ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Δοκουμέντον: Η Παναγία στηρίζει τον Παντελεήμων εις φυλακήν!!!

Πόσες φορές θα το πω ότι ο Παντελεήμων δεν είναι όπως εμάς τους κοινούς θνητούς και τους κοινούς εγκληματίες!

1ην Απόδειξην: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φυλακισμένος δεν παραπονέθηκε διότι όλοι βολεύονται εις τας φυλακάς των και δεν τους πειράζει καθόλου.
2ην Απόδειξην: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φυλακισμένος δεν ζήτησε όπως ο Άγιος Μητρ. Παντελεήμων την αποφυλάκιση του. Διότι ξεύρουν ότι αι πράξεις των υπήρξαν κακαί και αφ’ υψηλού!
3ην Απόδειξην: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φυλακισμένος δεν έστειλε έτσι δια  τους τύπους επιστολήν να παρακαλέσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμον δια να «ελευθερωθεί» διότι ξέρουν ότι είναι αμαρτωλοί!
4ην Απόδειξην: ΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ φυλακισμένον δεν έλλειψεν ο Δεκαπενταύγουστος και η κατάνυξη της ενδόξου ορθοδοξίας μας…

5ην Απόδειξην: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ φυλακισμένος δεν επέδειξεν την ενδεδειγμένην Εκκλησιαστικήν μας Ταπεινώτητα! όπως ο Άγιος μας ο Παντελεήμων…

Θέλετε Ω! άπιστοι κι άλλαν;;;;

Διαβάστε τον Άγιον μας Παντελεήμων τι λέει εις την επιστολή του μεταξύ άλλων εις τον Αρχ. Ιερώνυμον που τον παρακαλεί μετά ταπεινότητος να τον βγάλει από τας φυλακάς ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!! (να βάλει και πολιτικόν μέσον λέγω εγώ, είναι το Δημοκρατικότερον!!!! )

Σιωπή!
Τώρα δώστε σημασίαν εις τα λόγια τα ιερά του Αγίου Μητρ. Παντελεήμονος:

«Βγάλτε με από τη φυλακή με όποιον τρόπο μπορείτε...» (ω, κραυγή Αγίαν)
και συνεχίζει:
«Ιδιαιτέρως επώδυνες υπήρξαν για μένα οι ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και της εορτής της Παναγίας, που πάντοτε, σε όλη την ζωή μου, εβίωνα με κατάνυξη και πνευματικώς με ταπείνωση και ευφροσύνη, και τώρα, για πρώτη φορά στην ζωή μου, έζησα αυτές τις ημέρες μέσα στα σίδερα και με τη συνοδεία φρουρών ακόμα και στο Παρεκκλήσιον της φυλακής. Πολλές φορές διάβαζα την παράκληση της Παναγίας μόνος μέσα στο κελλί μου με δάκρυα και ένοιωθα την μητρική παρουσία Της και την πρεσβεία Της να με στηρίζει και να με παρηγορεί». (ω, πόνος Ιερός κι αβάσταχτος, ω! φύσις ωραίαν γλυκειάν και ποιητικήν, ω! άνθρωποι γλυκυτάτοι και ευγενείς από πάππον εις πάππον και εις όλας τας αριστοκρατικάς γενεάς των αγίων ημών, Αμήν)

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&catid=1&artid=822022

…..

ΥΓ: Ο Αυνανισμός είναι Μεγίστην Αμαρτίαν, και όχι μόνον εις τα σίδεραν!!!!

Advertisements

10 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. akamas said, on 01/09/2008 at 10:40 μμ

  Δηλαδή ο Παντελεήμονας τώρα δεν αυνανίζεται;

 2. Θοσεβούμενος δεσμοφύλακας said, on 02/09/2008 at 6:36 πμ

  Αδελφοί, προσέφψομαι ταπεινά για τον δεσπότη μας. Μένω κάπου στη Αττική και ο Παντελεήμων υπήρξε επίσκοπος μου, πατέρας μου αληθινός. Θείο όραμα μου αποκάλυψε πως η γλυκιά μας Παναγιά, θα ανοίξει απόψε ώρα 12 τις πύλες του Κοριδαλλού και θα ελευθερώσει τον δέσποτα. Γρηγορείτε αδελφοί, ο καιρός γαρ εγγύς.

 3. Νεοδημοκράτης said, on 02/09/2008 at 6:39 πμ

  Φίλε Ορθόδοξε κάνεις ζαβολιές. Όχι μαγκιές πληζ. Βγάλε αμέσως τον Καραμανλή που τον έχεις βάλει πλαγίως. Θελεης να μας πεις πως άρχισε η πτόση; Όχι σε τα μας. Είσαι ΛΑΟΣ το έχω καταλάβει, από τότε που πρόβαλες τον Μάκη τον Βορίδη, αλλά το αίμα νερό δεν γίνεται. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Σου θυμίζω πόσο τον αγαπούσε ο Χριστόδουλος, να αγιάσει η ψυχούλα του.

 4. Στέφανος said, on 02/09/2008 at 1:10 μμ

  to ιστολόγιο σου χριστιανέ ορθόδοξε είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Δεν το κλείνεις να ησυχάσει ο κόσμος. Αλήθεια, πόσο ανόητος και γελείος είσαι?

 5. orthodoxos said, on 02/09/2008 at 2:00 μμ

  δια την δημόσιαν υγείαν ανησυχώ, γι αυτό υπάρχω.
  τι ιερόν IQ διαθέτετε;

 6. micromouse said, on 02/09/2008 at 9:10 μμ

  Δεν νομίζω φιλάρα ότι η πλατυτέρα των ουρανών είναι προστάτης κλεπτών και πόρνων. Μη την ανακατώνεις λοιπό με τον κ Μπεζενίτη

 7. Ιατρός αφροδιοσιολόγος said, on 02/09/2008 at 10:02 μμ

  Κύριε Στέφανε,
  επικίνδυνοι δια την δημόσιαν υγείαν είναι οι 11 ξεφωνημένοι παιδερασταί ιερείς της ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής ΗΠΑ, οι μαστρωποί ιερείς, οι αρχιεπίσκοποι με ηπατήτιδα C, οι μητροπολιται που συνομιλούν ερωτικώς με φαντάρους και οι μητροπολίται που πέθαναν από ΑIDS. Ο orthodoxos μου φαίνεται μια απλή γραφικότης, ολίγον περίεργος αλλά ουχί επικίνδυνος.

 8. Donald Duck said, on 03/09/2008 at 6:15 πμ

  My Dear Mickeymouse, Είστε επιεικώς ηλίθιος. ο Ορθόδοξος αυτή τουλάχιστον τη φορά κάνει λεπτό χιούμορ, πράγμα που εσείς αδυνατείτε να καταλάβετε.

 9. micromouse said, on 03/09/2008 at 6:09 μμ

  @Donald Duck ευτυχώς που το Καταλάβατε εσείς!!! αν αναφέρεστε σε μένα. Ευχαριστώ δια τας διαπιστώσεις και τας φιλοφρονήσεις. Τι άλλωστε μπορεί να περιμένει κανείς από μια πάπια;; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ έχει σοβαρότερα προβλήματα από τη φυλάκιση του Μπεζενίτη ακόμη και εν είδη χιούμορ ενασχόληση με το συγκεκριμένο κύριο ενοχλεί.
  micromouse

 10. Ονουφριος said, on 17/09/2010 at 10:50 πμ

  Άγιος ακόμα και στη φυλακή! Προσεύχομαι στον Αγιο Ιωάννη του Παλουκοκαύτη – μεγάλη η χάρη του – η Εκκλησία να τον κάνει άγιο κ επίσημα. Αμήν, αλληλούια, άγιος ο θεός και βεβαίως Διξάν δια το πληντύριον με δέκα μεζούρας δώρο.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: