ο Χριστιανός Ορθόδοξος

το καρναβάλι είναι αμαρτία, όπως και τα γυμνά στα μουσεία. Έλεος!

Posted in προσευχές by or2554 on 08/03/2008

όπως και όλα τα παρεμφερή… όπως φαλλούς και άλλα Διονυσιακά, και πρέπει επειγόντως να καταργηθούν δια νομοσχεδίου, και δεν κατάλαβα ο Πικάσο δεν ζωγραφίζει αιδοία και φαλλούς, καλώς έπραξε ο ευσεβέστατος διευθυντής Θεόδουλος Ταπανίδης και δεν επέτρεψε μαθητάς να πάνε να δουν τη δήθεν τέχνη.

Και τα γυμνά που εκτίθενται σε όλα τα μουσεία πρέπει να μπουν στις αποθήκες και να σφραγιστούν και να δημοσιευτεί η προεδρική απόφαση επισήμως για να ήμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν εκεί, στα μπουντρούμια.

Άκου τέχνη…

Μωρέ ξέρω εγώ τι θέλουν οι διάφοροι ιλλουμινάτι, αλλά δεν το λέω.

Advertisements

11 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Θεολόγος said, on 08/03/2008 at 3:43 μμ

  Αγαπητέ «Ορθόδοξε»,
  περιηγούμενος το Διαδίκτυο, έπεσα επάνω σου δια του Γκούγκλ βάζοντας την λέξη Θεόδουλος Ταπανίδης. Συμφωνώ με το σχόλιό σου. Γνωρίζω τον άνδρα και είναι τω όντι εξαιρετικός εκπαιδευτικός. Το θέμα αυτό το ευρήκα και σε άλλα μπλογκ, όλα σχεδόν άθεα. Πρέπει να βγούμε και εμείς να υποστηρίξουμε τον συνάδελφο κ.Ταπανίδη. Αποθρασύνθηκαν οι εχθροί της πατρίδος και της Εκκλησίας. Εισέλθετε στο μπλογκ
  http://www.roides.wordpress.com και θα δείτε ιδίοις όμμασιν τι εννοώ.
  Να είστε καλά, θα διαβάσω και τα υπόλοιπα άρθρα σας.

 2. Mantalena Parianos said, on 08/03/2008 at 3:57 μμ

  Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα. Όλα αυτά βλάπτουν σθεναρώς το θρησκευτικόν φρόνημα των τέκνων αύτης της χώρας, με αποτέλεσμα να συνωστίζονται κατόπιν εις τας τουαλέτας των σχολείων και να αλληλοπαίρνονται και να κινηματογραφούν τας ασχημίας των με κινητά τηλέφωνα, τα βίντεα των οποίων μετά βγαίνουν εις το διαδίκτυο γαι να καβλώσουν κι άλλο κόσμο.
  Να απαγορευτούν και τα κινητά πάραυτα. Και οι τουαλέτες. Και αν γίνεται να μην πηγαίνουν και σχολείο, ακόμη καλύτερα – έτσι όπως το κατάντησε ο φιλελευθερισμός, αυτό δεν είναι σχολείο αλλά χαμαιτυπείο.

 3. Mantalena Parianos said, on 08/03/2008 at 4:08 μμ

  Διατί; Ω διατί;
  Χριστιανέ ορθόδοξε, σας περιπεριπερικαλώ αγνοήστε το ανώνυμον τρόλιο άνωθες της σεπτής παρουσίας μου και συνεχίστε να γαμείτε και να δέρνετε με τα υπέροχα ποστς σας.
  Κόφτε κώλους, τω καιρώ εκείνω μου μέσα.

 4. pp said, on 08/03/2008 at 5:07 μμ

  Εναλλακτικά προτείνω να μείνουν στα μουσεία τα γυμνά, αλλά στα επίμαχα σημεία να μπει το σύμβολο του σταυρού δια να τα εξαγνίζει. Έτσι όταν τα πονηρά μάτια κινούνται λάγνα στο επίμαχο σημείο να συναντάν το σύμβολο μας και αυτομάτως το κακό να ξορκίζεται.

  Προσοχή το σύμβολο του σταυρού πρέπει να καλύπτει οριακά το όργανο, αν ο σταυρός είναι τεράστιος καταλαβαίνεται μπορεί και να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το όργανο που υποκρύπτεται έχει και αυτό τεράστιες διαστάσεις.

 5. καλλιγραφία said, on 08/03/2008 at 8:53 μμ

  Είσαι θεός!

  Το ξέρω ότι είναι ύβρις και αμάρτημα μεγάλο αυτό που εκστόμισα, αλλά μόλις τώρα σε ανακάλυψα και ενθουσιάστηκα.

 6. FrapDigo said, on 08/03/2008 at 9:25 μμ

  Όλα είναι αμαρτίες! Να απαγορευτούν αμέσως τα πάντα! Ειδικά όσοι ντύνονται παπάδες στις Απόκριες, να καούν στην πυρά! Μά’ιστα!

  Βέβαια…εδώ που τα λέμε, αγαπητέ «»Ορθόδοξε» (όχι ότι για τους «Στραβόδοξους» έχω, βέβαια, καλύτερη γνώμη)…ας μην ομολογήσουμε καλύτερα τί θα γινόταν αν είχε η Εκκλησία την εξουσία που τόσο (αμαρτωλά;;) ποθεί. Θα είχαμε Internet? Αμφιβάλλω αν θα γνωρίζαμε τί ήταν βαρύτητα, αφού και ο Newton αναγκαζόταν να το παίζει βαθιά θρήσκος για να μην τον ξεπαστρέψετε.

  Τον Γαλιλαίο, στον οποίο βασίζεται όλη η επιστήμη (Ηλεκτρονική->Τηλεπικοινωνίες-> Internet) που σας επιτρέπει αυτή τη στιγμή να εκφράζετε τις σκοταδιστικές σας απόψεις, τον είχατε καταδικάσει σε κατ’ οίκον εγκλεισμό.

  Σκίαζομαι μόνο που σκέφτομαι πώς θα ήταν η ζωή μας, αν από τον 18/19ο αιώνα δεν σταματούσε να σας παίρνει ο κάθε αξιόλογος άνθρωπος στα σοβαρά.

  Καλό λοιπόν είναι να ξέρουμε πού βαδίζουμε, πριν αρχίσουμε να μιλάμε για «αμαρτίες».

  Ο Γιοσάκης τί κάνει, καλά είναι; Ο Βαβύλης; Όλα τα άλλα τα καλά παιδιά; Υγιαίνουν; Τα λεφτά είναι ακόμα στο παγκάρι;

  Καλησπέρα

 7. Θεολόγος said, on 08/03/2008 at 11:44 μμ

  Κύριε μπλόγκερ,
  εμελέτησα τα άρθρα σας καιτα σχόλια των επισκεπτών σας και βρίσκομαι σε σύγχιση. Ο ενθουσιασμός που εξέφρασα στο σχόλιο υπ’αριθμ 1, με έχει εγκαταλείψει. Πολλοί εκ των επισκεπτών σας επιτίθενται κατά της Εκκλησίας, εκμεταλευόμενοι την δημοκρατική σας ανοχή. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Μην δίνετε βήμα στον αντίχριστο. Πάρτε μαθήματα από το μπλογκ του μητροπολίτου Καλαβρύτων. Είναι κανών και μέτρον για όλους.

 8. tougo said, on 09/03/2008 at 4:01 πμ

  Πολύ καλή ιδέα, να πηγαίνουμε τα παιδιά στα μουσεία, να τους δείχνουμε τους άδειους τοίχους. Με τον τρόπο αυτό θα καλλιεργήσουμε την φαντασία τους.

 9. ο Αναμοχλευτής said, on 09/03/2008 at 6:10 πμ

  Με σπαραγμό ψυχής είμαι αναγκασμένος να υποδείξω στον καθ’ άπαν αγαπητό συν-σχολιαστήν μας κον FrapDigo ότι βρίσκεται εκτός θέματος.

  Το θέμα μας σήμερα είναι η αισχρότης της αρχαίας ελληνικής Τέχνης, η οποία έχω την εντύπωσιν ότι αντιμετωπίσθη σθεναρώς και αποτελεσματικώς από τους αγίους εκείνους πρωτοχριστιανούς μάρτυρας, οίτοινες δικαίως και θελήματι Κυρίου κατέστρεφαν αυτά τα τεχνήματα του διαβόλου, ώστε η κοινωνία των ανθρώπων να εύρη την Αγίαν Φώτισιν η οποία ημποδίζετο από την σκιάν των φαλλών, των μαστών και των κώλων των σατανικών δημιουργημάτων.

  Θεωρώ ότι την ιδίαν τύχην θα έπρεπε να έχουν και τα αισχρουργήματα του αναθεματισμένου σεξομανούς Πικάσσου και των ομοίων με αυτόν, δια τον λόγον αυτόν θα επροχώρουν την σκέψιν μου, την δια της χάριτος του Αγίου Πνεύματος πεφωτισμένην, εις την πρότασιν όπως ενοικιάσωμεν πούλμαν ίνα μεταβώμεν εν σώματι άπαν το χριστεπώνυμον πλήρωμα επί τόπου και με σουγιάδες, καθώς και έτερα θλώντα και νύσσοντα όργανα, να καταστρέψωμεν αυτά τα βδελύγματα. Προσφέρομαι δε εθελοντικώς να συλλέξω τα χρήματα δια την ενοικίασιν των λεωφορείων και την αγοράν των καταλλήλων οργάνων.

  ____________
  Αδελφέ εν Χριστώ Θεολόγε, θαρσείτε, υπομένετε και μην απελπίζεσθε. Η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ημών ευρίσκεται επι θύραις, ως εδήλωσεν προ καιρού ο εκ των εκπροσώπων του αιδεσιμώτατος πατήρ Μάξιμος, ένθα θα τους πάρη ο διάολος και θα τους σηκώση που τα βάζουν με την Αγίαν μας Εκκλησίαν, οι παλιοκερατάδες.

 10. FrapDigo said, on 09/03/2008 at 2:41 μμ

  Αγαπητέ Αναμοχλευτή, έχετε δίκιο φυσικά. Επαρασύρθην. Για μια ακόμη φορά με εκυρίευσεν ο Σατανάς, και μιλούσε από το πληκτρολόγιό μου. Αποταξάμην εις τριπλούν. Με τα λεγόμενά σας συμφωνώ απόλυτα και προσυπογράφω. Προτείνω, επίσης, οι σουγιάδες να μην είναι victorinox, γιατί δεν είναι ελληνορθόδοξοι.

  Αγαπητέ κύριε Θεολόγε, έχετε δίκιο κι εσείς. Η δημοκρατική ανοχή του κυρίου «Ορθόδοξου» μπλόγκερ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Προτείνω ιερά εξέταση, γιατί αφήνει, μέσα από το μπλόγκιον τούτο να εκφράζονται αι απόψεις του Αντιχρίστου. Αφήστε που έχω υποψίες ότι γράφει και από το Αντίριο.

  Αγαπητέ μπόγκερ, παρακαλείσθε να προβείτε σε καύσιν του Ηλεκτρονικού Ορθόδοξου Υπολογιστού σας, προς εξορκισμού του Διαβόλου. Θα γλιτώσετε και την ιερά εξέτασιν, αλλά και τας φρένας εμών, που είχαμε την ατυχίαν να σκοντάυσουμε και να βρεθούμε στο μπλόγκιόν σας.

  Υγιαίνετε, και μακριά από αμαρτίες.

 11. makis said, on 09/03/2008 at 5:38 μμ

  Ορθόδοξε, έχει απόλυτον δίκαιον ο επισκέπτης και σχολιαστής Θεολόγος (+ευλογείτε+). Να εισαγάγεις έλεγχο σχολιαζόντων, τόσο για ανάγνωση, όσο και για σχολιασμό. Κι αν αυτό δεν είναι εύκολο, να παρακαλέσεις τον λαμπρόν μητροπολίτην Αιγιαλείας, Νικομήδειας και πάσης Αμφιλοχίας κ. Αμβρόσιον (+ευλογείτε+) να εκδίδει πιστοποιητικά ορθοδόξων φρονημάτων, χωρίς τα οποία δεν θα επιτρέπεται ούτε καν να αναγνώσουν τα λαμπρά άμα τε και εμβριθή κείμενά σου. Σημειωτέον ότι ο κ. Αμβρόσιος έχει διατελέσει χωροφύλαξ, πριν γίνει κληρικός, άρα έχει εξοικείωση με τα πιστοποιητικά πάσης φύσεως.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: