ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Best Seller: Το χαμόγελο του Γέρ. Ιωσήφ (ΕΠΙΚΕΡΔέΣ!!!)

GerontasIosif

Έκθαμβη η βλογόσφαιραν παρακολουθείν με δέος και κατάνυξιν ταις συνεχαίς παραλαβές φωτογραφιών (έΚΤΑΚΤΟΝ!!!) από το VatopaidiFriend διότι είχαμεν καιρόν να ειδούμε θαύμαν εις στην ορθοδοξίαν μας.

Τα «ποστ» πληθαίνουν, όλη η βλογόσφαιραν ανατριχιάζειν και εσηκώθηκαν αι τρίχαι όλων(έΚΤΑΚΤΟΝ!!!), αι πιστοί γένωνται περισσότεροι, θα διπλασιαστουν αι οπαδοί του Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού.

Τι χαμόγελον αυτό Θεέ μου.

Όλα τα έχουμε εμείς οι ορθόδοξοι γραμμένα Αιδώ:

http://vatopaidi.wordpress.com/2009/07/03/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AD/

+

Εις άπαντας πλην των φιλοπτώχων εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

5 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Iερέας Χριστού του ζώντος said, on 07/07/2009 at 6:59 πμ

  Βάλε βρε παλιάνθρωπε απατεώνα που κάνεις τον Ορθόδοξο, την φωτογραφία του χαμογελούντος Γέροντος. Βάλτηνα βρε αλητήρις αν σου βαστάει να θαυμάσει ο κόσμος το θαύμα. Φάγατε τα λυσσακά σας οι αντίχριστοθι από το Μέγα θαύμα της Ορθοδοξίας.
  Ξέρουμε βρε ποιός είσαι. Δωδεκάθεε προτεστάντη.
  Είσαι άθεος και αντίχριστος με την μάσκα του Ορθόδοξου, και σιχαμένες φωτογραφίες γυμνών πορνών.
  Ή Θεία Δίκη θα σε τιμωρήσει αιρετικέ λύκε.

 2. Donald Efraim Duck said, on 07/07/2009 at 7:37 πμ

  Να βάλετε τον Ακάθιστον Ύμνον αμέσως τώρα!

  ούστ ψευδοκαλόγερε!!!!!!!

 3. Polyteknos said, on 07/07/2009 at 11:36 μμ

  Σχόλιο του «Μετά παρρησίας!…»:
  Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή», χριστιανικό σωματείο που, λόγω της επί πολλές δεκαετίες ανεκτίμητης πνευματικής προσφοράς του στην ελληνική οικογένεια και ιδιαίτερα στην ελληνική νεολαία, χαίρει εξαιρετικής εκτιμήσεως από σημαντικό μέρος του λαού μας και η γνώμη του έχει μεγάλη βαρύτητα και απήχηση, έστειλε σύντομη αλλά μεστή και πολλά υπονοούσα επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων για το θέμα της «Σεξουαλικής αγωγής». Η Ένωση αποδίδει τόσο καίρια σημασία στο θέμα ώστε θεωρεί αναγκαίο να κοινοποιήσει την επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό της χώρας. Αν και γραμμένη με ύφος νηφάλιο, σοβαρό και ψύχραιμο, δεν παραλείπει να κάνει σοβαρές επισημάνσεις και να προτείνει τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες. Με αυτήν:
  α) καταλογίζει στο Υπουργείο προχειρότητα στην απόφαση εισαγωγής του μαθήματος στο Δημοτικό Σχολείο και εκφράζει ανησυχία γι’ αυτήν,
  β) σημειώνει ότι η αγωγή αυτή θα δοθεί στα παιδιά μας και υπονοεί ότι για ένα τόσο λεπτό και σπουδαίο θέμα που αγγίζει την ψυχή των παιδιών μας είναι αδιανόητο να λαμβάνονται αποφάσεις ερήμην των γονέων,
  γ) ζητεί έντονα να μην αποσταλούν τα βιβλία στα σχολεία, τουλάχιστον κατά τη σχολική περίοδο 2009-2010,
  δ) ζητεί να προηγηθεί ευρεία συζήτηση για το θέμα και να διατυπώσουν σ’ αυτή την άποψή τους όλοι όσοι έχουν βαρύνουσα γνώμη πάνω σ’ αυτό,
  ε) θέτει την κυβέρνηση προ των ευθυνών της και του διλήμματος: Αν αγνοήσετε τους γονείς και στείλετε τα σχετικά βιβλία στα σχολεία θα έχετε ανυπολόγιστο πολιτικό κόστος, γιατί τα «χιλιάδες ανάστατα μέλη» του συλλόγου αλλά και πολλοί άλλοι γονείς δεν θα μείνουν αδρανείς αλλά θα αντιδράσουν έντονα, ενώ αν πολτοποιήσετε τα βιβλία θα ανακουφίσετε και θα καθησυχάσετε τα «ανάστατα» μέλη, αφού θα έχετε πάρει τη μόνη συνετή για την περίσταση απόφαση.
  Το κείμενο της επιστολής είναι το κατωτέρω:

  Πανελλήνια Ένωση Γονέων

  »Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ)

  Μαυρομιχάλη 32 10680 Αθήνα

  Τηλ. & FAX: 210.3638793 Αθήνα, 18/06/2009

  Κοινοποίηση ΠΡΟΣ

  1. Εξοχώτατο κ.κ. Πρόεδρο Δημοκρατίας Τον Αξιότιμο κ.Υπουργό

  2. Εξοχώτατο κ.κ. Πρωθυπουργό Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων

  Ενταύθα

  Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

  Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων »H Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ) η οποία για περισσότερα από 70 χρόνια εργάζεται με τα 60 Τμήματά της και μοχθεί για την ορθόδοξη ελληνική οικογένεια και την αγωγή παιδιών και νέων, ανησυχεί για την προχειρότητα με την οποία το Υπουργείο σας αποφάσισε την εισαγωγή του μαθήματος της »Σεξουαλικής Αγωγής» στα παιδιά μας, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

  Παρακαλούμε, με την δημοκρατική ευαισθησία και σοβαρότητα που σας διακρίνει, να αποφασίσετε την ΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στα Σχολεία των σχετικών με αυτή βιβλίων για τη σχολική χρονιά 2009-2010, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να εκφραστούν εν προκειμένω όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι επαΐοντες (γονείς, εκπαιδευτικοί, παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, εκκλησία) και κατόπιν μελέτης των απόψεων αυτών, ως υπεύθυνη κυβέρνηση να λάβετε την όποια απόφαση (περί αποστολής ή πολτοποίησης των βιβλίων αυτών), αναλαμβάνοντας και το αντίστοιχο πολιτικό κόστος.

  Τέλος θα θεωρούσαμε μεγάλη μας τιμή να τύχουμε μιας προσωπικής Σας απαντήσεως για να ενημερώσουμε υπεύθυνα τα χιλιάδες ανάστατα μέλη μας.

  Με τιμή,

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 4. dim79 said, on 10/07/2009 at 11:06 μμ

  Σε τι ακριβως ειναι επικερδες το συγκεκριμενο γεγονος;Περα απο το λειψο σου το μυαλο.

 5. foufoutos said, on 11/07/2009 at 4:39 μμ

  Να σημειώσω, όταν βρίζουν οι χριστόπληκτοι τον Ορθόδοξο, να γράφουν σωστά τις ύβρεις: αλιτήριος γράφεται και όχι αλη- … Εμ, στραβωθήκατα με τα εβραϊκά κείμενα και δεν μάθατε σωστά την ελληνική. Όσο για τις ύβρεις και τις κατάρες, ταιριάζει σε πιστούς της αγάπης… του ζώντος, ε;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: