ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Άγ. Κοσμάς ο Αιτωλός: «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους»

Posted in Uncategorized by or2554 on 22/06/2009
κέρινον ομοίωμα - Μουσείον Βρελλήν (ολίγον στραπατσαρισμένην η φάτσαν του Μεγίστου Έλληνος Σοφού!!!)

κέρινον ομοίωμα - Μουσείον Βρελλήν (ολίγον στραπατσαρισμένην η φάτσαν του Μεγίστου Έλληνος Σοφού!!!)

Στην Ελλάδα οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν ουσιαστικά από τον Θεό. Το ποσοστό που εκκλησιάζεται κυμαίνεται στο 2-3%, η οικογένεια βάλλεται, είμαστε η πρώτη χώρα της Ε.Ε. εις τας εκτρώσεις, αι Χριστιανικαί θεσμοί απαξιώνονται!!!

Εις άπαντας πλην των φιλοπτώχων εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com
+
ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

3 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Άγαμη κόρη said, on 22/06/2009 at 7:40 πμ

  εγω για αλλο λόγο μπήκα. Μουπανε πως υπάρχει κάποιος καλός χριστιανός κατά του σεξ στα σχολήα και έτρεξα μη γίνη κάτι μετακσύ μας.
  Θαβμάζω τον άγιο Αιτωλό, είμαι μαζί του και τον παρακαλω να μόβρη άντρα. Δεν αντέχω άλλο θα κάνω σεξ με αλβανό.
  Φανουρία
  τηλ 6936936936
  δεν θα υποκύπσο αμέσως θα κάνω νάζια

 2. Mητροπολίτης Ζωζώ ο Γάμα said, on 22/06/2009 at 7:46 πμ

  Ax αυτοί οι διαβασμένοι. Πανάθεμά τους.
  Εύγε δήμαρχε

  Η Αξιοπρέπεια και η Υπερηφάνεια

  Του Δημήτρη Μπουντουτσίδη
  τ. Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας
  Γλυφάδα 4-3-2008

  http://www.patrides.com/march08/maced.htm

  Ακούγονται και γράφονται αρκετά από ορισμένους αφελείς ή της ψευτοδιανόησης (μαϊντανοί των παραθύρων) διαβασμένοι άνθρωποι (όπως έλεγαν και οι απλοί άνθρωποι του χωριού μου), ότι δηλαδή «εμείς οι Έλληνες διακατεχόμαστε από μια υστερία εθνικιστική» και τίθεται το ερώτημα σε αυτή την νομενκλατούρα, σε αυτούς τους διαβασμένους ανθρώπους! Πως δέχονται, την δική τους Ελληνική Ιστορία (Αριστοτέλης, Ολυμπιάδα, Φίλιππος, Μ.Αλέξανδρος, κ.λ.π, κ.λ.π) να γράφεται στα βιβλία της FYROM ως Ιστορία τους; Αλλά ο Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός κάποτε το προέβλεψε. Ότι «Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους» και ότι «θα έρθει ο καιρός που θα κάνει ο διάβολος το γύρο του κόσμου με την κολοκύθα του». Και στην Πάντειο (πρίν περίπου δύο βδομάδες) κάποιοι καθηγητάρες (αυτοί οι διαβασμένοι που λέγαμε) την γυρίσανε καλά την κολοκύθα. Αυτή η κολοκύθα καλά κρατάει και όσο έφυγαν τα στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο, άλλο τόσο δίκαια θα μας φερθούν τα αφεντικά μας. Όσο βρέθηκαν οι αγνοούμενοι της μαρτυρικής Κύπρου άλλο τόσο θα απεμπολήσουν και τα Σκόπια τον αλυτρωτικό τους ρόλο (αντλώντας δύναμη φυσικά από τους πάτρωνες τους). Πιστεύει στα αλήθεια κανείς ότι το φυτίλι που ανάφθηκε από τον σύντροφο τον Στάλιν και Τίτο πριν 63 χρόνια, ανάφθηκε τυχαία και θα σβήσει εύκολα;

 3. Αθανάσιος Πάριος said, on 23/06/2009 at 9:43 πμ

  Όλα αυτά οφείλονται στο ότι οι Ρωμιοί έγιναν έλληνες, απομακρύνθηκαν απο την αγίαν ημών μητέραν Αγίαν Καθολικήν και Ορθόδοξον Εκκλησίαν και ασπάστηκαν τα Διεφθαρμένα και Σατανικά Δόγματα των Φώτων της Φραγκίας. Αντί να αντικρύζουν το Αοίδιμον Φως της Τρισηλίου και Τρισυποστάτου Θεότητος, φωτίζονται με τα αμυδρά κηρία της επιστήμης, των μαθηματικών και των Δαρβίνων, Γαλιλαίων, Νευτώνων και λοιπών μωρών κολοκυθοσόφων, φερμένων υπο του αφορεσμένου και δαιμονιώδους Ρήγα, οντινα δικαίως εκτέλεσεν η Εκ Θεού Δοθείσα Βασιλεία του Βασιλέως Ημών Πατισάχ (πολλά τα έτη του).
  Για να επανέλθωμεν εις τον σωτήριον δρόμον της Βασιλείας των Ουρανών θα πρέπει να πετάξωμεν εις το πύρ το εξώτερον τα δαιμονιώδη και ολέθρια δυτικοπρεπή μαθήματα. Αναθεμα και κολασμός εις τα δαιμονιώδη μαθηματικά, εις τας σατανικάς φυσικοχημείας, εις την Αντίχριστον βιολογίαν! Μόνη της η διδασκαλία της Εκκλησίας και η Οκτώηχος σώζει! Δια τον μη ιερέαν αρκούν τόσα γράμματα όσα για να γράψει όνομα στα κόλλυβα.
  Επίσης, εις το όνομα της ακολασίας κατηργήθη η σωτήριος σωματική ποινή. Επαναφορά της ιερής μάστιγος, του τιμιου φάλαγγος και της ράβδου τώρα! Οπως ο θεραπευθείς ασθενής φέρει εις το σώμα του τας ουλάς της ζωηφόρου θεραπείας, έτσι και οι νέοι οφείλουν να φέρωσι εμφανείς τας ουλάς του προς σωτηρίαν ζωογόνου ξυλοδαρμού και βασάνου των.
  Γένοιτο!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: