ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Η Μοναχή Καλλίστη (αποκλειστικό)

Posted in Βίοι Αγίων by or2554 on 23/01/2008
sexynun.jpg

Ξεύρω ότι με τας φωτογραφίας αυτάς, θα ευθυμήσετε, δεν πειράζει αν γελάσετε με καθαρήν καρδίαν και πνεύμα απονήρευτον, ωστόσο, η σπουδαιότητα του Ορθόδοξου Μοναχισμού παντελώς άκριτα βάλλεται από ιστορικώς ανημέρωτους συμπολίτες μας. Στους μοναχούς, η θρησκεία μας παρέχει τα ανάλογα πνευματικά και ηθικά εφόδια που αποτελούν στήριγμα για τις δύσκολες στιγμές της ζωής τους. (στην φωτογραφίαν, οι ημίγυμνες μοναχές είναι καθολικές, δηλαδή της αιρέσεως του τρισκατάρατου Παπισμού, θέλω να σημειωθεί!)

Να είστε ευσεβείς λοιπόν.

Η Μοναχή Καλλίστη, ηγουμένη Ιερού Ησυχαστηρίου Τιμίου Προδρόμου (απόρρητο) νομού Τάδε (απόρρητο) μιλά αποκλειστικά στο ιστολόγιό μας και υπογραμμίζει:
«Ουδέποτε σκέφτηκα να δημιουργήσω κάτι μεγάλο, ούτε επιθύμησα ποτέ να ηγηθώ. Απλώς επιθυμούσα να γίνω μια συνεπής μοναχή, υποτακτική. Τα υπόλοιπα είναι έργο Θεού. Υπακοή, παρθενία, ακτημοσύνη, νοικοκυροσύνη, είναι τα βασικά γνωρίσματα του μοναχού και προϋποθέτουν βαθιά ταπείνωση και εξαφάνιση του εγωισμού, του θελήματός μας. Μπορεί να σας φαίνονται λίγο ακατανόητα για σας του «κόσμου», ωστόσο η λέξη «φιλοδοξία» πρέπει να απουσιάζει από το μοναχικό λεξιλόγιο».

(προς απάντησιν των ασεβών σχολίων του προηγούμενου ευσεβούς μου ποστ δια την ένδυσην των μοναχών μας)

Advertisements

13 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. παπα Σατύρης said, on 23/01/2008 at 6:56 μμ

  Αδελφοί μου

  Μη ξεχνάτε και την αδελφή Μόνικα!

 2. Κλεαρίστη μοναχή said, on 23/01/2008 at 7:37 μμ

  Εύγε αδελφέ Ορθόδοξε,
  αι φωτογραφίαι αποδεικνύουν την ανωτερότητα της Ορθοδοξίας έναντι του Καθολικισμού. Η θεία μορφή της μοναχής Ταρσούς (πρώτης εξ αριστερών) γεμάτη από θεία γαλήνη και απερίγραπτον ένθεον κάλος συγκρινόμενη με τα παπικά ξεβράκωτα τσουλίδια δεξιόθεν τα λέγει όλα. Εύγε και πάλιν Εύγε.
  Την ωραιότητα της παρθενίας Σου και το υπέρλαμπρο το της αγνοίας Σου,
  αγία ορθοδοξωτάτη αδελφή Ταρσώ ορώντες,
  Ύμνους τω Πλάστει ανέλπομεν δοξαστηρίους
  Δόξα Σοι Κύριε Δόξα Σοι.

 3. Κλεαρίστη μοναχή said, on 23/01/2008 at 7:40 μμ

  Λάθος μου.
  Είναι η άγνωστος εις εμέ ηγουμένη Καλλίστη, αλλά ομοιάζει με την θείαν μοναχήν Ταρσώ.

 4. πάτερ Γκομένιος said, on 23/01/2008 at 7:41 μμ

  Εγώ ψηφίζω την ξανθιά

 5. paralogon said, on 23/01/2008 at 10:20 μμ

  Αραγε ποια τα εσωψυχα της μοναχης Καλλιστης; Θα επιθυμησε ποτε εις τον νεανικο της βιον να ομοιασει στην ξανθια παπικη;;

 6. silia said, on 24/01/2008 at 1:16 πμ

  «…Υπακοή, παρθενία, ακτημοσύνη, νοικοκυροσύνη….»
  —————————————
  Τί σημαίνει «παρθενία» ;;;
  Τα … άλλα , τα ξέρω .

 7. Λάμπρος ο τσέλιγκας said, on 24/01/2008 at 2:15 μμ

  Εγώ γουστάρω τη γυαλούρα της αδελφή Καλλίστης και με τη μόδα η ευλογημένη… Έτοιμη για τηλεοπτικό παράθυρο με Τράγκα και Κακαουνάκη.

 8. Geysser said, on 24/01/2008 at 2:55 μμ

  Προτιμώ την Καθολική έκδοση και χίλιες φορές να πάω στην Κόλαση!!!

 9. Antikimenikos said, on 24/01/2008 at 3:07 μμ

  Εγώ έχω να πω καθ’ ένας με την τρέλα του αδελφέ….μην αρχίσω και για τη τρέλα των ορθοδοξων, σε εισαγωγικά, διότι μόνο ορθόδοξοι δεν υπάρχουν σήμερα…
  Από τις 220 μέρες νηστείας π.χ. των ζωικών, κρατάμε μια βδομάδα, και των δεσποτάδων συμπεριλαμβανομένων, αφού, Μεγάλη Σαρακοστή γευματίζουν θανατωμένα με ζεμάτισμα αστακουδάκια! Από πότε ο ορθόδοξος έλληνας έτρωγε θαλασσινά στις νηστείες; ούτε στα νησιά….Από τη στιγμή που οι χριστιανοί κατασπαράζουν ζώα που πονάνε όπως κι εμείς, δεν είναι χριστιανοί…..Ο Χριστός είπε πως είναι ο καλός ποιμένας που δεν ήρθε να εξολοθρεύσει σαν τον κλέφτη,(όρα σατανά), αλλά να δώσει ζωή…Όποιος βασανίζει και σφάζει άθώα κι ανυπεράσπιστα ζώα λοιπόν, είναι σατανικός! Αυτά θα έπρεπε να βλέπετε, τη βία και την αδικία, σε ανθρώπους και ζώα, όπως έκαναν, τουλάχιστον για τους μετανάστες, οι ιερείς στην Αρτα, κι όχι να κρίνετε τι είναι αρεστό στον Θεό και τι όχι!Ας κρίνει ο Θεός!
  Για την ηθική κατάπτωση των ΜΜΕ και των πολιτικών, ποιήτε την νύσσαν! Αλλά είναι πελάτες σας, ανταλλάσετε φιλοφρονήσεις, σας αποκαλλούν πατέρες…..για την ηθική κατηφόρα του λαού, που τον έχετε αφήσει χωρίς οδηγούς, διυλίζοντας τον κώνωπα και καταπίνοντας την κάμηλον, αρκεί να φοράνε την ταμπελίτσα του ορθόδοξου…μιλιά κι εκεί, μη χάσετε το προσοδοφόρο ποίμνιο,…….ή όχι;

  -Συμπεριφερόμαστε όπως οι λύκοι, όπως οι τίγρεις… κι ακόμη χειρότερα, γιατί η φύση κανόνισε για τα ζώα να τρέφονται με αυτόν τον τρόπο, μα εμείς που με την χάρη Του, έχουμε την ικανότητα του λόγου και την αίσθηση της δικαιοσύνης, γίναμε χειρότεροι από άγρια θηρία-.
  Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος
  -Μην κάνεις στους άλλους αυτό, που δεν θέλεις να κάνουν σ΄ εσένα-
  Καινή Διαθήκη, Ιησούς Χριστός………………

  -Η κρεατοφαγία είναι απλά ανήθικη, επειδή συνεπάγεται μια πράξη, που αντιτίθεται στα συναισθήματα της ηθικής, την πράξη του σκοτώματος. Όταν ένας σκοτώνει, εξοντώνει μέσα του τις υψηλότερες πνευματικές ικανότητες – την αγάπη και την συμπάθεια για τις άλλες ζωντανές οντότητες και όταν καταπατά τα συναισθήματά του, γίνεται σκληρός-. Λέων Τολστόι, χριστιανός ορθόδοξος
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΑΛΛΩΤΡΙΟΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΝ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΝΑΙ!

 10. micromouse said, on 24/01/2008 at 3:38 μμ

  Τις καθολικές που τις βρήκες αδελφέ σε πορνο-site

 11. ^^TnT^^ said, on 24/01/2008 at 6:37 μμ

  Αδελφέ.. οι καθολικές ήταν σε εκδρομή έξω από την σπηλιά… τι έβαλες με το μυαλό σου δηλαδή; 😀

 12. ΜΑΡΑΚΙ said, on 29/11/2008 at 5:37 μμ

  Αν ψάχνεις να βρεις την αγάπη του Θεού ανάμεσα στους ανθρώπους σήμερα και την αναζητάς ετοιμάσου να εισπράξεις τον μεγαλύτερο διωγμό Χριστιανού που έγινε ποτέ.Όχι,δεν είμαστε ψυχωτικοί όσοι πιστεύουμε στο συναίσθημα και την καλοσύνη και το μεγαλείο ψυχής ούτε για τρελλάδικο…ίσως μόνο για τα μοναστήρια γιατί οι άνθρωποι πια δεν είναι μαζί από αληθινή αγάπη.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ!!!

 13. ΜΑΡΑΚΙ said, on 29/11/2008 at 5:39 μμ

  Αν ψάχνεις να βρεις την αγάπη του Θεού ανάμεσα στους ανθρώπους σήμερα και την αναζητάς ετοιμάσου να εισπράξεις τον μεγαλύτερο διωγμό Χριστιανού που έγινε ποτέ.Όχι,δεν είμαστε ψυχωτικοί όσοι πιστεύουμε στο συναίσθημα και την καλοσύνη και το μεγαλείο ψυχής ούτε για τρελλάδικο…ίσως μόνο για τα μοναστήρια γιατί οι άνθρωποι πια δεν είναι μαζί από αληθινή αγάπη.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!!ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ!!!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: