκου μετανοείτε

  METANOEITE!
  Δεν πάει άλλο, έφτασε η οργή του Θεού…

  Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010
  Αναγκαστικοί εξισλαμισμοί στην Αίγυπτο!
  Δείτε εδώ μια οικογένεια Αιγυπτίων Κοπτών που «εξισλαμίστηκε με τη θέλησή της»… Ο πατέρας μιλάει σαν ξεψυχισμένος… Έχει μια φάτσα σαν να βρίσκεται σε κηδεία… Οι γυναίκες είναι ακόμα πιο ξεψυχισμένες… Ούτε που ακούγονται… Ενδιάμεσα στα λόγια τους μπαίνουν ύμνοι στον Αλλάχ, για να αποβλακώνονται οι μουσουλμάνοι που τα βλέπουν και να μην καταλαβαίνουν… Εννοείται ότι τα σχόλια περνάνε από moderation και μόνο των μουσουλμάνων μπαίνουν… Και γιατί όλες οι «εξισλαμισμένες» γυναίκες φοράνε μπούρκα;; Μάλλον για να μη φαίνονται τα πρόσωπά τους που θα είναι απελπισμένα σαν τις φωνές τους… Μπορεί να κλαίνε κιόλας…

  Ποιος ξέρει κάτω από ποιες συνθήκες εξισλαμίζονται αυτοί οι άνθρωποι… Ο Θεός να βάλει το χέρι Του για τους αδελφούς μας…
  Δείτε ένα τρομερό άρθρο για το θέμα εδώ: Κόπτισσες Χριστιανές “εξισλαμίζονται” με βιασμούς και ηλεκτροσόκ!

 4. Οποία αντίθεσις!
  Συναπτόμενα το εσωγύνηον κωλαράκιον με το εξωγήινον μούτρον.

 5. Ιωάννης Κωλομέρης αρχιμανδρίτης said, on 25/02/2010 at 2:33 μμ

  Blog
  Ελλάς ηρώων μητέρα
  Ὦ παῖδες Ἑλλήνων, ἴτε, ἐλευθεροῦτε πατρίδ’, ἐλευθεροῦτε δὲ παῖδας, γυναῖκας, θεῶν τέ πατρῴων ἕδη, θήκας τε προγόνων· νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών. (Αἰσχύλος, «Πέρσαι»)

  Μια νύχτα, μια στιγμή, μόνος… Εκεί.
  28 Οκτωβρίου 2008 από ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ
  …Και όλοι οι αιώνες, ολόκληρο το Έθνος, μαζί του! Εκεί!
  Πηγή: Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ
  Ἀνακοίνωσις τοῦ Ἰ. Μεταξᾶ πρὸς τοὺς ἰδιοκτῆτες καὶ ἀρχισυντάκτες τοῦ Ἀθηναϊκοῦ Τύπου στὸ Γενικὸ Στρατηγεῖο. («Aὐτὴν τὴν ὥραν δὲν θέλω μόνον τὴν πέννα σας. Θέλω καὶ τὴν ψυχήν σας.» Ξενοδοχεῖον «Μεγάλη Βρεταννία», 30 Ὀκτ. 1940.)

  Ετικέτες: 1940, Μεταξάς, ΟΧΙ
  Αναρτήθηκε στις Ελληνική Ιστορία | Leave a Comment »

  Μνημόσυνο Ίωνα Δραγούμη
  15 Αυγούστου 2008 από ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ
  Το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιουλίου 2008, στην λευκή στήλη επί της Βασιλίσσης Σοφίας επάνω από το Χίλτον, στον τόπο όπου δολοφονήθηκε (31 Ιουλ. 1920 (παλαιό ημερολόγιο)) από τους παρακρατικούς του Γύπαρη της βενιζελικής δικτατορίας ο μεγάλος άνδρας, έγινε για 26η συνεχή χρονιά από το 1983, η ετήσια εκδήλωσις τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή και οραματιστή του Ελληνισμού και πατέρα του Ελληνικού εθνικισμού Ίωνα Δραγούμη. Η εκδήλωσις ήταν η πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών, και είχα την χαρά να είμαι εκεί. Παρατίθεται ακολούθως το βίντεο της εκδηλώσεως, ενώ το κείμενο της εμπνευσμένης ομιλίας του καθηγητού Χρήστου Γούδη μπορείτε να τό κατεβάσετε σε pdf από τον δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου «Ίων Δραγούμης». Στην εκδήλωσι συμμετείχαν εξέχουσες μορφές του ελληνοκεντρικού και εθνικιστικού χώρου.

  (Αξιέπαινο το ότι όλοι οι ομιλητές που απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς (εξαιρείται φυσικά η μακρά κύρια ομιλία του Χρήστου Γούδη) ομίλησαν, όπως πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις, χωρίς χειρόγραφο (τό σημειώνω, διότι δείχνει πνευματική ικανότητα και φιλοπονία και σπανίζει σήμερα).)

  ΒΙΝΤΕΟ Α’

  Ιωάννης Γιαννάκενας (ιδρυτής και ιδιοκτήτης των εκδόσεων «Εθνική Αυτογνωσία – Πελασγός», βιβλιοπωλείο «Ακροκέραμο», παρουσιαστής της εκδηλώσεως)
  Ιωάννης Σχοινάς (ιδρυτής και ιδιοκτήτης των εκδόσεων «Νέα Θέσις» – εκδότης των έργων του Ίωνα Δραγούμη)
  Λεωνίδας Γεωργιάδης (ιδιοκτήτης των εκδόσεων «Γεωργιάδης»)

  ΒΙΝΤΕΟ Β’

  Αθανάσιος Πλεύρης (βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ.)
  Σάββας Χατζηπαρασκευάς (εκδότης εφημερίδος «Στόχος»)
  Δημήτριος Ζαφειρόπουλος (εκδότης εφημερίδος «Ελεύθερος Κόσμος» και περιοδικού «Patria»)
  Νίκος Φιδέλης (πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου «Αθηνά»)

  ΒΙΝΤΕΟ Γ’

  Γιάννης Παναγιωτακόπουλος (πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ.)
  Απόστολος-Δημήτριος Μπαμίχας (γραμματεύς της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ.)
  Καθηγητής Χρήστος Γούδης (προεδρος του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης») (α’ μέρος)

  ΒΙΝΤΕΟ Δ’

  Καθηγητής Χρήστος Γούδης (β’ μέρος) – «Η Κωνσταντινούπολη είναι κοντά!»

  ΒΙΝΤΕΟ Ε’

  Καθηγητής Χρήστος Γούδης (γ’ μέρος) – ποιήματα για τους ήρωες
  Κατάθεσις στεφάνων
  Εθνικός Ύμνος

  Η ομιλία του καθηγητού Χρ. Γούδη ωραιότατη, με στιγμές εμπνευσμένες. Το κείμενο εδώ (λείπει όμως το κλείσιμο με τα ποιήματα – μπορείτε να τα ακούσετε στο βίντεο).

  Άρθρα για τον Ίωνα Δραγούμη:

 6. Γιαλαμάς Ορφέας said, on 02/04/2010 at 4:20 μμ

  ψαχνω Έλληνες κατα το αίμα.
  γιατί είμαστε λίγοι

 7. Κύριε Γαλαμά, γνωρίζω ότι είσε γνήσιος Ελληνοχριστιανός και ευσεβής Ιουδαιοχριστιανός. Γι’ αυτό θα σου πω τώρα τον πόνο και το ντέρτι που έχω μέσα στη ψυχή και στην καρδιά μου.
  Ο πατέρας μου είναι Βλαχόφωνος και η μάνα μου από την περιοχή της Προύσας.

  Όταν ήμουνα μικρό παιδάκι οι πρόσφυγες – όλα τα μιλιέτια των προσφύγων (έτσι τα λέγανε οι ίδιοι) υπάρχουν στο χωριό μου – με αποκαλούσαν περιφρονητικά Ρουμανόβλαχο.
  Τώρα πού να ξέρω κι εγώ τι ράτσα είμαι!

  Σε παρακαλώ, επειδή εσύ μάλλον γνωρίζεις ποιοι έχουν το ελληνικό D.N.A., πες μου να πάω να το πάρω, για να διαπιστώσω τελικά αν είμαι έλληνας ή όχι.

  Αλλά πάλι προβληματίζομαι. Όταν το D.N.A του πιθήκου απ’ αυτό του ανθρώπου παίζει σε διαφορά, με το ζόρι, γύρω στο 1%, άραγε η διαφορά μεταξύ του ελληνικού και του αλβανικού ή του σλαβικού, θα είναι μετρήσιμη;

  Από την άλλη, προβληματίζομαι και πάλι με την αξιοπιστία των γιατρών. Ξέρεις τι κουφάλες είναι κι αυτοί. Δηλαδή άμα τους δώσει κάποιος Σκοπιανός κανένα παχύ φακελάκι, νομίζεις ότι λίγο το ΄χουνε, οι ερίφηδες, να τον εβγάλουνε, αναντάμ παπαντάμ, γνήσιο Μακεδόνα, με όλα τα ντιενέη του;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: