ο Χριστιανός Ορθόδοξος

(κ. Παντελεήμων) οι ιερείς σε μοναστήρι, ΟΧΙ στη φυλακή(!!!)

Και πολύ σωστά, οι ελληνορθόδοξοι ιερείς μας είναι άνθρωποι ξεχωριστοί, δεν κάνει να πηγαίνουν φυλακή, δεν όπως εμάς. Οι ιερείς μας χειρίζονται υπευθύνως τας Ψυχάς Ημών!….

Που ακούστηκε να πηγαίνουν φυλακή, Έλέος!
Έχουν τόσα στο μυαλό τους που μερικές φορές ξεχνούν και πράττουν λάθη, που οι κοινοί θνητοί της «Δικαιοσύνης» δεν μπορούν να το καταλάβουν γιατί ασκούν ένα επάγγελμα κατώτερο του Ιερέως!

Πολύ σωστά λοιπόν, όπως λέει «Το Βήμα» της Κυριακή 13. Ιουλ. 08, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος και οι 12 μητροπολίτες-μέλη της Ιεράς Συνόδου αποφάσισαν στα τέλη Ιουνίου να ζητήσουν από τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη τη μεταφορά του ιεράρχη σε μοναστήρι προκειμένου να εκτίσει εκεί την ποινή του.

Ε!…Όχι και φυλακή ένα τόσο Ηθικό Στοιχείο όπως ο δικός μου Άγιος Παντελεήμων!….

Αμήν.

………………
ΥΓ: Μην Αυνανίζεστε, είναι Αμαρτία!

Advertisements

6 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ιερομόναχος Αυνάν said, on 15/07/2008 at 11:05 μμ

  Αρχικώς παρακαλώ Σας +Ορθοδοξώτατε παύσατε οδηγίαν μη Αυνανίζεσθε. Ουδείς αυνανίζεται εν τη +Εκκλησία.
  Εκ δευτέρου, ανέγνωσ εις +Εσπρέσσο τα κάτωθι. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ +Πανδελεήμοναν.

  «Προσπαθεί να διατηρήσει ό,τι υπαγορεύει το σχήμα του, καθώς κάθε δεσπότης είναι ταυτόχρονα και μοναχός: προσεύχεται, διαβάζει και ανανεώνει την τεράστια μόρφωσή του. Νηστεύει Τετάρτη και Παρασκευή και όπου να ’ναι θα μπει και στη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου». Παράθυρο στο δικό του εκκλησιαστικό κόσμο αποτελούν επισκέψεις ιερέων της μητρόπολης Αττικής οι οποίοι δηλώνουν συγκλονισμένοι.

 2. micromouse said, on 15/07/2008 at 11:30 μμ

  οι κλέφτες ασχέτως ιδιότητας πρέπει να πηγαίνουν φυλακή,όταν δε ΄έχουν και εκκλησιαστική ιδιότητα η ποινή πρέπει να είναι βαρύτερη, όλα τα άλλα είναι μαλακίες. Ο πισινότατος ήξερε ότι να βάζεις χέρι στο παγκάρι δεν είναι μόνο αμαρτία αλλά και έγκλημα του κοινού ποινικού δικαίου. Αν οι άλλοι αρχιερείς είναι με την πλευρά του Θεού και όχι του Σατανά πρέπει να τον αποσχηματίσουν άμεσα, μπήκες ευσεβέστατε,αλλιώς κάπου αλλού έχουν λερωμένη την φωλιά τους

 3. Ενορίτης said, on 16/07/2008 at 8:43 πμ

  Που ακούστηκε αδελφοί μου να μπαίνει δεσπότης στην φυλακή. Συχαρητήρια στη Σύνοδος που διατάζει την κυβέρνηση να τον ελευθερώσει. Τους μητροπολίτες τους κρίνει μόνο ο Θεός. Εκεί θα δώσουν απολογια όχι στους λαικούς. Να βγει έξω το γληγορότερο ο Άγιος μας.

 4. Μια ερώτηση said, on 16/07/2008 at 1:57 μμ

  Δεν μπορώ να μπω στο χριστιανικό μπλογκ natapoume -Χαιρετίσματα του κ.Μιχαλόπουλου Παναγιώτη. Ξεύρει κανείς τι συνέβη; Ενημερώστε με παρακαλώ
  Σας ευχαριστώ ορθόδοξε

 5. foufoutos said, on 16/07/2008 at 6:21 μμ

  Ιερομόναχε Αυνάν, οι ιερείς που τον επισκέπτονται και δηλώνουν συγκλονισμένοι, μάλλον θυμούνται τα πηδήματα που έκαναν μαζί του και τους λείπουν τώρα. Συγκλονίζεσαι ή δεν συγκλονίζεσαι?

 6. conko said, on 18/07/2008 at 3:37 πμ

  Οι δεσμοφύλακες θα επιλεγούν μέσω ΑΣΕΠ, ξέρετε;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: