ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Το Χάραγμα του Θηρίου

Posted in προφητείες by or2554 on 24/09/2007

Την εποχή που γράφονταν η Αποκάλυψη υπήρχε το σημάδεμα των δούλων, όμως μέσω φωτιάς, δηλαδή με «κάψιμο», και το στίγμα στους εγκληματίες. Η λέξη Χάραγμα δεν ήταν σε κοινή χρήση. Είναι λοιπόν αξιοπρόσεκτο ότι ο Ιωάννης το αναφέρει για τους τελευταίους καιρούς. Δεν αναφέρεται ξανά η λέξη στην Καινή Διαθήκη εκτός από τις «Πράξεις των Αποστόλων» ιζ΄ 29, που λέει, «Χαράγματι τέχνης και ενθυμήσεων ανθρώπου» όπου αναφέρεται στα είδωλα, χρυσά, αργυρά και λίθινα που αντικατέστησαν τον Θεό, δηλαδή ένα ειδωλολατρικό χάραγμα. Το ίδιο θα είναι και το χάραγμα του Αντίχριστου, ειδωλολατρικό, αφού θα ζητήσει λατρεία ως Θεός.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν είναι μακριά! Έρχεται! Και θα υποδουλώσει πολλούς! Όμως το τέλος του θα είναι τραγικό, το ίδιο κι αυτών που τον ακολούθησαν.
«Ο Ιησούς Χριστός, ο ων επί πάντων Θεός» (Ρωμαίους θ΄ 5), θα έρθει για να πάρει τους λυτρωμένους και πλυμένους από την αμαρτία, με το Αίμα Του, (εδώ είναι η λεγόμενη ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ) και θα απολέσει με την πνοή του στόματός Του όλους τους εχθρούς Του.

«Αγρυπνείτε, λοιπόν, διότι δεν εξεύρετε την ημέρα ουδέ την ώρα καθ’ ην ο Υιός του Ανθρώπου έρχεται» (Ματθαίος: κε΄ 13).

Μια κάρτα μπορεί, ίσως να σε οδηγήσει στο χάραγμα που είναι η απώλειά σου.
ΠΡΟΣΕΧΕ. Μετά την κάρτα θυμήσου το σφράγισμα.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ (αν το ζητήσεις). ΑΜΗΝ.

Γιώργος Οικονομίδης
«Σπορέας»
http://www.sporeas.gr/666.htm

Advertisements

14 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Οσία Παρθενόπη η Ολισβοκρατούσα said, on 24/09/2007 at 7:30 πμ

  Οπότε δικαιούμαστε ελεύθερα να λάβομεν το σφράγισμα του Θηρίου. Αρκεί να αποφύγωμεν μόνο το σφράγισμα του Θυρίου.

 2. Ιερομόναχος Αυνάν said, on 24/09/2007 at 7:31 πμ

  Οι εχθροί της Εκκλησίας προ των πυλών. Το Θηρίον έγινε θυρίον, όπερ σημαίνει πως βρίσκεται προ της Θύρας, ήτοι της Πύλης. Γρηγορείτε αδελφοί, συσπειρωθείτε περιξ του Μακαριωτάτου και του παρακοιμώμενου Κωλοσούζα. Οι καιροί είναι πονηροί.

 3. Ηγουμένη Παρθενόπη η αιδοιολείκτρια said, on 24/09/2007 at 8:26 πμ

  Αδελφοί μου, ο Αντίχριστος, ο θεοκατάρατος Εξαπωδώ, ο Βελζεβούουζ, το πνεύμα της Απωλείας μας επιτίθεται. Εμείς στην Ιερά Μονή των 12 αυνανιζόμενων παρθένων, με ολονύκτιες τελετές θα τον αποκρούσουμε. Παρακαλούμε τις πιστές να προσέλθουν στον αυριανό Μέγα Εσπερινόν. Θα κυρήξει ο πάτερ Αμφίβιος. Τρίτη στάση Κερατέας αριστερά, η μονή με την πισίνα. Ώρα προσέλευσης 12 τα μεσάνυχτα.

 4. K. Κουσουράτος. said, on 24/09/2007 at 10:45 πμ

  Συγνώμη για να καταλάβω, εγώ που δεν έχω σφράγισμα (στα δόντια μου) θα σωθώ;

 5. Θαύμα, θαύμα! Το Θυρίο έγινε Θηρίο! Μήπως υπάρχει συνταγή και για το Θηρίο (τον ράπερ) να χάσει κάνα κιλό ο δόλιος;

 6. ο Αναμοχλευτής said, on 24/09/2007 at 2:06 μμ

  Αδελφοί μου.

  Ο γέγραφε, γέγραφε και τα πάντα αναφέρονται εις τας γραφάς των Αγίων Πατέρων ημών.

  Ως σημείον των καιρών, το σφράγισμα του αντιχρίστου έγινεν πλέον μόδα και πλείστοι όσοι νέοι και νεάνιδες παρουσιάζονται με τα λεγόμενα τατουάζ. Δύνασθε να παρατηρήσετε το φαινόμενον εις τας παραλίας, ένθα προσέρχονται άπαντες οι νέοι μας και τινές ολιγότερον νέοι μας, ίνα υποβάλλουν εαυτοίς εις το αμάρτημα των μπαιν-μιξτ, το οποίον είναι, κατά τας παρακαταθήκας του μακαριστού Αυγουστίνου Φλωρίνης, ο προθάλαμος της πορνείας. Έτεροι νέοι μας και νέαι μας φέρουσι το σφράγισμα ταις χείραις αυτών, ενίοτε τω στήθει, άλλοτε δε τη κοιλία αυτών ή τοις κωλομερίοις.

  Ενδιαφερόμενος δε ίνα σώσω την ψυχήν νεάνιδος, ήτις έφερεν εις το δεξιόν γλουτόν το σημείον του Διαβόλου υπό το σχήμα καρδίας αιμασούσης, επλησίασον και εδοκίμασον όπως δια τριβής της παλάμης μου εξαλείψω το αποτρόπαιον σημείον. Η δε νεάνις, απολύτως πεπαρασυρμένη και παραδεδομένη τω Σατανά, αντέδρασεν μετά πλείστης βιαιότητος ραπίζουσα την γενειοφόρον παρειάν μου, έτι δε εξυβρίζουσά με μετά χυδαίων εκφράσεων, αποκαλέσασά με «έκφυλον τραγόπαπα» ως και «καριόλην ρασσοφόρον και μπήχτην σκατογένην».

  Τοιαύτη είναι η οδός της απωλείας εν η εκύλισεν η άλλοτε σεμνή νεολαία μας. Ραπίζει ιερωμένους και εξυβρίζει τοιούτους, επαπειλούσα να καλέση την αστυνομίαν.

  Τα Σόδομα και τα Γόμορα κρίνονται αδελφοί μου υπό τας παρούσας συνθήκας ως αθώα παιδική χαρά. Ο Σατανάς εκυρίευσεν την νεολαίαν μας καθώς και τινάς των νεαζουσών μεσηλίκων γυναικών.

  Σας βεβαιώ ότι πιστός ων εις το φοβερόν έργον του Κυρίου, δεν φοβούμαι πραιτωριανούς και νόμους του εν αμαρτία τελούντος κόσμου και θα επιμείνω εις τας προσπαθείας μου να σώσω την κοινωνίαν από τον εκπεσόντα Άγγελον, καθ’ ως μας εκέλευσεν προφητεύων ο Άγιος εν Πάτμω Ιωάννης ο Ευαγγελιστής.

  Προσευχηθήτε, αδελφοί μου, δια την σωτηρίαν των απολωλότων προβάτων, ίνα η χάρις του Κυρίου ημών έλθη αρωγός δια την σωτηρίαν των ψυχών αυτών.

  Αμήν!
  + Πατήρ Λουκάς

 7. ο Αναμοχλευτής said, on 24/09/2007 at 2:36 μμ

  Το ανωτέρω αυτοκάρφωμά μου από λάθος στο λογκιν, αποδεικνύει την αλήθεια των ρητών ότι «αγαπάει ο Θεός το κλέφτη, αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη» και ότι «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

  Με άλλα λόγια την πάτησα και αποχωρώ χαιρετώντας σας με πολύ φιλικά χαμόγελα.

  Τουλάχιστον ελπίζω ότι σας έκανα να γελάσετε.

  Λ.ο Α.

 8. JustAnotherGoneOff said, on 24/09/2007 at 3:42 μμ

  Ε;

 9. foufoutos said, on 24/09/2007 at 4:33 μμ

  Εγώ έχω δει βόδια στην Αμερική που τα μαρκάρουν με καυτό σίδερο, μοστράρουν τη μάρκα του ράντσου για να μην τα κλέψει ο γείτονας. Κάπως έτσι είναι και το χάραγμα του θηρίου: σου κολλάει ένα bar code στο μέτωπο για να ξέρει ο παπάς σε ποιο ποίμνιο ανήκεις και πληρώνεις.

 10. knighttemplargr said, on 27/09/2007 at 8:38 μμ

  Δε μας λες ρε φούφουτε, σου έχουν κάνει κι εσένα χάραγμα στο μέτωπο παπάδες; Μήπως μπήκε πολύ βαθιά για αυτό δε ξέρεις τι λες;

 11. Salah al-Dīn Yusuf ibn Ayyub said, on 28/09/2007 at 8:07 πμ

  Καλε μου Ναϊτη, γιατί κρίνεις εξ’ιδίων τ’αλλότρια;

 12. knighttemplargr said, on 28/09/2007 at 10:49 πμ

  Εξ’ ιδίων; Έχω και φώτο στο blog μου, βλέπεις κανά χάραγμα εσύ; Αν εννοείς νοητό, ναι έχω αλλά δεν είναι απο άνθρωπο.

 13. Salah al-Dīn Yusuf ibn Ayyub said, on 28/09/2007 at 11:00 πμ

  Εννοείται φίλε μου Ναϊτη. Συγχαίρω τον άνθρωπον, Τζίν ή Εφρίτ που σου έκανε τη λοβοτομή. Αν και απόλυτα επιτυχημένη, δεν άφησε κανένα ίχνος.

 14. knighttemplargr said, on 28/09/2007 at 11:24 πμ

  Εδώ είναι που κολλάει το «Άντε γειά» του Τσουκαλά γάντι…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: