ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Δημοσίευση υβριστικών σχολίων στο ιστολόγιόν μου Νο 1

Posted in διδαχές by or2554 on 21/09/2007

Αντί να κόβω τα αισχρά σχόλια τα οποία δέχεται το χριστιανικόν τούτο ιστολόγιον αποφάσισα να τα δημοσιοποιώ σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή η πράξις είναι προς όφελος του Θεού και εις βάρος των οργάνων του Διαβόλου που έτσι κατατροπώνονται!

Εις την κρίσην σας λοιπόν…

Τα σχόλια

Αντίοχος ο Αφανής Sep 12th, 2007 at 10:02 am

Βάρα γρο, βάρα γρόθο μη σε νοιάζει
βαρα γρο, βάρα γρόθο δε πειράζει

Βάρα γρόθο μη σε μέλει
να ‘ναι η ζωή σου μέλι
βάρα γρόθο δεν πειράζει
η ζωή θέλει το νάζι

Dreamkiller Sep 18th, 2007 at 9:12 am

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ.

My closet is my castle Sep 18th, 2007 at 1:37 pm

Αφού είναι αμάρτημα ο αυνανισμός, γιατί έχετε γεμίσει το μπλόγκ σας μαλακίες;

akamas Sep 18th, 2007 at 1:42 pm

Καλά, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ΄τρτοιες ηλιθιότητες; Πάντως να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα, να είσαι σίγουρος ότι θα περνώ από εδώ τακτικά για να διασκεδάζω.

hopkins Sep 18th, 2007 at 2:19 pm

Ένα από τα πρώτα στάδια του αυνανισμού, είναι το να… πως να το πω για να είμαι ευσεβής… να του σηκωθεί τέλος πάντων. Είμαι σίγουρος ότι και στους παπάδες συμβαίνει αυτό. Είναι αμαρτωλοί;

akamas Sep 18th, 2007 at 10:38 pm

Ποιό να σηκωθεί hopkins;

Β.Α.Σιακαλής Sep 19th, 2007 at 8:26 am

Αγαπητοί εν Χριστώ συνορθόδοξοι αδερφοί,
Συγχαρητήρια, κατ’αρχάς δια την μέστην ορθοδόξου φρονήματος, χριστιανικού λόγου και πνευματικότητος ιστιοσελίδαν σας. Είσθε μιά πνοή πνεύματος Κυρίου, μια όασις νάματος ζωής στην έρημο του άθεου ορθολογισμού που αποτελεί η “ελληνική” ευλογόσφαιρα. Ως οι χριστιανοί ομολογηταί και μάρτυρες στην παγανιστική Ρώμη κηρύττετε τον λόγον του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και του προφήτου αυτού, Γέροντος+Παΐσιου+ Κρίμα που ο άθεος διαχειριστής του συστήματός μου δεν μου επιτρέπει να χρησιμοποιήσω αυτήν την στιγμήν το ιερόν και θεάρεστον μας πολυτονικόν σύστημα γραφής, εις δόξαν θεού πατρός αμήν.
Με αδέρφική αγάπη οφείλω να σας κάνω μίαν διευκρίνισιν: Το αμάρτημα του Αυνάν δεν ήτο η γνωστή εις όλους μαλακία. Ως αναφέρεται εις την Αγίαν Γραφήν, αλλά πιθανώς θα σας διέφυγε, ο ευγενής αυτός υιός του Ιούδα και πρόγονος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ερχόμενος εις σαρκικήν μίξην μετά της γυναικός αυτού εξέχεε το σπέρμα του εις την γην, μη επιθυμών να τέξει τέκνον μετ’αυτής παρά την εντολήν του Κυρίου. Ήτοι, το αμάρτημα αυτού δεν ήτο η σαρκική ηδονή (καθώς δεν εθεωρείτο αμάρτημα η σαρκική ηδονή ήτινα ελάμβανεν η στείρα Σάρα, γυνή Αβραάμ, μετά του Φαραώ της Αιγύπτου κατόπιν εντολής Κυρίου) αλλά η ανυπακοή εις το θέλημα Θεού και η έκχυσις του σπέρματος επί την γην.
Έπεται λοιπόν ότι η μαλακία δεν είναι αμάρτημα, εφόσον το σπέρμα δεν εκχέεται στη γη. Συνιστώμεν λοιπόν εις τους ευσεβείς μαλακιζομένους να προσέχουν και να λαμβάνουν μέτρα ώστε το σπέρμα τους να μην εκχέεται στη γη. Αρα ο μαλακιζόμενος οφείλει να μην μαλακίζεται εις ανοικτούς χώρους (πάρκα, λιβάδια, χωράφια) και ταπεινάς οικίας με χωμάτινον έδαφος έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή σπέρματος με τη γη. Ομοίως και δια τας σύγχρονας τουαλέττας και οικίας, καθώς αι κεραμικάι πλάκαι και το μάρμαρον είναι υλικόν που προέρχεται απο την επιφάνειαν της γης. Συνιστάται λοιπόν μόνο η μαλακία είς κλειστόν δωμάτιον με πάτωμα ξύλινον ή εκ λινελαίου προκειμένου να αποφεύγεται το θανάσιμον αμάρτημα της επαφής του σπέρματος με την γην.
Οσο δια τον ανήσυχον ευσεβήν που επιθυμεί να εξετασθεί, εφόσον το πάτωμα του χώρου στον οποίον θα λάβει χώραν η εξέτασις είναι καλυμμένο από λινέλαιον, ξύλον ή πλαστικόν, είναι απόλυτα ασφαλής. Αλλώς να απαιτήσει η εξέτασίς του να λάβει χώραν εις καταλληλότερον μερος.

Άφωνος Sep 19th, 2007 at 3:38 pm

Να συμπληρώσω στα λεγόμενα του ανωτέρου εν χριστώ αδελφού, πως ενδεικνυται η χρήση προφυλακτικού από λάτεξ κατά τον αυνανισμόν (και ποτέ κατά την σεξουαλικήν επαφήν) δια να αποφεύγεται οποιαδήποτε πιθανότης επαφής του σπέρματος με την Γην.

Τη σήμερον ημέραν όπου κανείς δε μπορεί να εγνωρίζει την προέλευσις και την σύστασις των πατωμάτων, μπορεί ακόμη και ένα φαινομικώς ξύλινον δάπεδο να εμπεριέχει εις το εσςτερικό του ψήγματα εδάφους ή άλλων υλικών προερχόμενων εξ αυτού. Δι αυτόν τον λόγο μόνον η χρήσις προφυλακτικού που αποτελείται από το τεχνητόν συστατικόν λάτεξ εξασφαλίζει τον αναμαάρτητον αυνανισμόν.

akis Sep 19th, 2007 at 7:01 pm

Αγαπητοί εν Χριστω αδελφοί να γνωρίζετε ότι αν την τινάζετε πάνω από τρεις φορές θεωρείτε αυνανισμός(μαλακία)

Την μαλακία πολλοί αγάπησαν, τον μαλάκα ουδείς

Σκορπιός Sep 18th, 2007 at 3:57 pm

Θα έπρεπε να έχουν κλείσει πλείσται όσαι μοναί και χιλάδες άγαμοι κληρικοί να είναι εξοβελισταίοι.

Nikoleta Sep 12th, 2007 at 4:10 pm

gia ton stomatiko erota ti apopsi exeis ?
(signomi gia to 8aros)

kourdistomantarini Sep 13th, 2007 at 8:58 am

Αγαπητέ φίλε,
Εαν η φιλενάδα σου σου είπε να κάνετε έρωτα και εσύ της είπες όχι θα σε παρακαλούσα να την παραπέμψεις σε εμένα που δεν πρόκειται να αρνηθώ. Επίσης οποιαδήποτε άλλη φιλενάδα έχεις και της λές όχιμπορείς και αυτήν να την παραπέμψεις σε εμένα γιατί πολύ απλά εγώ ποτέ δεν λέω όχι.

Κατα τα άλλα έχεις απόλυτα δίκιο σε αυτά που λες. Φίλοι μου πείτε και σεις το μεγάλο ΟΧΙ στις φιλενάδες σας και στείλτε τες σε εμένα.
Με σεβασμό και βαθιά χριστιανική αγάπη!

Σκορπιός Sep 18th, 2007 at 3:53 pm

Έπρεπε αγαπητέ/ή αντί να κινδυνολογείτε με τας σεξουαλκάς σχέσεις να ενθυμιθείτε το λαμπρόν παράδειγμα του Ωριγένους. ΑΛΉΘΕΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ πώς τα βολεύουν;

ΑΓ Sep 18th, 2007 at 9:59 pm

Επιτέλους μία ιστοσελίς που κρατάει υψηλά τη σημαία Της Πατρίδος, Της Θρησκείος και Της Οικογένειος. Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς της.
Ας εξυψώσουμε τας σημαίας Της Πατρίδος, Της Θρησκείος και Της Οικογένειος και ας βροντοαναφωνάξουμε ΟΧΙ την επόμενη φορά που η κάθε όποια και όποια κορασίς μας ζητήσει να την εδιακορεύσουμε.
Και μία διευκρίνησις στους νεαρούς μας φίλους: η πρωκτική και στοματική διακόρευσις δεν σε αφήνει έγγυο, ούτε σου στερεί την πολύτιμη παρθενία. Η δε μέθοδος γνωστή ως χοτ ντογκ σε προστατεύει ΚΑΙ από τις αρρώστιες.

kourdistomantarini Sep 13th, 2007 at 12:21 pm

Αδερφέ εν Χριστώ μην προβληματίζεσαι.
Ο λαπάς είναι νηστίσιμος!

Τέλος 1ου Μέρους

———————————————-

Advertisements

15 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Μοναχός Σεραπίων said, on 21/09/2007 at 2:51 μμ

  Αδελφέ ιστολόγε, παύσον την δημοσίευσιν των ανίερων σχολίων πάραυτα. Προκαλείς σκανδαλισμόν αφόρητον των ευλαβών επισκεπτών και δη των παρθένων κορασίδων.

 2. Πάτερ γκομένιος said, on 21/09/2007 at 4:48 μμ

  H αναπαραγωγή των υβριστικών σχολίων στην πρώτη σελίδα του ιστολογίου σας, τουτέστιν φόρα-παρτίδα, είναι σκανδαλιστική και μπορεί να οδηγήσει εις μιμητισμόν και επανάληψιν των πράξεων που περιγράφονται εις αυτά, τουτέστιν (δις) ίσως αρχίσουν όλοι να βαράνε ομαδικώς μαλακίαν. Το σκεφτήκατε;

 3. akis said, on 21/09/2007 at 7:53 μμ

  Δηλαδή δεν θεωρείς προσβλητικό σχόλιο την αναρτηση του κειμένου με το οποίο το πατριαρχείο καταδικάζει την επανάσταση του 1821?? Σε προτρέπω να το δημοσιεύσεις ως αυτούσιο θέμα, να το σχολιάσεις και να το διαψεύσεις εάν μπορείς.

  Ενα μικρο απόσπασμα του κειμένου για να μην ξεχνάμε…

  Αυτός όμως, φύσει κακόβουλος ων, εφάνη τέρας έμψυχον αχαριστίας και συνεφώνησε μετά του Αλεξάνδρου Υψηλάντου, υιού του δραπέτου και φυγάδος εκείνου Υψηλάντου, όστις παραλαβών μερικούς ομοίους του βοηθούς ετόλμησε να έλθη αίφνης εις την Μολδαυίαν, και αμφότεροι απονενοημένοι επίσης, αλαζόνες και δοξομανείς, ή μάλλον ειπείν, ματαιόφρονες, εκήρυξαν του γένους ελευθερίαν και με την φωνήν αυτήν εφείλκυσαν πολλούς των εκεί κακοήθεις και ανοήτους, διασπείραντες και αποστόλους εις διάφορα μέρη δια να εξαπατήσωσι και να εφελκύσωσιν εις τον ίδιον της απωλείας κρημνόν και άλλους πολλούς των ομογενών μας. Διά να δυνηθώσι δε τρόπον τινά να ενθαρρύνωσι τους ακούοντας μετεχειρίσθησαν και το όνομα της Ρωσσικής Δυνάμεως, προβαλλόμενοι, ότι και αυτή είναι σύμφωνος με τους στοχασμούς και τα κινήματά των’ πρόβλημα διόλου ψευδές και ανύπαρκτον, και μόνον της ιδικής των κακοβουλίας και ματαιοφροσύνης γέννημά τε και αποκύημα’ επειδή, εν ω το τοιούτον είναι αδύνατον ηθικώς και πολλής προξένον μομφής εις την ρωσσικήν αυτοκρατορίαν, και ο ίδιος ενταύθα εξοχώτατος πρέσβυς αυτής έδωκεν έγγραφον πληροφορίαν, ότι ουδεμίαν ή είδησιν ή μετοχήν έχει το ρωσσικόν κράτος εις αυτήν την υπόθεσιν, καταμεμφόμενον μάλιστα και αποτροπιαζόμενον του πράγματος της βδελυρίαν’ και προσεπιπλέον η αυτού εξοχότης ειδοποίησεν εξ επαγγέλματος τα διατρέχοντα, υπομνήσας το βασίλειον κράτος, ότι ανάγκη πάσα να φροντίση ευθύς εξ αρχής τον αποσκορακισμόν και την διάλυσιν των τοιούτων κακών’ και τόσον εκ της ειδοποιήσεως τάυτης, όσον και από τα έγγραφα, τα οποία επιάσθησαν από μέρους των μουχαφίσιδων των βασιλικών σερχατίων, και από άλλους πιστούς ομογενείς επαρρησιάσθησαν, έγεινε γνωστή εις το πολυχρόνιον κράτος η ρίζα και η βάσις όλου αυτού του κακοήθους σχεδίου. Με τοιαύτας ραδιουργίας εσχημάτισαν την ολεθρίαν σκηνήν οι δύο ούτοι και οι τούτων συμπράκτορες φιλελεύθεροι, μάλλον δε μισελεύθεροι, και επεχείρησαν εις έργον μιαρόν, θεοστυγές και ασύνετον, θέλοντες να διαταράξωσι την άνεσιν και ησυχίαν των ομογενών μας πιστών ραγιάδων της κραταιάς βασιλείας, την οποίαν απολαμβάνουσιν υπό την αμφιλαφή αυτής σκιάν με τόσα ελευθερίας προνόμια, όσα δεν απολαμβάνει άλλο έθνος υποτελές και υποκείμενον, ζώντες ανενόχλητοι με τας γυναίκας και τα τέκνα των, με τας περιουσίας και καταστάσεις, και με την ύπαρξιν της τιμής των, και κατ’ εξοχήν με τα προνόμια της θρησκείας, ήτις διεφυλάχθη και διατηρείται ασκανδάλιστος μέχρι της σήμερον επί ψυχική ημών σωτηρία.

 4. ΧΕΡΟΥΒΙΜ -ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ said, on 22/09/2007 at 5:06 πμ

  εισαι αιρετικος διαπρατεις υβρεις και τωρα προβαλλεις και τους βελζεβουληδες!μη προκαλεις τους ευσεβεις ορθοδοξους πιστους.οπως γνωριζεις οι ευσεβεις απεχουν απο αγρια ενστικτα και παθη οπως σεξ και αυνανισμους μεχρι και να νυμφευθουν ενωπιον του κυριου.μη τους προκαλεις γιατι θα τα φας μαζεμενα…

 5. akamas said, on 22/09/2007 at 9:05 πμ

  Τι θα φάει μαζεμένα ηλίθιε ανώμαλε; Ο ρόλος της χριστιανικής εκκλησίας ήταν πάντοτε προδοτικός και θα πρέπει να αποχωρίσετε από την πλάνη σας μισάνθρωποι.

 6. Mr. Folios said, on 22/09/2007 at 4:26 μμ

  Τι εννοειτε οταν λετε «όφελος του Θεού»?

 7. ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΟΜΑΧΟΣ said, on 22/09/2007 at 4:39 μμ

  -Λ-ΑΚΑΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΕ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΜΥΥΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΜΠΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

 8. akamas said, on 22/09/2007 at 5:58 μμ

  Ηλίθιε σκατοεβραίε θέλεις να μιλήσουμε για τον θεό σας και τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε ολόκληρο τον κόσμο. Σκουλήκια θα λιώσετε, πλησιάζει το τέλος σας.

 9. Αφήστε το γαμήσι και πιάστε τα μίση!

  Αυτό πρέπει να γίνει το σύνθημα των απανταχού χριστιανών. Βέβαια, αυτό εγκυμονεί και κινδύνους, διότι χωρίς γαμήσι δεν μπορούμε να πολλαπλασιαστούμε… γαμώ τη μου… τι δίλημμα… Ίσως αν φυτέψουμε όλοι κρίνους στα μπαλκόνια μας… μούμπλε… μούμπλε…

 10. foufoutos said, on 23/09/2007 at 12:34 μμ

  akamas, γιαρί αποκαλείς τους παπάδες σκουλήκια τέκνον;
  Μάλλον θα είναι οπαδοί του Άρη… +κράξον+

 11. akamas said, on 23/09/2007 at 2:39 μμ

  Συγνώμη φούφουτε, δεν θα το ξανακάνω σήμερα

 12. jim.hellas said, on 23/09/2007 at 3:48 μμ

  signomh, alla ti perimenate agaphte «Sofe»? Ta keimena sas pragmatika 8imizoun keimena grammena apo prohgoumeno aiwna. Ean 8ewreite oti oi apopseis sas tautizontai me autes ths episimis ekklhsias tin opoia uperaspizeste (k fantazomai oti tautizontai), lipoumai eilikrina gia thn ekklisia. Anti na fwtizei tis psixes, apla mas rixnei sto skotos. H an8rwpothta ekane aman gia na 3efigei apo to skotadismo, k einai pragmatika krima na pame pisw…

  me sigxoreis gia ta greeklish, alla distixws dn exo elliniki grammatoseira edo pou vriskomai tora…

 13. Μάρω said, on 24/09/2007 at 9:47 πμ

  Σε επόμενο ποστ θα παρακαλούσα να αναρτήσετε και τα κόσμια σχόλια, στα οποία όμως δεν απαντάτε.

  Και αυτό τίθεται στην κρίση μας ομοίως.

 14. Ώωωωωπααααααααααα!

 15. Μάρω said, on 24/09/2007 at 11:24 πμ

  Κόσμα κόσμιε, ρίξε και μια γυροβολιά για μας τους αμαρτωλούς.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: