ο Χριστιανός Ορθόδοξος

ο Πιστοί δεν είναι άρρωστοι! (έΛΕΟΣ!!!)

orthodoksia_i_thanatos2

Τελευταίο κρούσμα της μανίας των οικουμενιστών εναντίον των Ορθοδόξων πιστών είναι όσα αναφέρονται στην εφημερίδα «Μακεδονία» (24/5/2009):

Απαντούμε στους οικουμενιστές καθηγητάδες των Σχολών ότι ο πιστός λαός δεν νοσεί ούτε από άγνοια ούτε από έλλειψη ενημέρωσης. Αν πιστεύουν πως η δική τους καθηγητική έδρα και η αντίστοιχη επισκοπική εξουσία κάποιων συναδέλφων τους, τους καθιστούν αυτόματα εκφραστές της Ορθοδόξου Θεολογίας, κάνουν λάθος. Πάντοτε ο λαός είχε και τώρα θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα της Πίστεως. Τα «αλάθητα» των επισκόπων και των καθηγητών ας τα αναζητήσουν στα χωράφια του φίλου τους Κάσπερ, όχι όμως στην αγωνιζόμενη Ορθοδοξία.

Όσο για τον κ. Μαρτζέλο, αληθινά με έκπληξη μαθαίνουμε ότι εκτός από φιλομονοφυσίτης είναι και φιλοπαπικός οικουμενιστής. Μέχρι τώρα μοχθούσε να αποδείξει ότι οι αντιχαλκηδόνιοι μονοφυσίτες είναι Ορθόδοξοι, τώρα κόπτεται για να μην προσβάλλουμε τον καρδινάλιο Κάσπερ; Ας μην γελιόμαστε. Ο Κάσπερ είναι ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της Παπικής κακοδοξίας στις μέρες μας. Τη μια μας λέει ότι η ένωση δεν θα είναι ένωση αλλά «αλληλοαναγνώριση με σεβασμό της διαφορετικότητας», την άλλη μας εμφανίζεται έτοιμος να συνομιλήσει με τους Αγιορείτες για την ένωση και τελικά σχεδιάζει την υποταγή όλων των Χριστιανών στον Πάπα και το πρωτείο του !!!

Ο πιστός λαός όμως ξέρει να κρίνει ορθόδοξα. Η «Ομολογία Πίστεως» της Σύναξης αγωνιστών Κληρικών και μοναχών, που έχει ήδη υπογραφεί από πολλούς πιστούς, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στα άνομα σχέδια των παπικών και των εν ημιν οικουμενιστών.

από το ευσεβές μπλογκ » Θρησκευτικά»

http://thriskeftika.blogspot.com/2009/05/blog-post_5428.html

Σε όλους πλην των αφιλοκερδών εθελοντών του vatopaidi.wordpress.com

ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν!!!

+

+

+

Αμήν

Advertisements

3 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Φρόσω Χατζάρα Καραμανώλη said, on 26/05/2009 at 8:14 μμ

  Xaρετε πάτερ Ορθόδοξε ο Κύριος μετά Σου. Σας ενοστάλγησα μου ελείψατε ουχί σεξολογικώς αλλά φιλικώς και αδελφικώς εν ελληνορθοδοξία.
  Κάτω οι παπικοί λύκοι, αίσχος οι Κόπτε μονοφησίτε,
  ΟΡΘΟδοξία ή θάνατος.

 2. Έλλην said, on 26/05/2009 at 8:18 μμ

  Ενδροπή
  http://xairete.blogspot.com/
  ενδροπή ντροπές κύριοι νδραπείτε αιρεσιάρχε

  ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΗΜΕΡΑ: «Ο Συροϊακωβίτης Μητροπολίτης Yusuf Cetin, υποδέχεται τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην ετήσια συνάντηση της νεολαίας της κοινότητάς τους, που πραγματοποιήθηκε στο Μακροχώρι της Πόλης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κοινοτική τους εκκλησία και στην συνέχεια στο πολιτιστικό τους κέντρο.»

  Στον δικό του χώρο λοιπόν, των αιρετικών (αλλά «καλών χριστιανών» όπως ο ίδιος) βρέθηκε ο Βαρθολομαίος!

  Κρύβει τη χαρά του; Όχι βέβαια! Διαβάζω: «Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχαριστώντας για τα θερμά αισθήματα του Μητροπολίτου Yusuf και της Συροϊακωβίτικης Κοινότητας προς το πρόσωπό του εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του, ευρισκόμενος ανάμεσα στην ετήσια αυτή συνάντηση της νεολαίας»!

  Γιατί χαίρεται ο Βαρθολομαίος που βρίσκεται μαζί με αιρετικούς νεολαίους; Χαίρεται μήπως διότι του δίνεται η ευκαιρία να απευθύνει κάποιον ορθόδοξο λόγο προς αυτούς, να τους βγάλει από την κακοδοξία, από την πλάνη; Όχι βέβαια! Τους έδωσε συγχαρητήρια που είναι αυτοί που είναι, τους είπε «καλά λόγια», αγαπολογίες, για… «καλούς χριστιανούς»!..

  Το ρεπορτάζ συμπληρώνει ακόμα ότι: «Στη συνέχεια αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα και ο Πατριάρχης πρόσφερε ως ευλογία σταυρουδάκια, σε όλους τους παρισταμένους, μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε δε, εορταστική εκδήλωση με τραγούδια και θεατρική παράσταση…»
  Αναρτήθηκε από P. MICHALOPOULOS

 3. micromouse said, on 27/05/2009 at 7:45 μμ

  @
  Ενδροπή
  ΔΕΝ ντρέπεσαι με τα αντιχριστιανικά που γράφεις
  …..!!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: