ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Καλοκαιρινόν Ανάγνωσμαν δια την παραλίαν (δημιουργικήν πρότασις)

Κατά το διάβασμα του ιερού βιβλίου τούτου να αποφέυγητε την αμμώδη παραλίαν, προτιμήστε  τη βραγχώδην παραλίαν είναι η ιδανικήν δια τον κατάλληλον πόνον της πλάτης, δια να πάρετε έναν δείγμα το τι τραβούσαν οι Πατέρες της Εκκλησίας μας, να το νιώσετε λιγουλάκιν κι εσείς, έτσι δια την τελετουργίαν της υποθέσεως.

……..

ΥΓ: Μην Αυνανίζεστε τώρα και ιδιαιτέρως το καλοκαίρι, πρόκειται δια Αυξημένην Αμαρτίαν!

9 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

  1. Σιδηροσρομικός said, on 23/07/2008 at 7:01 πμ

    Καλημέρα,
    σας γράφω από το πι σι του σταθμάρχη Πάνω Βράλου. Από το πρωι όπου τοποθετήσατε την διαφίμισιν Πηδαλίου, φαντάροι, φοιτήτριες και νοικοκυρές μελετούν το Πηδάλιον. Τα κρούσματα αυτοϊκανοποιήσεως στις τουαλέτες των τραίνων μας ελατώθηκαν 34%.
    Συνελήφθη μόνο ένας ιερομόναχος αλλά εδήλωσε ότι «Δεν είναι αυτό που νομίζετε».

  2. Οσία Γαβριέλα η Αθηναία, η πεοθηλάζουσα said, on 23/07/2008 at 1:52 μμ

    1). Παρακαλώ Ορθόδοξε, αποσύρατε την διαφήμισην του αιρετικού αυτού βιβλίου. Αν άπαντες οι πιστοί ακολουθήσουν την συμβουλήν σας, τι θα κάνουν αι απεσταλμέναι μου εις την γην, αι οποίαι έχουν επιφορτισθεί και του έργου να σας κάνουν άνδρες όπως διαδήλωσαν πρότινος και ενώπιον του Κοινοβουλίου? Αλλωστε αν ακολουθήσουν την προτροπήν σας να αισθανθούν άπαντες τι τραβάνε οι Πατέρες της Εκκλησίας, που θα ευρεθούν τόσα τεκν(ά)?Και μάλιστα στα Βράχια?

    2) Tέκνον Σιδηροσρομικέ, η πληρης ομολογία του ανωτέρω ιερομονάχου έχει ως εξής:
    “Δεν είναι αυτό που νομίζετε. Φοράω λάστιχο στενό, συνθετικό στριγκάκι, άναψε η μαλαπέρδα μου, ν΄αεριστεί λιγάκι”.

  3. regimientocinqo said, on 23/07/2008 at 8:22 μμ

    Γέροντα,
    αν είναι κανείς ακουμπισμένος εις βράχον τινά είναι εξαιρετικά δύσκολο να αυνανισθή.Βεβαίως ο κύριος είναι Μέγας και θαυμαστά τα έργα του -επιτρέψατέ μοι ωστόσο μια επιφύλαξη εκ φυσιολογίας ορμώμενη.

  4. Να γραφτώ στο Σύλλογο; said, on 26/07/2008 at 8:44 μμ

    Ορθόδοξε και λοιποί συναγωνιστές,
    εσείς κηρύσσετε την αποχή από τον αυνανισμό και οι άλλοι έφτιαξαν ήδη αυνανιστικό σύλλογο: http://www.geocities.com/hdonh2002/index.html
    Σας βρίσκω και πολύ καθυστερημένους!

  5. Αρχοντας said, on 29/07/2008 at 11:14 πμ

    Το πόνημα ετούτο, το διάβασα πέρυσι όταν είχα γνωρίσει τη μοναχή Όλγα από τη Μόσχα, αλλά ούτε αυτό, ούτε η μοναχή μπόρεσαν να μεκάνουν τα την κόψω. Την πρωϊνιιιή την ψιλοέκοψα λίγο. Τώρα ντύνομαι παπάς και με φωνάζουνε Παυλίνα, οπότσν την έκοψα και στη δουλειά

  6. olimpiodoros said, on 30/07/2008 at 4:51 μμ

    Προσευχόμαστε στον διασυμπαντικό Μέγα Νου και ευχόμαστε στους απάνθρωπους τα εξής…

    Όλοι εμείς οι καταπιεζόμενοι άνθρωποι προσευχόμαστε προς εσένα μέγιστε Ύπνε, προσευχόμαστε με όλη την δύναμη του σώματός μας, της ψυχής μας και της νοήσεως μας.

    Ζητάμε μέγα Βασιλέα την κρίση σου και την απονομή της δικαιοσύνης σου σε όλους αυτούς που παραβιάζουν παράφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

    Σε όλους τους αθλητές και σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό άμεσα ή έμμεσα και μέσω των αθλητικών αγώνων και δραστηριοτήτων δεν μεταδίδουν την ιδέα και το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, και τον διαχωρισμό κράτους -; θρησκείας,

    παρακαλούμε να μην πηγαίνεις να τους ξεκουράζεις και από το ένα τρίτο που καταλαμβάνεις στην ζωή του ανθρώπου να μειωθεί στο 0,1 τρίτο, με αποτέλεσμα οι βιολογικές τους λειτουργίες να απορυθμιστούν, η εγκεφαλική τους λειτουργία να απονεκρωθεί, η μνήμη τους να καεί σαν ένα πούρο Αβάνας, η εκμάθηση τους να δυσκολευτεί στο μέγιστο και η αμάθεια να περιπλανιέται στη ζωή τους.

    Επίσης η στέρηση του ΄Ύπνου να τους προκαλέσει ασυνεννοησία με το κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον με αποτέλεσμα τον κοινωνικό και οικογενειακό αποκλεισμό τους.

    Ευχόμαστε και ζητάμε από εσένα μέγιστε βασιλέα Ύπνε να απομακρυνθείς τελείως από αυτούς όσον το δυνατόν γίνεται ώστε να μην ξυπνάνε ποτέ ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι, αν ποτέ βρεθούν στην Ινδία, από την αϋπνία τους να πέσουν στο ποτάμι και να τους φάνε οι γαβιάλιδες.

    Η γήρανση να τους έρθει γρηγορότερα λόγω της αϋπνίας και κάποιο καρκινοειδές με τις μεγάλες του δαγκάνες να τους δώσει το τελειωτικό χτύπημα κατά την ώρα της διασκεδάσεώς τους στην παραλία.

    Όλες οι ιερές τους πόλεις να ισοπεδωθούν και επάνω σε αυτές να χτιστούν άλλες οι οποίες δεν θα υπάρχουν χάριν στην φορολογία και την εκμετάλλευση των ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω και θρησκευτικά συναισθήματα, έτσι όλοι μαζί φωνάζουμε και εκλιπαρούμε να ακούσουμε από τα στόματα όλων αυτών που τόσα χρόνια δεν αλλάζουν πολιτική και τακτική έναντι υμών των καταπιεζομένων θρησκευτών, το ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΗΣ, μόνο τότε θα νιώσουν την καταστροφή που έχουν προκαλέσει στην ανθρωπότητα.

    Ζητάμε μέγα βασιλέα Ύπνε, να αποσυντονίσεις το βιολογικό τους ρολόι και να μην μπορούν να δουν άσπρη ημέρα ούτε νύκτα, έτσι θα καταλάβουν ότι σε ένα παιχνίδι δεν γίνεται να παίζεις με ζαβολιές , ζαβολιές που έχουν αιματοκυλίσει την ανθρωπότητα και την φύση γενικότερα.

    Προσευχόμαστε και ευχόμαστε να πέφτουν για ύπνο το βράδυ και να στριφογυρίζουν στα κρεβάτια τους μην μπορώντας να βρουν την ευτυχία και την γαλήνη σου μέγιστε Ύπνε. Η ηβική τους αντίληψη να μειωθεί και να μη βρίσκει χαρά το κορμί τους, λόγω της αϋπνίας.

    Η θαλάμη του όπλου να είναι για αυτούς μόνιμη ιδέα ώστε να ξεφύγουν από το μαρτύριο που τους προκαλείς.

    Ιαγουάροι να εμφανίζονται στις παραισθήσεις τους και να ξεσκίζουν τα κορμιά και τα πρόσωπά τους , θυμίζοντάς τους το ξέσκισμα τόσων συνανθρώπων μας από την λαίλαπα που έφεραν στην μητέρα Γαία μας.

    Ύπνε μέγα ρυθμιστή της ζωής μας, σε παρακαλούμε και σου ζητάμε επίσης να απέχεις από την ζωή τους γενικότερα ώστε ο διαβήτης να μπει για τα καλά στο σώμα τους και να στοιχειώσει όλες τους τις ενέργειες οι οποίες θα δημιουργηθεί από την έλλειψη σου.

    Ευχόμαστε να πάνε έως την Καβάλα γονατιστοί με ματωμένα γόνατα και σπασμένες κλείδες από την ταλαιπωρία τους ,παρακαλώντας να βρουν την γιατρειά τους και για λήγον ύπνο, έτσι θα νιώσουν τους χιλιάδες αγωνιζόμενους θρησκευτές και θρησκευομένους μας που τους προκάλεσαν χίλια κακά και έπιναν λάβδανο για να καταπραΰνουν τον πόνο που τους προκάλεσαν οι βάρβαροι και απάνθρωποι νεοδιαχειρηστές των κοσμοπολίτικων θρησκειών που εμφανίστηκαν.

    Ευχόμαστε ΄Μέγιστε βασιλέα Ύπνε το ανοσοιοποιητικό τους σύστημα να γίνει θράψαλλα από τα μικρόβια που θα εισβάλουν στο σώμα τους λόγο της απουσίας σου από την ζωή τους.

    Οι μαγαζάτορες να κλείνουν τις θήρες σε όλα αυτά τα ανδρείκελα και η δήθεν ανθρώπινη υπόστασή του να πιάσει το ναδίρ του εσχάτου εξευτελισμού.

    Όλοι εμείς οι καταπιεζόμενοι παγκοσμίως άνθρωποι που δεν υποτασσόμαστε στις γνωστές θρησκείές του συστήματος και καθόμαστε από μακριά και ξάγναντα κοιτάμε τον βιασμό μας νιώθουμε τα νύχια τους και το σμπαράλιασμα της νοήσεώς μας από αυτούς του καταπατητές της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητάμε από εσένα για άλλη μια φορά μέγιστε και μακάριε Ύπνε, να γίνεις για αυτούς μια όαση μια οφθαλμαπάτη, ώστε η αρτηριακή τους πίεση να αυξάνεται συνέχεια και να σπάσουν οι φλέβες τους και να χυθεί το φαρμάκι της ψυχής τους.

    Παγάκι να γίνουν τα πρόσωπά τους από την αϋπνία και το τρέμουλο των χεριών τους να γίνει μόνιμή αναπηρία τους.

    Ραβασάκι να στέλνουν ο ένας στον άλλον τα ψυχοφάρμακά τους και τα υπνωτικά τους κατασκευάσματα, που μάταια όμως δεν θα μπορούν να τους χρησιμεύσουν πουθενά . Γιατί εσύ είσαι παντοδύναμος Ύπνε Θεέ και ξέρουμε ότι όπως χωρίς εσένα τα ζώα της Σαβάνας θα κατασπαράσσει το ένα το άλλο χωρίς φυσικούς φραγμούς λόγω της απουσίας σου έτσι και αυτά τα ζώα που θέλουν να λέγονται άνθρωποι θα υποστούν τα ίδια και χειρότερα από αυτά που κάνουν τα ζώα.

    Το ταμείο αλληλοβοηθείας αξιωματικών στρατού ξηράς να χορηγήσει όλα του τα χρήματα για να διασώσει όλους αυτούς τους αθλητές που δεν θα μπορούν να δουν λίγο Ύπνο στη ζωή τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    Η Υακίνθη να κλαίει για όλους εσάς, αθλητές της ψευτιάς και της βρωμιάς και της δυσωδίας , θα κλαίει για το κακό που σας βρήκε.

    Για την υποκρισία σας.

    Το Θιβέτ είναι εδώ και είναι μαζί μας για το κακό που προξενείτε.

    Οι ινδιάνοι είναι μαζί μας.

    Οι Ιταλοί εθνικοί είναι μαζί μας .

    Οι Γαλάτες είναι και αυτοί μαζί μας και προσεύχονται για την ανεξιθρησκία και συμμετέχουν σε αυτοί την προσευχή.

    Όλες οι καταπιεζόμενες θρησκείες είναι εδώ και δίνουν ν το παρόν νοητικοσωματοψυχικά για να γίνει η αϋπνία φαβορί στη ζωή σας σαν ανταπόδοση των χιλίων μηριών κακών που προξενείτε σε αυτήν την χώρα που λέγετε Ελλάς και σε άλλες χώρες που έχουν το ίδιο πολιτικοθρησκευτικό καθεστώς.

    Ευχόμαστε επίσης η χαφάγιες να παίζουν πένθιμα τραγούδια στα σπίτια σας για να σας θυμίζουν τον αργό θάνατό σας λόγω της ελλείψεως του μέγιστου Ύπνου.

    Ευχόμαστε όλοι εσείς που ασχολείσθε με τον αθλητισμό έμμεσα και άμεσα και δεν μιλάτε για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , για τη ανεξιθρησκία και την ελεύθερη σκέψη και μετάδοση ιδεών να ψοφήσετε στην ψάθα και όσοι απομείνατε να γίνετε Ψαθάδες, λόγω ελλείψεως Του μεγίστου βασιλέα Ύπνου.

    Και τέλος τα ωάριά σας να κουβαλάνε εις τους αιώνες των αιώνων το ίδιο μαρτύριο, της αϋπνίας και της αρρώστιας από γενιά σε γενιά μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρες η οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλα τα κράτη του Ο.Η.Ε,

    ώστε με αυτόν τον τρόπο να νιώσουν τις νύχτες αγρύπνιας που έχουν υποστεί όλοι οι άνθρωποι σε όλη την γη λόγω των βασανιστηρίων για την επιλογή τους στο θρήσκευμα που ανήκουν.

    Αντιθέτως μέγιστε βασιλέα και Θεέ Ύπνε ,σε παρακαλούμε και ευχόμαστε εκ όλης της ψυχής μας εκ όλης της σωματικής μας υπόστασης και εκ όλης της διανοίας μας, όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό άμεσα ή έμμεσα και λέγουν την αλήθεια, αγωνίζονται παράλληλα για την δικαιοσύνη και για την πλήρης εφαρμογή της οικουμενικής διακήρυξης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως, επίσης πιο συγκεκριμένα για ανεξιθρησκία, διαχωρισμό κράτους -; θρησκείας και ελεύθερη μετάδοση ιδεών, να έχουν πλήρες υγεία , να πηγαίνουν μπροστά και να ξεπερνάνε κάθε εμπόδιο στη ζωή και να δημιουργούν νέές προκλήσεις για τον άνθρωπο που θα εξυψώνουν την τριπλή υπόστασή του , θυμίζοντάς του ότι είναι ένα μέρος από τον μέγα διασυμπαντικό νου.

    Ο Θεός Ύπνος να τους χαρίζει όλα του τα ευεργετήματα και ποτέ μα ποτέ να μην ξεχαστεί η προσφορά τους στην ανθρώπινη ιστορία.

    Γένοιτο …;

  7. Νυσταλέος said, on 31/07/2008 at 3:42 μμ

    Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;…

  8. olimpiodoros said, on 01/08/2008 at 4:31 πμ

    Καταγγελία παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.1

    Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

    Άρθρο 1.
    Ολοι οι άνθρωποι γεννιούνται και ίσοι στην αξιοπρέπεια και στα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης.

    Εδώ στην Ελλάδα του 2008, οι άνθρωποι δεν γεννιούνται ίσοι ούτε στην αξιοπρέπεια ούτε στα δικαιώματα.

    Οι χριστιανοί πολιτικοί έχουν θεσπίσει τέτοιους νόμους οι οποίοι όποιος δεν τυγχάνει να είναι χριστιανός αμέσως πετάγατε έξω από το σύστημα.

    Του παρασημοφορείτε η αβανιά του Σατανιστή και του άθλιου και του άθεου και του τιποτένιου, από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, που μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά εντάσσεται σε αυτήν την νοοτροπία για λόγους επιβιώσεως.

    Σε περίπτωση που καταλάβουν ότι δεν συμμετέχεις στις χριστιανικές εορτές σε παρατηρούν και σου συμπεριφέρονται σαν να βλέπουν μπαμπουίνο στην εθνική οδό.

    Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητό στις επαρχίες.

    Εάν είσαι γυναίκα και φέρεις Ελληνικό όνομα όπως Ασπασία ή Αρτέμιδα και όχι Εβραϊκό όπως Ιωάννα ή Γαβριέλα , τότε σε κοιτάζουν με ύφος και στιλ σκεπτικιστικό και σου λένε, μα τι όνομα είναι αυτό?

    Φυσικά μην μπορώντας να απαντήσεις σε τέτοιου είδους βλακώδεις ερωτήσεις αρχίζεις να δαγκώνεσαι και να αισθάνεσαι άσχημα με αποτέλεσμα να χάνεις τον ειρμό των σκέψεών σου και να φαίνεσαι σαν εαμίτης σε καιρό χούντας.

    Αν στην εργασία σου, κατά κάποιο τρόπο ανοιχτοί καμιά συζήτηση με θέμα θρησκευτικό και πεις την άποψή σου θα σε κοιτάνε οι χριστιανοί σαν να βλέπουν κανέναν ζαβό και σαν να ακούνε λόγια που βγαίνουν από το στόμα άρρωστου με κρίση επιληψίας.

    Στην Ελλάδα του 2008 δεν υπάρχει περίπτωση Έλλην πολίτης που δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος να έχει ηγεμονική θέση σε κανέναν τομέα της κοινωνικοπολιτικής ζωής μόνο και μόνο για τις θρησκευτικές του διαφορετικές αντιλήψεις και όχι κρινόμενος αν έχει τα προσόντα.

    Στην Ελλάδα του 2008 αν πεις ότι δεν είσαι χριστιανός ορθόδοξος, όλοι, επί το πλείστον, σκέφτονται να μπορούσαν να σε απομονώσουν σε κάποιο θαλαμίσκο και να αρχίζουν να σου κάνουν τα μαρτύρια που έκαναν τότε το 300 μ.Χ. οι χριστιανοί στους Έλληνες για να αφήσουν και να ξεχάσουν την πατρώα τους θρησκεία και να ακολουθήσουν το νέο Εβραιοιουδαικοχριστιανικό κατεστημένο, που συνεχίζει να υπάρχει μέχρι σήμερα.

    Στην Ελλάδα του 2008 σε καμία περίπτωση δεν γίνεται χρήση του άρθρου 1 δηλαδή οι άνθρωποι να είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση, και ΄να οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφοσύνης. Αυτό είναι αδιανόητο για τους χριστιανούς μάλιστα αισθάνονται να ιαίνεται η ψυχή τους, καταδιώκοντας αλλόθρησκους.

    Ο καβαλάρης στην Ελλάδα είναι πάντα χριστιανός ορθόδοξος.

    Όλοι οι άλλοι είναι γαϊδούρια για αυτόν.

    Η λαβή στα χέρια των χριστιανών δεν έχει πένα αλλά, ξίφος , και προορίζεται να κόψει τα κεφάλια των αλλοθρήσκων.

    Αρκετά κύριοι μαγαρίσατε τον ιερό ετούτο τόπο.

    Αρκετά κύριοι Ναζωραίοι, με την κατάληψη όλων των ιδεολογικών χώρων δια της βίας.

    Αρκετά ξαγρυπνήσατε τους Έλληνες με τα απάνθρωπα ωράρια εργασίας.

    Αρκετά με την οβελιαία κοσμοθεωρία σας που καταστρέφει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

    Αρκετά με τις βρισιές σας έναντι των Εθνικών θρησκειών , όπως παγανιστές και ειδωλολάτρες.

    Τα ανθρώπινα δικαιώματα κύριοι χριστιανοί πολιτικοί δεν είναι να μένουν υπογεγραμμένα στο χαρτί, του Ο.Η.Ε αλλά να εφαρμόζονται στην πράξη.

    Αρκετούς Έλληνες σαβανώσατε τόσα χρόνια.

    Αρκετούς Έλληνες Αλλόθρησκους καρφώσατε με ταβανόπροκες τόσα χρόνια.

    Αρκετούς Έλληνες Υάκινθους κάψατε στη φωτιά της κόλασης που εσείς εσκεμμένα δημιουργήσατε για να βγει η κοσμοθεωρία σας αληθινή.

    Αρκετά κράτησε ο φαβοριτισμός σας έναντι όλων των Ελλήνων Άθεων ή των Ελλήνων μη χριστιανών πολιτών.

    Κύριοι χριστιανοί ετοιμαστείτε για ένα ταξιδάκι στη Χαβάη, για να ξεπήξη το μυαλό σας από όλες αυτές τις απάνθρωπες μεθόδους, που τόσα χρόνια τραβάει ο Έλλην πολίτης.

    Οι ιδέες σας κύριοι είναι ένα ψάθυρο στο πέρασμα των αιώνων.

    Είμαστε μια ωδή, κλασική και ανεπανάληπτη.

    Ξαναγεννιόμαστε μέσα από τις στάχτες, είμαστε η ίδια η φύση.

    Καλή λευτεριά Έλληνες από το θρησκευτικοπολιτικό κατεστημένο,

    Που δεν σέβεται την οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Έρχεται η ώρα της Νεμέσεως, η φύση είναι ο τιμωρός σας.

    Τα βλέπετε καθημερινά δίπλα σας.

    Όσο δεν σέβεστε την φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα , τόσο θα μετράτε τις πληγές σας καθημερινά.

    Πλησιάζει η ώρα της ελευθερίας.

  9. Άρχοντας said, on 01/08/2008 at 4:31 μμ

    olimpiodoros, καλό παιδί μου φαίνεσαι όχι σαν τον μούσια εδω. Το σκιπητάρι άφησε και μούσι. Αν θέλεις έλα από Θεσσαλονίκη να πιούμε καμιά ρετσίνα.


Σχολιάστε