ο Χριστιανός Ορθόδοξος

bloggέρισσα salerosa με πλήγωσες…

Posted in προσευχές by or2554 on 18/01/2008

 

salerosa.jpg

Η bloggέρισσα salerosa με πλήγωσε, είναι πολύ, μα πάρα πολύ αμαρτωλή με «τα μυστικά του σεξ» που ανάρτησε. Να το ξέρει, είναι η συμπάθειά μου αλλά δεν υποκύπτω σε αμαρτωλές πράξεις και προτάσεις. Θέλω να σκεφτεί για λίγο την πράξιν της και να μετανοήσει.

—–

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ

Ἦχος πλ. β’ Ἀγγελικές δυνάμεις

Τάς ἡδονάς τοῦ κόσμου παρεῖδες Ἅγιε καί τήν τρυφήν τήν μένουσα ἐπεπόθησας καί βίον τῶν Ἀγγέλων ἠκολούθησας Μάκαρ ἐν καθαρᾷ καρδίᾳ, ἐνίκησας Βελίαρ ἀγωνισθείς ἀνδρικῶς, ἐκέρδισας στεφάνους Βασιλείας τῶν Οὐρανῶν ὁ ἐν ἐσχάτοις τοῖς καιροῖς φανείς Ἐφραίμ πανένδοξε.

Advertisements

21 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Μετανοημένος Αμαρτωλός said, on 18/01/2008 at 3:27 μμ

  Αδελφέ Ορθόδοξε. Σκέφτομαι πως σου χρειάζεται πνευματική καθοδήγηση. Καίγεσαι μεν από ζήλου ενθέου αλλά άθελά σου παρεκτρέπεσαι και φέρνεις τον πειρασμό ανάμεσά μας. Υπάρχουν άνθρωποι πιστοί μεν αλλά όχι εδραίοι επί την πέτραν της πίστεως ιστάμενοι. Η μπλογκέρισσα που μας παρουσιάζεις είναι απεσταλμένη του Σατανά. Σε συμβουλεύω αδελφικά να ακολουθήσεις την προτροπή κάποιου Αιγιώτη που είδα σε άλλο ποστ σου. Ελθέ σε επικοινωνία με το νεόφυτο μπλογκ του σεβαστού μητροπολίτου Αιγίου Αμβροσίου και ζήτα του την ευχή και τα φώτα του. Αυτός με την τεράστια γνώση και αρετή του θα σου διδάξει την μέθοδο της διαδικτυακής Ιεραποστολής. Σε ικετεύω προχώρει.

 2. Αμαρτωλός και αμετανόητος said, on 18/01/2008 at 3:32 μμ

  Ορθόδοξε,
  το καλό που σου θέλω μείνε μακριά από τον Αμβρόσιο, μέχρι να εκδικαστεί η εναντίον του αγωγή της πρώην υφυπουργού Ελένης Κούρκουλα, ή Σελήνης, για τη διαθήκη της Μερτικοπούλου και νομίζω και δική του αγωγή σε αυτήν για συκοφαντική δυσφήμηση. Αν συνεργαστείς με το τεράστιο κύρος που διαθετεις, αυτό μπορεί να επηρεάσει την κρίση του δικαστηρίου. Κράτα ουδετερότητα καλέ μου.

 3. Άθεος said, on 18/01/2008 at 3:47 μμ

  Ορθόδοξε γουστάρω το μλογκ σου. Είσαι αφασία και δεν το ξέρεις. Στο έχω ξαναγράψει πως είσαι μεγάλη φατσούλα στην μπλογκόσφαιρα. Κάνε μου μια χάρη και να μας απαντάς που και που στα σχόλια. Αλλιώς δεν λέει. Έχεις πολύ κόσμο λέμε που φτιάγνεται μαζί σου δικέ μου, φτιάξε φαν κλαμπ, να γίνουμε μέλη.
  Οι τρελλοί που σου γράφουν παραπάνω, μιλάνε σαν να ξέρουμε όλοι τι είναι η Μερτικοπούλου και ο Αμβρόζιος. Όποιος μπει σε μια μηχανή αναζήτησης για τα 2 αυτά ονόματα βρίσκει πολλά, όπως τούτο δω που κόπιαρα για τζερτζελέ.

  Ερωτηματικά για το θάνατο της Δ. Μερτικοπούλου Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η Ε. Κούρκουλα
  28/3/2005 6:41:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 28/3/2005 8:34:33 μμ)

  Πηγή: ΝΕΤ 105.8

  Tον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Λινό επισκέφθηκε σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελένη Κούρκουλα, η οποία κατέθεσε στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της θείας της Δήμητρας Μερτικοπούλου, που έχει καταστήσει κληρονόμο της κινητής και ακίνητης περιουσίας της τον μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιο. Η κα. Κούρκουλα εξέφρασε ερωτηματικά για τις συνθήκες θανάτου της θείας της και επισήμανε ότι η οικογένεια της αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ δεν έκρυψε και την έκπληξη της για τη διαθήκη. Από την πλευρά του, ο κ. Αμβρόσιος, απάντησε, ότι στη δικαιοσύνη, θα αποσαφηνισθούν όλα τα ζητήματα και θα λάμψει η αλήθεια. Μάλιστα, ο κ. Αμβρόσιος τόνισε, πως τα περιουσιακά στοιχεία της Δήμητρας Μερτικοπούλου θα περιέλθουν σε αυτόν, για να τα μοιράσει σε πρόσωπα, που ήθελε η Μερτικοπούλου. Σύμφωνα με τον μητροπολίτη, το ύψος της κληρονομιάς, που περιήλθε σε αυτόν δεν ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δραχμές. Η κυρία Κούρκουλα υποστηρίζει ότι η περιουσία της Μερτικοπούλου είναι αμύθητη, με καταθέσεις στο εξωτερικό, περιουσία για την οποία η οικογένειά της δεν προβάλλει καμία αξίωση.

  Ζητά να αποφυλακιστεί ο Κύριλλος Σταυρόπουλος

  Στο μεταξύ, την αποφυλάκισή του, υπό όρους, ζήτησε σήμερα, από την Εισαγγελία Πειραιά, ο ιερέας Κύριλλος Σταυρόπουλος, φίλος του αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη, ο οποίος έχει προφυλακισθεί για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας στα Κύθηρα. Στην αίτησή του ο ιερέας τονίζει, ότι ουδέποτε έχει καταδικασθεί, δεν έχει καμία πρόθεση να διαφύγει στο εξωτερικό και διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα. Στο αίτημα του θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που εξέδωσε και το βούλευμα προφυλάκισης του.

  Παράλληλα, στο ειδικό ανακριτικό όργανο της Εκκλησίας, έχει κληθεί να καταθέσει σήμερα, ο ιεροψάλτης Ηλίας Τούμπας σχετικά με τους ισχυρισμούς του περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον μητροπολίτη Πειραια Καλλίνικο.

 4. Τράγος βαρβάτος said, on 18/01/2008 at 3:48 μμ

  Δώστε τη Σαλερόζα στο λαό

 5. Ανορθόδοξος said, on 18/01/2008 at 3:51 μμ

  Ορθόδοξε Χριστιανέ,
  κάτι τρέχει με την Salerosa. Την θέλεις πολύ.

 6. orthodoxos said, on 18/01/2008 at 3:53 μμ

  είσθε τορναδόροι και καθόλου ευγενείς.

 7. Geysser said, on 18/01/2008 at 3:56 μμ

  Αυτοί που διαρρηγνύουν ιμάτια για την «κατάπτωση των ηθικών αξιών», «τα αίσχη» και «το πυρ το εξώτερον στο οποίο οδηγούνται οι νέοι μας», είναι αυτοί που το θέλουν, τους έχει λείψει αλλά έχουν να το δουν πολλά, πολλά,πολλά χρόνια.

 8. Πάνας said, on 18/01/2008 at 4:21 μμ

  ΝΑΙ!
  ΝΑΙ!
  ΝΑΙ!

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΓΩ!

  ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

  ΟΤΙ, ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΡΝΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ.

  ΑΝΑΨΤΕ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ,

 9. micromouse said, on 18/01/2008 at 4:30 μμ

  Τι εννοείς με την έκφραση «είσθε τορναδόροι και καθόλου ευγενείς». Μάλλον τσιμπημένος είσαι με το γκομενάκι. Πωπώ ντροπές αγιούλη μου. Τείνω να πιστέψω τον ανορθόδοξο ότι «Την θέλεις πολύ.»

 10. evangelo said, on 18/01/2008 at 7:41 μμ

  ορθόδοξε u can’t fight it anymore…

 11. foufoutos said, on 18/01/2008 at 8:53 μμ

  Καλέ, η μικρά δεν είναι δημιούργημα του θεού; Γιατί λέτε την έφτιαξε τόσο όμορφη και θελκτική (στη φωτογραφία, σίγουρα) ο κύριος; Αυτό ακριβώς σκέφτηκε ο φίλτατος ορθόδοξος +ευλόγησον+ και της κάνει ανοίγματα. Το ζήτημα είναι να κάνει και η μικρά τα απαραίτητα ανοίγματα, αλλιώς θα παραμείνει το ζήτημα στο πλατωνικόν, με ανταλλαγές φιλοφρονήσεων και ευχών δια μακροημέρευσιν.

 12. κύριος Αυνανίας said, on 18/01/2008 at 11:49 μμ

  Το πρόβλημα είναι πως η μικρά SALEROSA τον θέλει μεγάλο. Από τα 24 μυστικά της τα 25 αναφέρονται εις το μέγεθος!

  Μήπως έχει μυωπία;

 13. silia said, on 19/01/2008 at 1:26 πμ

  Ti είναι οι τορναδόροι ;

 14. elusivecure said, on 19/01/2008 at 4:39 πμ

  orthodoxos said, on Ιανουάριος 18th, 2008 at 3:53 μ.μ

  είσθε τορναδόροι και καθόλου ευγενείς.

  ε, λιγα τα λογια για τους τορναδορους…..αιντε….

 15. salerosa said, on 19/01/2008 at 9:36 πμ

  1ον αυτό που δημοσίευσα όπως λέω και ψηλά ψηλά το πήρα από το http://www.men24.gr
  Δεν είναι κατά συνέπεια και η γνώμη μου .Το λέω για απόκατάσταση μου.. 😛

  2ον Πως τα καταφέρνεις βρε Ορθόδοξε και παίρνουν στο ψιλό εσένα κι εμένα κάθε φορά ήθελα και να ξερα.Καλά εσένα να σε πάρουν,εγώ τι σου φταίω?

 16. Kostas said, on 19/01/2008 at 10:18 πμ

  Ορθοδοξία…

 17. doremi said, on 19/01/2008 at 1:21 μμ

  Orthodoxe, kaiei kardies h synteknissa salerosa e? Tha amartaneis, alla meta tha amartanei k o anhr ths, opote krybe logia… 😛

 18. Zorba The Greek said, on 19/01/2008 at 8:18 μμ

  Ευλόγησον ορθόδοξε αδερφέ ημών. Μην τους ακούς, δεν ξέρουν τι λένε οι αμαρτωλές διαβολοπαρθένες. Θα βράζουν εις τα καζάνια της κολάσεως για αιώνες και θα τους γαργαλάνε τις πατούσες με φτερά γαλοπούλας, οι αθεόφοβοι τορναδόροι βρικόλακες.

 19. silia said, on 19/01/2008 at 10:50 μμ

  Μη χειρότερ Παναγία μου …..
  Καλέ , τί είναι οι «τορναδόροι» ;
  Ας απαντήσει κάποιος ….

 20. akamas said, on 20/01/2008 at 12:05 πμ

  Οι τορναδόροι είναι μοναστικό τάγμα.

 21. makis said, on 20/01/2008 at 11:41 πμ

  silia φιλομαθές τέκνο μου,

  Τορναδόροι είναι κάτι σαν τους παρκαδόρους, αλλά στην κόλαση. Σε οδηγούν στο σωστό καζάνι για να βράσεις να μαλακώσει το κρεατάκι σου και να το γευτούν οι διαβόλοι, μακριά από μας.

  +ευλόγησον+ πατήρ ορθόδοξε


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: