ο Χριστιανός Ορθόδοξος

κ. Κούγιας, ένας Άγιος ανάμεσά μας

Posted in Βίοι Αγίων, διδαχές, ηθος by or2554 on 15/04/2008

Κυριολεκτικώς εμαρτύρησεν, υπέφερε όλα τα βασανιστήρια, ώστε δεν θα χαρακτηριζόταν ασεβής κάποιος που θα πρότεινε την εν ζωή αγιοποίησή του. Ο λόγος για τον γνωστό Πιστό και Πατριώτη Α. Κούγια. Αυτός είναι σοβαρός Ελληνορθόδοξος, κι αυτή εξώλης και προώλης. Ο Θεός να τον φυλάει! Ο Θεός να φυλάει και τα παιδιά του από τα Αλβανάκια. Διαβάστε ολόκληρη την αγωγή του Α. Κούγια και θα καταλάβετε τι μαρτύρια μπορεί να υποφέρει ένας συνάνθρωπός μας οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Amen!

5 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

  1. Μητροπολίτης Ζωζώ ο Γ΄ said, on 15/04/2008 at 7:18 πμ

    Τεκνόν Ορθόδοξε,
    χαίρω δια τας επισημάνσεις. Νοσταλγώ την εποχήν ότε ο ΚΥΡΙΟΣ Κούγιας ήτο νομικός σύμβουλος του πατριαρχείου Ιεροσολύμων και εβαπτίζετο μετά της αξιοτίμου κυρίας του Χατζής εις τον Ιορδάνην. Τι συνέβη; Ο διάβολος έβαλε την ουρά του στην υπόθεση.
    Σόδομα και Γόμορα γίναμε αδελφοί.
    Τα αισχρά τσουλάκια της κοινωνίας μας αποθρασύνθηκαν με μίνια και ξώβυζα. Οι γυναίκες να γυρίσουν στους γυναικωνίτες τους και μόνο άνδρες να κυκλοφορούν με σορτσάκια έξω. Το προτείνω και μάχομαι δια τούτο.

  2. Γρηγόρης Γαλιανάτος said, on 15/04/2008 at 1:26 μμ

    Εγώ δεν τον εκτιμάω τον Κούγια. Προτιμώ τον Βούγια.

  3. Εν Χριστώ αδελφοί μου και πολυαγαπημένα μου τεκνά,

    Ο αξιότιμος και ευσεβέστατος Χριστιανός κ. Κούγιας είναι ένα αληθινό υπόδειγμα ηθικής, σοβαρότητος και επιστημοσύνης. Θεωρώ βέβαιον ότι θα ξεπεράσει αυτήν τη δοκιμασία που του έστειλε ο Κύριός μας και θα βγει σοφώτερος.

    Η κ. Βατίδου (και μόνον από το επώνυμό της καταλαβαίνει κανείς περί τίνος πρόκειται) είναι μία πεπλανημένη, ήτις ουδέποτε ετήρησεν τας προσταγάς του Αποστόλου Παύλου, το Λευιτικόν, το Δευτερονόμιον, τον εξαίσιον Θ’ Κανόνα του Μεγάλου Βασιλείου. Είναι κι αυτή σαν τη Βαβυλώνα, εν Χριστώ αδελφοί μου. Κι όμως, δείτε πώς η αμαρτωλή αυτή, με τη δοκιμασία στην οποίαν υπέβαλε μέσω αυτής ο πανάγαθος και πάνσοφος Θεός μας, εδίδαξε τόσα για την αληθινή φύση της γυναίκας στον αδελφό μας τον κ. Κούγια, ο οποίος φρονώ πως, από τούδε και στο εξής, θα φροντίζει να πειθαρχεί και να ελέγχει αυστηρά και κατά τας Βιβλικάς και Εκκλησιαστικάς διατάξεις την επόμενη σύζυγόν του.

  4. micromouse said, on 17/04/2008 at 2:30 μμ

    Έτσι που το πας σε λίγο θα μας αγιοποιήσεις και τον Πάσσαρη. Ολίγη σύνεσις δεν βλάπτει.

  5. orthodoxos said, on 22/04/2008 at 6:33 μμ

    mickeymouse,
    είσθε ένας θρασύς αμαρτωλός, ένα σπάνιο είδος την σήμερον ημέρα. Η νοημοσύνη η πολλή κάνει κακό δια τούτον τον λόγον, σταματήστε να σκέπτεστε!


Σχολιάστε