ο Χριστιανός Ορθόδοξος

πως βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός

Posted in ιστορία by or2554 on 22/09/2007

Το έτος 326 η Αγία Ελένη πήγε στην Ιερουσαλήμ για να προσκυνήσει τους Αγίους Τόπους και να ευχαριστήσει τον Θεό για τους θριάμβους του γιου της Μεγάλου Κωνσταντίνου.
Ο θείος ζήλος, όμως, έκανε την αγία Ελένη να αρχίσει έρευνες για την ανεύρεση του Τιμίου Σταυρού. Επάνω στο Γολγοθά υπήρχε ειδωλολατρικός ναός της θεάς Αφροδίτης, τον οποίο γκρέμισε και άρχισε τις ανασκαφές.

Έτσι ξάφνου διέκρινε δια της Θείας Φώτισης τρεις σταυρούς ανάμεσα σε εκατοντάδες που υπήρχαν εκεί, γιατί ο Γολογοθάς ήταν μέρος όπου επί πολλά έτη σταύρωναν κόσμο, ο τόπος έβριθε από ξύλινα κομμάτια σταυρών. Δεν είναι επομένως εύκολο να βρεις τον συγκεκριμένο σταυρό του Κυρίου. Η συγκίνηση υπήρξε μεγάλη, αλλά ποιος από τους τρεις ήταν του Κυρίου; Τότε ο επίσκοπος Ιεροσολύμων Μακάριος με αρκετούς ιερείς, αφού έκαναν δέηση, άγγιξε στους σταυρούς το σώμα μιας ευσεβεστάτης κυρίας που είχε πεθάνει. Όταν ήλθε η σειρά και άγγιξε τον τρίτο σταυρό, που ήταν του Κυρίου, η γυναίκα αμέσως αναστήθηκε.
Η είδηση διαδόθηκε σαν αστραπή σε όλα τα μέρη της Ιερουσαλήμ. Πλήθη πιστών άρχισαν να συρρέουν για να αγγίξουν το Τίμιο Ξύλο. Επειδή όμως συνέβησαν πολλά δυστυχήματα από το συνωστισμό, ύψωσαν τον Τίμιο Σταυρό μέσα στο ναό σε μέρος υψηλό, για να μπορέσουν να τον δουν και να τον προσκυνήσουν όλοι.
Αυτή, λοιπόν, την ύψωση καθιέρωσαν οι Άγιοι Πατέρες να γιορτάζουμε στις 14 Σεπτεμβρίου, για να μπορέσουμε κι εμείς να υψώσουμε μέσα στις ψυχές μας το Σταυρό του Κυρίου μας, που αποτελεί το κατ΄ εξοχήν όπλο κατά του διαβόλου.

Κάθε φορά αδελφοί που διαβάζω τα παραπάνω Ιστορικά γεγονότα, (αν θέλέτε το πιστεύετε) δακρύζω!!!

____________________

Απολυτίκιο
Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.

Advertisements

33 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. akamas said, on 22/09/2007 at 1:11 μμ

  Καταστράφηκε ναός της θεάς του έρωτα Αφροδίτης απλά και μόνο για να βρεθεί ένα ξύλο πάνω στο οποίο πέθανε ένας κοινός εγκληματίας; Πρέπει να ντρέπεστε που κάνατε τέτοιο έγκλημα. Όσον αφορά το γεγονός ότι δακρύζεις να αγοράσεις χαρτομάντηλα.

 2. 666, ο κώλος σας να φέξει said, on 22/09/2007 at 3:08 μμ

  Κι εγώ δακρύζω, επειδή ένας χώρος λατρείας των Ελλήνων (που σίγουρα θα περιείχε και αγάλματα εκπληκτικής ωραιότητας και καλλιτεχνήματα) καταστράφηκε απο μια πορνοβασιλομήτορα, για να βρεθούν δυο κούτσουρα πάνω στα οποία υποτίθεται ότι σταυρώθηκε ο ανύπαρκτος…

 3. ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΟΜΑΧΟΣ said, on 22/09/2007 at 4:19 μμ

  ΛΑΚΑΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟΙ!!!!!!!!!!!1ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΥΓΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΥΧΕΣΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΝΗΣΕΙ.

 4. akamas said, on 22/09/2007 at 5:54 μμ

  Σκατοεβραίε η σωστή σου θέση είναι στους φούρνους του Άουσβιτς μαζί με τα υπόλοιπα Εβραικά γουρούνια που δεν πρόλαβε να τα εξολοθρεύσει ο Χίτλερ. Ένας ανύπαρκτος σκατοεβραίος το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι να μας κλάσει τα αρχίδια και τίποτε παραπάνω.

 5. makis said, on 22/09/2007 at 9:37 μμ

  Μην βρίζεστε τέκνα μου, εδώ διηγείται ο πάτερ (Κλητική σε θέση Ονομαστικής) παραμυθάκια και, αντί να γελάτε, βρίζετε;

  >Ξέρετε τί σημαίνει να πάει η «αγία» Ελένη (δεν πειράζει που ήταν κάποτε ελαφρών ηθών, να επιβιώσει ήθελε κι αυτή) σε ηλικία 79-80 ετών από την Κων/πολη στην Ιερουσαλήμ, σίγουρα με την άμαξα μέσα από οροσειρές και ερήμους; Απίθανο να έγινε ποτέ το ταξίδι.

  >Ξέρετε τί σημαίνει «να ευχαριστήσει τον Θεό για τους θριάμβους του γιου της Μεγάλου Κωνσταντίνου»; Ο μεγάλος είχε σκοτώσει εκατοντάδες αντιπάλους, απογόνους αυτοκρατόρων και διεκδικητών του θρόνου, ανάμεσά τους μια από τις γυναίκες του και 2-3 παιδιά του, για τέτοιους θριάμβους έπρπε να ευχαριστηθεί ο θεός. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει, αλλιώς θα είχε ρίξει αμέσως κεραυνό στον δολοφόνο και τη συμμορία του.

  >Ξέρετε τί σημαίνει ότι βρισκόταν εκεί ναός τςη Αφροδίτης; Ο ναός ήταν εκεί πολύ πριν την εποχή του φερόμενου ως Ιησού Χριστού, απλά γκρέμισαν τον ναό και «έψαξαν» εκεί για να μην υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι είχε ψάξει κι αυτός πριν κάποια χρόνια (για άλλο λόγο) και δεν βρήκε τίποτα.

  >Ξέρετε τί σημαίνει να αναστηθεί ένας νεκρός για να επιβεβαιωθεί το παραμύθι που εφηύραν οι μαυροντυμένοι; Ανετράπη όλη η τάξη της φύσης για να κάνει μια εξυπηρέτηση ο θεούλης στην κυρά-Λένη. Σαν βουλευτής που καθυστερεί τα δρομολόγια για να προλάβει να επιβιβαστεί ο κουμπάρος του.

  Τέτοια αντίληψη έχουν για τη θρησκεία τους, τέτοιοι ειδωλολάτρες είναι, υιοθετούν κάθε εγκληματία και δολοφόνο που τους έφτιαξε μαγαζί να ζουν χωρίς να δουλεύουν, ευτυχώς που τα γράφουν δημόσια και εκτίθενται.

 6. Periklis said, on 22/09/2007 at 10:53 μμ

  τέκνο Μάκη, ο Ιεχωβάς να σε έχει καλά, αλλά εντόπισα ένα σφάλμα και μια παράλειψη στην πραγματεία σου:

  Δεν σκότωσε μόνο εκατοντάδες αλλά δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ο «άγιος» Κωνσταντίνος. Εκτός αν εννοείς ότι τους σκότωσε ιδιοχείρως ή ήταν παρών και το απολάμβανε, οπότε αλλάζει το θέμα. Αλλά και οι εκατοντάδες χιλιάδες που γράφω εγώ, μην νομίζεις, ήταν βάρβαροι Γότθοι, Σκύθες, Βάραγγοι, Γαλάτες, Νορμανδοί, Ιλλυριοί, Άραβες και Αρμένηδες μισθοφόροι, γελοία και παρακατιανά άτομα, τσοκαρίες…

  Οι ξύλινοι σταυροί που χρησιμοποιούνταν στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία, καίγονταν μετά την αφαίρεση των πτωμάτων, επειδή ο νεκρός είχε μείνει πολλές ημέρες επάνω και κόλλαγαν οι σάρκες και τα σωματικά υγρά. Για να αποφύγουν λοιπόν τη δυσοσμία και τις ασθένειες, υπήρχε πάγια διαταγή να καίγονται οι σταυροί, συχνά με το πτώμα επάνω. Αλλά κι αν υποθέσουμε ότι θάβονταν κάποιοι σταυροί, φαντάζεσαι πώς θα ήταν μετά από 3 αιώνες στο χώμα. Εδώ οι ξύλινες κολώνες της ΔΕΗ που είναι και εμποτισμένες με πίσσα, μετά από 10-15 χρόνια σαπίζουν και πέφτουν με τον πρώτο ισχυρό άνεμο.

  Όλα αυτά, μαζί με τα δικά σου, αν τα μαζέψεις γίνεται κατανοητό το παραμύθι που πούλαγαν οι παπάδες και πουλάνε στους αμόρφωτους ανθρώπους της κάθε εποχής (τη μεγάλη πλειοψηφία) για να εισπράττουν μισθό χωρίς να δουλεύουν – μέχρι σήμερα εννοείται!

  +ευλόγησον+

 7. akis said, on 23/09/2007 at 11:39 πμ

  Τι μου είπε ένας θεολόγος στο σχολειό κάποτε??? οεο??? Οτι αν μαζέψεις όλα τα κομματάκια από τίμιο ξύλο που υπάρχουν στις διάφορες μονές, μας κάνουν όχι 1 τίμιο σταυρό αλλά καμιά 10αρια… Καλά ρε αθεόφοβοι ειδωλολάτρες πόσες φορές σταυρώθηκε ο Ιησούς?? Ή μάλλον καλύτερα πόσες φορές τον σταυρώνετε εσείς κάθε μέρα??

  Ας αναπαύετε εν ειρήνη όπου κι αν βρίσκετε αυτός ο άγιος άνθρωπος (Αγιος σε σύγκριση με τον Κωνσταντίνο τον Μεγάλο )

 8. akamas said, on 23/09/2007 at 2:06 μμ

  Ρε σεις δεν ντρέπεστε λίγο; Τα καζάνια τηε κόλασης βράζουν για εσάς. Τι είναι αυτά που του λέτε του ανθρώπου; Θέλετε να δακρύσει και πάλι; Το κακό είναι ότι πιστεύουν αυτές τις ηλιθιότητες που γράφουν οι χριστιανοί και θέλουν να τις περάσουν και σε εμάς. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι είναι βλαμμένοι δεν χρειάζεται να τους δουλεύουμε και από πάνω.

 9. makis said, on 23/09/2007 at 2:24 μμ

  akamas, τέκνον, δεν πιστεύουν σε καμιά από τις ηλιθιότητες, που λες, απλώς τα λένε για να βρουν κορόιδα και να τους πάρουν το χρήμα. Σκέφτεται η γιαγιά, κι αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο πάτερ; Αυτή η αμφιβολία την κάνει να πληρώνει, από 1-2 κεριά και λιβάνια τη μέρα, μέχρι εικοσάρικο στο πτώμα του Βησσαρίωνα.

  Ξέρεις τί είναι να βγάζεις μηνιάτικο αραχτός, έστω ψέλνοντας καμιά μελωδία; Κι εγώ τραγουδάω, βέβαια, στο μπάνιο αλλά κανείς δεν με πληρώνει, γμτ!!
  +ευλόγησον+

 10. akamas said, on 23/09/2007 at 2:37 μμ

  Σε ποιό μπάνιο τραγουδάς; Εαν άρχιζες να ψέλνεις ίσως να γινόταν κάτι.

 11. makis said, on 23/09/2007 at 2:49 μμ

  akamas, εκπλήσσομαι για την ερώτησή σου! Στο μπάνιο του σπιτιού μου βρε, πού αλλού θα μπορούσα να τραγουδάω χωρίς μπουγέλωμα; Και να ψέλνω αποκλείεται, είμαι τόσο κακόφωνος που ακούγεται σαν τελετή σε εκκλησία, άστα χάλια, δεν έχω το χάρισμα τέκνον! να καλέσουμε τη Ρούλα για κανένα μάθημα φωνητικής, πώς πάει με τον Μάξιμο; Να έρθει και σε μας…

 12. akamas said, on 23/09/2007 at 4:18 μμ

  Εσύ εκδίδεις περιοδικό; Ή μήπως οι άλλοι ψέλνουν καλύτερα και κονομάνε;

 13. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; said, on 25/10/2007 at 8:00 μμ

  KOINOΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ; ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΘΕΟ.ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.ΑΚΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ.ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΘΑ ΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ Η ΝΕΡΩΝΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΗΣΕΜΝΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΟΑΣ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΣΤΑΤΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ;ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΗΣ;

 14. π.κ said, on 04/04/2008 at 2:25 μμ

  εγω δε λεω τιποτα ,ο θεοσ μπορει να κρινει τον καθενα μας και οχι εγω,εσυ και οποιοσδηποτε.

 15. apofoitos said, on 08/06/2008 at 12:05 μμ

  Re paidia gt tetoio menos gia ton xristianismo???eimai 18 xronon kai oso na nai me tous papades den ta pao kala den tous pao pos sto lene…omos pistevo pos ta mnmata pou pernaei o xristianismos einai sosta….an mporesei kaneis na ta akolouthisei oso mporei pistevo pos tha ginei kaliteros…oso gia sena akama kai 666 o kolos s na feksei an den pistevetai ston xristo..mporeite na to kratisete gia tin parti sas…den xreiazetai na mpainetai sto internet kai na vrizetai…

 16. Χαρης said, on 13/09/2008 at 10:02 πμ

  O «Aγιος – Μεγας» Κωνσταντινος σκοτωσε χιλιαδες ανθρωπους οπως επισης την γυναικα του και τα παιδια του, ποτε δεν εγινε χριστιανος παρα στα τελευταια του. Η Ελενη ξερουμε τι ηταν στην πραγματικοτητα… απο τις ποιο αδιστακτες γυναικες που περασανε απο τον πλανητη. Ο αρχαιοελληνικος ναος ειχε χτιστει πολλα χρονια πριν την σταυρωση… πως λοιπον βρεθηκαν οι σταυροι απο κατω του? Αληθεια καποιος πιστευει αυτα τα παραμυθακια που ποτιζουν τον κοσμο οι παπαδες για να κονομανε? Δειτε τα εγκληματα των χριστιανων ανα τους αιωνες.

 17. Kostas said, on 14/09/2008 at 10:26 πμ

  Ξέρετε ποιο είναι το φοβερό? όλοι αυτοί που κατηγορούν το Χριστό και γενικότερα τους Χριστιανούς τρελένονται, φωνάζουν, βρίζουν όπως ο akamas παραπάνω….
  Δεν έχουν σκεφτεί ποτέ μέσα τους ότι ΑΝ μία στο 0,0000001 υπάρχει και Θεός (που τον βρίζουν), ο Χριστός (που τον βρίζουν) και φαντάζομαι και την Παναγία, τι θα κάνουν τότε; Έχουν σκεφτεί ποτέ γιατί μπαίνουν σε τέτοιες σελίδες; αν δε σε ενδιαφέρει ΜΗΝ ασχολείσαι, μην μπαίνετε καν εδώ…
  Έχουν σκεφτεί ότι όσοι πιστεύουν νιώθουν μία ηρεμία που αυτοί δεν έχουν? και προσπαθούν (μάταια βέβαια) να τους δημιουργήσουν ανασφάλεια και νεύρα…τι κρίμα όμως, γιατί μόνο αυτοί εκνευρίζονται και φωνάζουν…
  Μία συμβουλή έχω να δώσω. ΨΑΞΤΕ το λίγο το θέμα και μπορεί να εκπλαγείται και να τρομάξετε….

 18. mar said, on 25/10/2008 at 9:21 μμ

  ειστε γελοιοι. και σεις και η «θρησκεια» που διδασκετε. απο ποτε η λιμνη εγινε οικοπεδο? καλα ζειτε σεις! δημιουργειτε οικοπεδα και βγαζετε λεφτα! το μονο που εχω να πω ειναι αι γαμηθειτε!!!!!111

 19. Nikolas said, on 28/10/2008 at 12:46 πμ

  Eisaste oooti na ‘nai….

 20. Cl3opatra said, on 30/01/2009 at 12:36 πμ

  Καλησπέρα σας, βρέθηκα τυχαία εδώ και διάβασα ολα τα παραπάνω κ θα ήθελα να παραθέσω την άποψή μου. παραπάνω βλέπω συνομιλητές να βρίζουν κ να βρίζονται μεταξύ τους..το ότι δε συμμερίζονται τις απόψεις κ θέσεις του άλλου δε τουσ δίνει καμία δικαιοδοσία να τους βρίζουν κ να υπονομεύουν τα πιστεύω των άλλων. Καλώς ή κακώς πρέπει να σεβομαστέ τους άλλους, είτε υπάρχει Θεός είτε όχι. ακόμα θεωρώ πως πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Ο καθένας μπορεί να βγεί να κρίνει κ να κατακρίνει τα όσα λέω!!
  Η ιστορία καλώς ή κακώς είναι ότι μας έχει απομείνει από το παρελθόν μας, λέω μας γτ από όπου κ αν είσαι έχεις παρελθόν, ρίζες!!!
  Λοιπόν δε μπορείτε να καταργήται τα όσα γράφουν κ λένε οι σύγχρονοι κάθε εποχής, ίσως λοιπόν να ξέρουν κάτι λίγο καλύτερα από μας. Ίσως να μην έγραφαν αντικειμενικά αλλά πότε υπήρξε αντικειμενική ιστορία? τουλάχιστον ξέρουμε ποιοί ήταν οι τότε αυλοκόλακες και ποιοί όχι!
  κάθεστε λοιπόν και μαλώνετε για το τί έκανε ο Κωνσταντίνος κ η μητέρα του καθήστε και αναλογιστήτε πόση σαβούρα τρώμε καθημερινά σε εποχές που θεωρούνται ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ!
  Κάποιος φίλος παραπάνω έγραψε πως ε και τι έγινε βάρβαρους δολοφονούσε…δεν ειναι κριτήριο αυτό!βάρβαρος κατά την δική μου άποψη μπορεί να ναι ο οποιοσδήποτε, δε σημαίνει πωσ θα τον σκοτώσω ή θα τον πλακώσω στο ξύλο λόγο διαφορετικών πεποιθήσεων! αλίμονο!!!οπότε οι σφαγές δεν έχουν απαλλακτικό, βάρβαρος μη βάρβαρος ας ξεφύγουμε από το τριπάκι αυτό! όλοι ίσοι είμαστε! γιατί αν δε κάνω λάθος ο κ Χιτλερ κάπως έτσι έβλεπε κάποιους άλλους!
  Όσον αφορά την μητέρα του Κωνσταντίνου, διάβασα πως στα νιάτα της όντως αναγκαζόταν να προσφέρει υπηρεσίες στο πανδοχείο του πατέρα της, πιστεύω δεν ήταν από επιλογή!!!Όπως θέμα επιλογής είναι ο κάθε άνθρωπος να έχει το δικαίωμα να οριμάσει και να αλλάξει μυαλά.
  Δεν ασχολούμε ούτε με τη θρησκεία ούτε και την ιστορία όμως σέβομαι τις γνώμες κ τις απόψεις των άλλων.. όμως δε δέχομαι την τυποποιημένη θρησκεία γιατί είναι πλαστή κ για να ποδηγετεί κ να κατευθύνει πλήθη!ξεκίνησαν σ εποχές που έπρεπε να ναι έτσι η δομή της κοινωνίας, κατευθυνόμενη, τελικά ίσως κ στον 21ο αιώνα πρέπει να έχουμε τέτοια μεταχείρηση.
  αφήστε λοιπόν τις αψιμαχίες κ ας αναπτυξουμε όλοι ελεύθερη βούληση προς όποια κατευθυνση επιθυμεί καθένας από μας αλλά και σεβασμό στις απόψεις των άλλων.
  Ευχαριστώ πολύ κ συγνώμη αν κούρασα κ αν ξέφυγα από το θέμα.

 21. Gabriel said, on 24/02/2009 at 12:48 πμ

  Symfwnw me tin Cleopatra parapanw, o kathenas borei na leei oti thelei…niothw omws oti opws eipe k ekeini, to na vgaineis k na vrizeis de voithaei kanenan.. ipotithetai pws edw sinantiountai diaforetikoi anthropoi, ekthetoun tis apopseis tous, k ap autes mathainoume oloi.. kanenas de ta kserei ola.. oloi kseroume ena tpt me boliko katholou… apla, osa perisotera matheis, toso kalitera…opote eseis p de pistevete, kala kanete an de thelete, alla de xreiazetai na vgainete k na petate tis idees sas san dedomenes, poso mallon me vrisies, k poso mallon eno einai adinaton sto etos 2009 na kseroume me mathimatiki akrivia ti sinevei 20 aiones prin.. euxaristw gia tin katanoisi…

 22. Γιωργος said, on 20/05/2009 at 11:37 μμ

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΑΤΕ! Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΜΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ, ΣΟΚΑΡΕΣΕ. ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ. Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑ 1ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ (ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ), ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΩΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΗ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ) ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ!!

 23. του Γιώργου said, on 05/11/2009 at 6:44 μμ

  ηθελα να εκτυπωσω μια εργασια για το ανηψακι για τον Τίμιο Σταυρό και έπεσα σε αυτό…

  Φίλε γιώργο, και εγω μαζί σου… αν εγινε αυτό θα πίστευα και εγώ όπου θέλεις…

  Σας πάω όλους, (θεος σ’χωρεστον…)

  Ο Σημερινός πολιτισμός χρωστάει πάρα πολλά στις διάφορες θρησκείες που υπηρξαν,υπάρχουν και δημιουργηθουν στο μέλλον.

  Ο οποιος Θεός Σας να σας εχει καλά.

 24. donald efraim duck said, on 05/11/2009 at 7:56 μμ

  όντως το άγιο και τίμιο ξύλο όταν το βλέπεις είναι σοκαριστικό, φίλε Γιώργο γιατί μου το θύμησες, τώρα θα έχω εφιάλτες.

 25. eis skeptomenos ellhn said, on 06/11/2009 at 2:37 μμ

  to timio 3ilo den einai kai toso timio, ego eixa akousei apo enan 3aderfo mou pou itan eforiakos oti to eixan piasei gia forodiafigi mia fora kai plerose prostimo

 26. chris said, on 08/02/2011 at 4:40 μμ

  o politismos den xrostaei tipota stin 8riskia mporousame na kaname kai xoris aftin.

 27. Σάββας Αχιλλέως said, on 23/04/2011 at 5:15 μμ

  Μπα που κακό χρόνο να έχετε αντίχριστοι που τολμάτε να ρίχνετε λάσπη στο πρόσωπο του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

  Είκοσι μέρες νηστεία και προσευχή ο καθένας και θα έρθετε στο Τραχώνι Λεμεσού γονατιστοί και μετά θα το σκεφτώ για άφεση αμαρτιών.

  Μετανοείτε, τα καζάνια σας περιμένουν όλους σας.

  Ο Καιρός Γαρ Εγγύς!

 28. efipos said, on 13/08/2011 at 10:10 πμ

  ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΟ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ. ΑΚΑΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΑΤΕΡΤΑΛ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΒΑΝΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΝΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ.ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΜΟΣΧΑΡΑ ΑΚΑΜΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΣΟΜΠΑΝΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΟΜΠΙΘΑΚΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΙΚΙΑ ΤΟΥ.

 29. lewnidas said, on 18/09/2011 at 2:20 μμ

  ρε πουστηδες 12θειστες καθεστε και βριζετε το χριστο και τον λετε εγκληματια.Αυτος σταυρωθηκε για σας και εσεις τον βριζετε.Που θα παει θα καταλαβετε καποια μερα.

 30. Ntroph sas said, on 18/09/2011 at 9:01 μμ

  Enw esena de se perimenoun ta kazania e Sabba Axillews…O Xristos sas den eipe na mhn kakologeite(pou les kako xrono na exete)kai h proseuxh pater hmwn de leei na sygxwroume(pou les 8a to skeftw gia afesh amartiwn)Kai ti aksia exei na metaniwsei kaneis an einai apo fobo pros ta kazania,ypokritikh mhpws?

 31. Ntroph sas said, on 18/09/2011 at 9:06 μμ

  Oson afora esena giwrgo me thn aderfh sou th Nikoletta,tetoia psemata exoume xortasei(ektos bebaia kai an htan symptwsh)

 32. noname said, on 01/12/2011 at 10:18 μμ

  καλα εμεις οι χριστιανοι που πιστευουμε καταλαβαινω γιατι μπηκαμε στο site αυτο να διαβασουμε.οι αθεοι αληθεια γιατι μπηκατε?λογικα επρεπε να ησασταν ευτυχισμενοι στην αθεϊα σας και να μην τα βαζετε με εμας τους ‘αδυναμους’ χριστιανους.GET A LIFE κ ο θεος μαζι σας Τεκνα μου!!!

 33. larnakiotis said, on 06/08/2013 at 6:59 μμ

  Σάββας Αχιλλέως@ koumpare otan thes na ironeftis min vazis onomateponimo giati mporei eukola kapoios na se vrei


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: