ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Η Αγία Ζώνη (μη-Αποκλειστικόν!!!)

Posted in Άγιοι Προστάτες by or2554 on 16/07/2009

Vodpod videos no longer available.

+

Εις άπαντας πλην των φιλοπτώχων εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

8 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Δις Μαζώχα said, on 16/07/2009 at 12:25 μμ

  Γουστάρω να με βιτσίσουνε με την βρακοζώνη και να φτιαχτώ.
  Βάρα με γούμενε βάρα με.

 2. Σαδιστής said, on 16/07/2009 at 12:30 μμ

  Ο Δήμας είναι πλαι στο ζόμπυ;

 3. Αντισεξιστής said, on 16/07/2009 at 1:32 μμ

  Βαρυσήμαντη επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» προς τον Υπουργό Παιδείας
  Πέμπτη, 02 Ιούλιος 2009 18:07 Πανελλήνια Ένωση Γονέων Σχόλιο του «Μετά παρρησίας!…»:
  Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή», χριστιανικό σωματείο που, λόγω της επί πολλές δεκαετίες ανεκτίμητης πνευματικής προσφοράς του στην ελληνική οικογένεια και ιδιαίτερα στην ελληνική νεολαία, χαίρει εξαιρετικής εκτιμήσεως από σημαντικό μέρος του λαού μας και η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα και απήχηση, έστειλε σύντομη αλλά μεστή και πολλά υπονοούσα επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων για το θέμα της «Σεξουαλικής αγωγής». Η Ένωση αποδίδει τόσο καίρια σημασία στο θέμα ώστε θεωρεί αναγκαίο να κοινοποιήσει την επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό της χώρας. Αν και γραμμένη με ύφος νηφάλιο, σοβαρό και ψύχραιμο, δεν παραλείπει να κάνει σοβαρές επισημάνσεις και να προτείνει τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες. Με αυτήν:
  α) καταλογίζει στο Υπουργείο προχειρότητα στην απόφαση εισαγωγής του μαθήματος στο Δημοτικό Σχολείο και εκφράζει ανησυχία γι’ αυτήν,
  β) σημειώνει ότι η αγωγή αυτή θα δοθεί στα παιδιά μας και υπονοεί ότι για ένα τόσο λεπτό και σπουδαίο θέμα που αγγίζει την ψυχή των παιδιών μας είναι αδιανόητο να λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην των γονέων,
  γ) ζητεί έντονα να μην αποσταλούν τα βιβλία στα σχολεία, τουλάχιστον κατά τη σχολική περίοδο 2009-2010,
  δ) ζητεί να προηγηθεί ευρεία συζήτηση για το θέμα και να διατυπώσουν σ’ αυτή την άποψή τους όλοι όσοι έχουν βαρύνουσα γνώμη πάνω σ’ αυτό,
  ε) θέτει την κυβέρνηση προ των ευθυνών της και του διλήμματος: Αν αγνοήσετε τους γονείς και στείλετε τα σχετικά βιβλία στα σχολεία θα έχετε ανυπολόγιστο πολιτικό κόστος, γιατί τα «χιλιάδες ανάστατα μέλη» του συλλόγου αλλά και πολλοί άλλοι γονείς δεν θα μείνουν αδρανείς αλλά θα αντιδράσουν έντονα, ενώ αν πολτοποιήσετε τα βιβλία θα ανακουφίσετε και θα καθησυχάσετε τα «ανάστατα» μέλη, αφού θα έχετε πάρει τη μόνη συνετή για την περίσταση απόφαση.

 4. Πολύτεκνοs said, on 16/07/2009 at 1:37 μμ

  Oρθόδοξε μπες επικεφαΛΉς ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΕΞ ΑΓΏΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΊΑ.
  Είσαι ο πιό κατάλληλος.
  Ο λαός ξεσηκώνεται.
  κΎΤΤΑ τι λέει ο πολίτης στο metaparisias

  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
  Posted Yesterday By ΤΟΛΑΝΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  Αγαπητοί, τα τελευταία χρόνια στην πολύπαθη πατρίδα μας συμβαίνουν απανωτές πολλές τουλάχιστον «δυσάρεστες» απόπειρες γενικού ξεκληρίσματος.
  Οικογένεια , Ορθοδοξία , Νεολαία , Παιδεία , Έθνος δοκιμάζονται καθημερινά.
  Όλοι εμείς λοιπόν που διαφωνούμε με όλα αυτά και πιστεύουμε στον Ένα και Αληθινό Χριστό νομίζω πως πρέπει να εκδηλώνουμε την αντίθεση μας.
  Μαζικά και σθεναρά να στέλνουμε μηνύματα αντίστασης και αντίδρασης.
  Έτσι θα κάνουμε μαζί με προσευχή αυτό που μπορούμε, να Ομολογούμε…
  Τότε θα είμαστε πάντα με τους Νικητές!!

  Τολανούδης Μιχάλης
  Χημικός Δευτ.Εκπαιδ.
  Σέρρες.
  | Respond to this Message
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  Posted 3 Days Ago By ΕΥΘΑΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
  Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής πού θέλετε να εισαγάγετε στα δημοτικά σχολεία.

  Απαιτούμε την άμεση κατάργηση του μαθήματος κι αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.
  | Respond to this Message
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  Posted 5 Days Ago By ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  Αρνούμαστε την εισαγωγή του μαθήματος αυτού στα σχολεία.

  | Respond to this Message
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  Posted 5 Days Ago By ΠΟΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑ
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΛΥΣΕΙ?

  ΠΟΤΗΡΗ ΣΟΦΙΑ
  ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

 5. Νέος Θεολόγος said, on 16/07/2009 at 1:40 μμ

  Ω ναι Ορθόδοξε, δέξου να είσαι ο αρχηγός μας.
  Εξτράτεφσε εναντίον του Σατανά του Σεκς.

  ΟΛαός σε θέλει μπροστάρη.
  Συμάχησε με το metaparhsias
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
  Posted 5 Days Ago By ΛΑΧΑΝΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΓΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ.
  ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΔΕΞΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΔΙΔΑΞΟΥΝ;

  ΛΑΧΑΝΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
  ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  | Respond to this Message
  ψηφος διαμαρτυριας
  Posted 9 Days Ago By ευθυμιος τσιομητας
  ειμαι αποστρατος αξιωματικος του Ε.Σ

  ειμαι 66 χρονων και η εμπειρια που απεκτησα του βιου εδω και της προγευσεως της αλλης ζωης της αιωνιου μου διδαξε οτι το μαθημα της σεξουαλικης διαπαιδαγωγισεως στα μικρα παιδια θα κανει οχι λιγο αλλα πολυ κακο για πολλους λογους που δεν τους αναλυω τωρα.παρακαλω να μη μπει το μαθημα αυτο στο δημοτικο σχολειο και για τον ιδιαιτερο λογο του συγγραφεως.
  | Respond to this Message

 6. Πιν απ γκερλ said, on 16/07/2009 at 1:43 μμ

  Ορθόδοξε σε θέλω είσαι δικός μου απόψε

  Ο Mυστικός της Χάρτης
  2-10-2007 [Σχόλια:6]

  Τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθείς είναι συνήθως αυτά που δεν έχουν γραφτεί σε κανέναν οδηγό. Στην περίπτωσή της, όμως, χρειάζεσαι οδηγίες για να ταξιδέψεις και να απολαύσεις τις έξι κρυφές ερωτογενείς ζώνες της.

  1. Καρποί
  Αλήθεια; Το 1951, το περιοδικό Time έγραψε ότι το χειροφίλημα στο Παρίσι ήταν και πάλι στη μόδα. Δύο γενιές μετά και πέντε εκατοστά πιο πάνω, ο καρπός μιας γυναίκας είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να κάνει focus ένας κύριος.
  Θα της αρέσει; «Το δέρμα των καρπών είναι λεπτότερο από άλλα σημεία του σώματός της κάνοντας την εκεί περιοχή πιο ευαίσθητη. Επίσης, οι καρποί μπορούν να δεθούν ή να κρατηθούν κάτω για πιο kinky καταστάσεις» μας λέει η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters.
  Πώς θα το κάνω σωστά; «Γλείψε την περιοχή και μετά φύσα απαλά» συμβουλεύει η ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια Francew Emeleus. «Η αρχική αίσθηση ζεστασιάς του στόματος και της γλώσσας σου θα της αρέσει και στη συνέχεια το διακριτικό ξεφύσημά σου θα την κάνει να ανατριχιάσει».

  2. Αστράγαλοι
  Αλήθεια; Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ως υπέρτατο σεξουαλικό σημείο μιας γυναίκας τα πόδια της. Ωστόσο, όταν αρχίζεις να τη χαϊδεύεις, δεν θα πας κατευθείαν στο ψητό (βλ. μηρό). Ξεκίνα από τον αστράγαλο. Σαν να της ζητάς, δηλαδή, την άδεια να συνεχίσεις. Γιατί νομίζεις ο πρίγκιπας έβαλε πρώτα το γοβάκι στη Σταχτοπούτα; Εξυπνο αγόρι.
  Θα της αρέσει; «Οι ρεφλεξολόγοι λένε πως οι σεξουαλικές ορμές μας συνδέονται με ένα σημείο πίεσης στο εσωτερικό των ποδιών, κάτω από τον αστράγαλο» μας ενημερώνει η συγγραφέας Tracey Cox. Ενώ στις γυναίκες αρέσει να τις αγγίζουν και να τις χαϊδεύουν τα πόδια, πολλές είναι αρκετά αμήχανες για να αφήσουν το σύντροφό τους να το κάνει. Το δέρμα στον αστράγαλο είναι ευαίσθητο μεν, αλλά όχι υπερευαίσθητο. Μη φοβηθείς, λοιπόν, ότι θα γαργαληθεί και θα σου δώσει καμιά κλωτσιά στην ελληνική μύτη σου.
  Πώς θα το κάνω σωστά; Διακριτικά και όχι με φόρα, για να μην τη δυσαρεστήσεις. Χάιδεψέ τη με κάτι απαλό γύρω από την περιοχή του αστραγάλου. Δοκίμασε ένα φτερό ή βάλε μερικές σταγόνες λάδι για μασάζ στα χέρια σου και χάιδεψέ τη με τα ακροδάχτυλά σου και το μαξιλαράκι του αντίχειρά σου. Συγκεντρώσου στην περιοχή πίσω από τον αστράγαλό της, όπου το δέρμα είναι σούπερ λεπτό.

  3. Στομάχι
  Αλήθεια; Είναι ένα πιθανό ναρκοπέδιο. Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το μεσοθώρακά τους: σύμφωνα με έρευνα, το 79% των γυναικών μισούν το στομάχι τους. Μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση αυτού του

 7. Ουρολόγος said, on 16/07/2009 at 1:47 μμ

  Οδηγός σεξ για εργαζόμενους

  Βγαλμένο από τη ζωή του ΜΕΝ 24
  Δημοσίευση: 05 Μαρτίου 2007

  Γυρνάς από τη δουλειά, πνιγμένος, κουρασμένος και με τις ανδρικές σου υποχρεώσεις να εκκρεμούν… Join the Club. Και επειδή εμάς δεν μας πιάνει… πονοκέφαλος, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τελειώνουμε με τις υποχρεώσεις γρήγορα και ανώδυνα. Ο οδηγός του MEN 24 εξηγεί πώς.

  Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε για ποιο πράγμα μιλάμε. Και αυτό είναι το σεξ τις καθημερινές. Το σαββατοκύριακο υπάρχει άφθονος χρόνος για όλα. Αλλά τις καθημερινές, που γυρνάς κουρασμένος από τη δουλειά, θες λίγο χρόνο για να ηρεμήσεις, να φας και να ξεκουραστείς, οι αντρικές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν εφιάλτης.

  Η γυναίκα σου σε περιμένει και σε αντίθεση με σένα, που και να «γείρεις», να την πέσεις κατευθείαν, δεν θα σε χάλαγε καθόλου, θέλει σεξ. Και εδώ είναι το πρόβλημα. Πως θα καταφέρεις να τα συμβιβάσεις και πάνω από όλα να μη χτίσεις τη φήμη του «δυο φορές την εβδομάδα».

  Θυμίζω από το «Πυρ γυνή και 24 μυστικά»: «Οι γυναίκες τα συζητάνε όλα μεταξύ τους. Από μέγεθος, διάρκεια μέχρι και την ακριβή διάμετρο. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνετε σεξ με τη Μαρία και να μην τα μάθει όλα μέχρι και η 2η ξαδέλφη της στην Ουγκάντα». Γι’ αυτό πάρτε το απόφαση, κάντε ό,τι έχετε να κάνετε και ξεμπερδέψτε νωρίς. Ιδού πως:

 8. υπερορθόδοξος και βάλε said, on 19/07/2009 at 10:48 πμ

  Ουρολόγε, τελικά η μαλακία κάνει καλό ή κακό;; Διαφώτισέ μας δεόντως, γιατί ο πατήρ Αμβρόσιος μας μαλώνει, ιδίως όταν κτυπάμε ταβάνι…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: