ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Μίαν Αγίαν Χλαπάτσαν εις ΓΑΠ: και ο ευσεβής… ετσίμπησεν!!!

Διότι η καλπονοθεία δεν είχεν νόημαν παρά μόνον η Χλαπάτσαν που επρόσφεραν εις τον Γεώργιο μερικοί ευσεβείς του αυλικοί έχει πολλή νόημαν, η Χλαπάντσαν είχε νόημαν υψηλόν, τόσον υψηλόν που το μπόι του ευσεβούς Γεωργίου δεν έφτανεν να καταλάβει ότι έφαγεν την Χλαπάτσα, γιατί άλλο είναι να γιορτάσεις τη 3η Σεπτεμβρίου με το στίγμα της αιώνιας Χλαπάτσας κι άλλο είναι να γιορτάσεις με το μπουμπουνοκέφαλό σου ψηλά. Οι ελληνορθόδοξοι το εκτίμησαν δεόντως το θέμα και λόγω υψηλού IQ… Εξέχασαν ευθέως τας προβληματικάς τούτας ημέρας με τα «δίκαια» μέτρα αλόγοφλούφλην και την Διεθνή Έκθεση Διαδηλώσεων Θεσσαλονίκης, χώρια δε που η Χλαπάτσα βάζει μπετόν-αρμέ εις την υπόθεσην Παυλίδη.

Ωραίαν μέραν διαλέξατε δια τας «αποκαλύψεις», από timing είσθε ζωντανή κλεψύδρα εντιμότατε σπινθηροβόλε και ιερέ Γεώργιε….

Ω, γλυκύ μου έαρ φθινοπωρινόν κύριε Γεώργιε!
(κάτι δεν επήγεν καλά εις την Μεγαλόχαρη που επήγατε, ποιους ξερ’ )

Advertisements

5 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Άντα Π. said, on 03/09/2008 at 6:50 πμ

  Φίλε Ορθόδοξε, είμαι μεσήλιξ πιστή, διαμένο σε Νέα Ερυθρέα, είμε σύζυξ πολιτικού και διαφωνώ για πρώτη φορά μαζί σου. Η νοθεία έγινε. Μπροστά στις κάμερες, μπροστά σε όλο το Κοινοβούλειο, μπροστά στην γκαβή βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Πασχαλίδη Αμανατίδη, μπροστά στον τυφλό βουλευτή του ΛΑΟΣ Αθανάσιο Πλεύρη, μπροστά στους δημοσιογράφους, στου πρακτικογράφους, στους κάμερα μεν. Εγένετο με απόλυτη μηστικότης και εχεμίθειαν όλων, μάλιστα συνεργάστηκε και η κα Λίτσα του ΣΥΡΙΖΑ, βοηθώντας στην μεταφορά. Ξεπεράστηκαν τα ανυπέρβλητα τεχνικά εμπόδια και εξασφαλίστηκε πως η μειοψηφία ΝΔ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ θα κατάφερνε την Αναθεώρησις διότι η πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ αλλιώς θα την εμπόδιζε.
  Άνοιξε τα μάρτια σου αδελφέ.

 2. micromouse said, on 03/09/2008 at 6:14 μμ

  Άντα Π
  καλό!!

 3. καμπανοκρούστης Θησείου said, on 03/09/2008 at 9:39 μμ

  Από το καμπαναριό του Αγιου Σουλπίκιου Θησείου, παρακολούθησα την συγκέντρωση του Giorgos. Είχε δεν είχε 1500 άτομα . Ο Θεός είναι με τη ΝΔ προς το παρόν, διότι ο Γιώργος κάτι είπε για την μονή Βατοπαιδίου. Τόση αχαριστία Γιώργο; Εσεις δεν μας δώσατε την Βιστονίδα; Γιατί τώρα κάνεις στροφή; σΤΆΣΟΥ ΠΛΑΙ ΣΤΗΝ εΚΚΛΗΣΊΑ ΜΕ ΣΥΝΈΠΕΙΑ ΚΑΙ Η πΑΝΑΓΙΆ ΜΑς ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΝΑ πάρεις πάνω από 20%.

 4. Σταθμάρχης Θησείου said, on 03/09/2008 at 9:43 μμ

  Στροφή, από την προηγούμενη θέση του περί χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι πρέπει να αποτελέσει δημοψήφισμα για την κυβέρνηση και το έργο της, έκανε κατά την ομιλία του στο Θησείο, το βράδυ της Τετάρτης, με αφορμή την επέτειο των 34 χρόνων του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Κινήματος Γ.Παπανδρέου.
  Newsroom ΔΟΛ
  όλο στροφές είναι ο γιωργάκης. Θα ζαλιστεί

 5. Oσιος Διογενης ο εκ Θησείου. said, on 04/09/2008 at 12:37 πμ

  Αδελφέ κανδυλα-ναυτα, προς τι η παράλειψις της νουθεσίας περί αυτοϊκανοποιήσεως στο παρόν post? Υπονοείς κατι γιά τον ευσεbέστατο GAP? Μην και δεν τον επηρρεάζει αυτον η αυτοϊκανοποίησις. Μην και το μυαλό του ειναι καθαρόν αυτοικανοποιηθεί – δεν αυτοικανοποιηθεί? Μην κα ιέκαμε συμφωνίαν τινάν, ανάπτων το κερίον αυτού ,ώστε οσας αυτοικανοποιήσεις και να κάμει, να μην προσμετρώνται ως Αμαρτίαι?Μηπως (themousxorame) λεω μήπως είσαι κρυφοπασόκος και αυτόν τον επιτρέπεις να αυνανίζεται ενώ σε κάθε αλλην περίπτωσιν, μας απαγορεύεις να πραξουμε το ίδιο εμάς τους ανώνυμους, πτωχούς πλην αμαρτωλούς λάτρεις της… αυτοχειρίας? Επανορθώσατε πληζ.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: