ο Χριστιανός Ορθόδοξος

χριστιανικόν σχόλιον αναγνώστη του blog μας Νο 1

Posted in Οι Αναγνώστες μιλούν by or2554 on 19/09/2007

από σχολιαστήν «Κοσμοκαλόγερος»

Ας προσευχηθούμε αδελφοί για την ίαση του πατρός και αρχιεπισκόπου ημών Χριστόδουλου, δεινώς δοκιμαζόμενου εν μέσω αιρετικών και Εβραίων. Σας περιμένουμε δέσποτα, μας λείπει ο λόγος σας. Το Έθνος Σας χρειάζεται.

Αδελφέ εν Χρηστώ «Κοσμοκαλόγερε» σε ευχαριστούμε!

Advertisements

15 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. hopkins said, on 19/09/2007 at 1:00 μμ

  Κρίμα που δεν ήταν υγιής τώρα στις εκλογές για να βάλει το κόμμα της εκκλησίας στην Βουλή.
  Αλήθεια, πως δέχεται να του κάνουν μεταμόσχευση, τη στιγμή που η Εκκλησία το απαγορεύει; Πως βρέθηκε τόσο σύντομα δότης ενώ οι απλοί άνθρωποι (που δεν είναι οι εκπρόσωποι του Θεού στην Γη), πεθαίνουν περιμένοντας;

 2. Αταίριαστος said, on 20/09/2007 at 10:36 μμ

  Τι εννοείτε εν μέσω αιρετικών και Εβραίων; Ποιος τον έστειλε εκεί ανάμεσα σε αιρετικούς και Εβραίους; Δεν πήγε μόνος του;

 3. Αταίριαστος said, on 20/09/2007 at 10:40 μμ

  Διαβάζοντας κι άλλα άρθρα του ιστολογίου κατάλαβα ότι πρόκειται για παρωδία εκκλησιαστικού Blog. Είναι όμως τόσο τραβηγμένα αυτά που ακούμε από τα «χριστεπώνυμα» στόματα, ώστε και η παρωδία γίνεται πιστευτή ως πραγματικότητα.

 4. akis said, on 20/09/2007 at 11:01 μμ

  Είσαι σίγουρος πως πρόκειται για παρωδία?? Μπορεί να μιλούν σοβαρά…

 5. akamas said, on 20/09/2007 at 11:27 μμ

  Αταίριαστος αυτή είναι η πραγματικότητα για την χριστιανική εκκλησία, κατηγορούν τους Εβραίους και τους σιωνιστές και δεν λέει κανείς ότι πιστεύει στην εβραική θρησκεία.

 6. anonymouse said, on 21/09/2007 at 7:33 πμ

  @akis –
  Νόμος του Poe (απο το σάιτ αντίστοιχης σταχυολόγησης μαργαριταριών χριστιανικής ηλιθιότητας http://www.fstdt.com)
  Η διάκριση μεταξύ μιας παρωδίας του χριστιανικού λόγου και ενος αυθεντικού κειμένου φανατικού χριστιανού είναι αδύνατη εάν δεν υπάρχουν σαφή σημέια ότι πρόκειται για σάτιρα (smilies, παραπομπές με αστερίσκο, ενδεικτικά λίνκ).
  Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται είτε για χονδροειδή σάτιρα, είτε για προβοκάτσια. Γιατί, αντίθετα με έναν χριστιανό που σέβεται το όνομά του, ούτε διαγράφουν προβοκατορικά, ειρωνικά και υβριστικά μηνύματα, ούτε απαντούν κατεβάζοντας τις φλόγες της κολάσεως επι των κεφαλών μας.
  Αλλά και πάλι;

 7. anonymouse said, on 22/09/2007 at 10:14 πμ

  It’s over. Παρωδία είναι – αλλά παρατράβηξε το αστείο…

 8. akamas said, on 22/09/2007 at 1:13 μμ

  Δεν είναι παρωδία, ο άνθρωπος πιστεύει τις μαλακίες που γράφει.

 9. ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΟΜΑΧΟΣ said, on 22/09/2007 at 4:29 μμ

  ΛΑΚΑΜΑ ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΤΗΝΟΣ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΟ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΑΡΩΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΑΔΕΛΦΟΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ

 10. Οσία Παρθενόπη η Ολισβοκρατούσα said, on 23/09/2007 at 12:56 μμ

  Ναι αδερφέ Χερουβείμ. Είθε η χείρ του Κυρίου ν’απλωθεί επι του Σεβασμιοτάτου και μακαριστού Αρχιεπισκόπου μας Χριστόδουλου και να τον μεταφέρει τάχιστα ενθα ουκ υπάρχει πόνος και στεναγμός, εν τόπω χλοερώ και εν τόπω αναπαύσεως, προς ευωχίαν και ανάπαυσιν πνευματικήν δική του και ανακούφισιν ημών των Ελλήνων…

 11. makis said, on 23/09/2007 at 2:34 μμ

  Οσία Παρθενόπη, μεγάλες θάναι οι χάρες σου, αν είσαι 30άρα και παρθένα. Γιατί να μεταφερθεί εν τόπω χλοερώ και γλυκερό, ή όπως αλλιώς το έγραψες ο φίλατος και μακαριότατος Χριστόδουλος; Μια χαρά δεν περνάμε μαζί του; Λέει ανέκδοτα, λέει τις μλκς του, εξιτάρει τους εθνικιστές και τους θρησκόληπτους, μια χαρά είναι. Για φαντάσου να έρθει στη θέση του κάποιος μουλωχτός σαν τον Σεραφείμ, παλιά, που μάζευε το (δικό μας) χρήμα χωρίς πολλές κουβέντες;; Νάναι καλά ο Χριστόδουλος, να μας δίνει χαρά, θα κάνουμε καινούργιο συκώτι και ίσως του δώσουμε κανένα κομμάτι, αν το χρειάζεται ακόμα.

 12. Πατήρ Λουκάς said, on 24/09/2007 at 5:05 πμ

  Αδελφοί,

  Η καρδία μου εσκίρτησεν σήμερον τη 23η Σεπτεμβρίου, ότε ήκουσα τον Παναγριώτατον Επίσκοπον Λαγκαδά Σπυρίδωνα να διηγείται με πόνον ψυχής το δράμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου εν Αμερική.

  Αναμένων την πολυπόθητον μεταμόσχευσιν ήτις θα αναβάλη επ’ αόριστον την μετάβασιν του Μακαριωτάτου εν ταις αγκάλαις του Κυρίου και Θεού, ούτος κλαίγει και οδύρεται διαρκώς δια την τύχην των πτωχών και πενήτων εν Ελληνική Επικρατεία διαμενόντων, παντελώς αδιαφορών δια την δικήν του τύχην.

  Είθε η Χάρις του Κυρίου να ευδόση την επέμβασιν και να επιστρέψει στους πτωχούς του ο Προκαθήμενος. Είμαι δε σίγουρος ότι εις το εξής, μετά την επιστροφήν του υγιής και ακμαίος, θα διαθέση μέγιστον μέρος της αμυθήτου εκκλησιαστικής περιουσίας εις το έργον της ανακουφίσεως των πεινούντων και εν πτωχεία διατελούντων.

  Η μέχρι τούδε φαινομενική αδιαφορία του δέον όπως αποδοθή εις το γεγονός ότι εμελέτα τα μαθήματά του δια τας εισαγωγικάς εν Παραδείσω εξετάσεις.

  Ευχόμενος τω Κυρίω ταχείαν την
  ανάρρωσιν τω Προκαθημένω μας
  + Πατήρ Λουκάς +

 13. Οσία Παρθενόπη η Ολισβοκρατούσα said, on 24/09/2007 at 7:29 πμ

  @Μακη: Δίκαιον έχεις αδερφέ, και θα τρέξω τάχιστα όπως μαστιγωθώ εν μετανοία υπο αγαπητής εν χριστώ αδερφής και συνοσίας. Ως λέγωσι οι κάτοικοι της Αλβιώνος, αν και άθεοι σατανιστές, «βέλτιον το κακόν ο γνωρίζεις». Και ο κύριος ημών Ιησούς Χρηστός -και ουχί «Χριστός» ήτοι βασιλεύς αυτού του κόσμου, αλλά «Χρηστός», ήτοι αντικείμενον προς χρήσην- υπετάχθη στην βουλήν του Πατρός του και έπιεν το πικρόν ποτήριον. Θα πίωμεν κι ημείς λοιπόν, ως βούλεται ο Πατήρ ημών, το πικρόν ποτήριον του έχειν επικεφαλής ημών Αρχιεπίσκοπον ουτιδανόν και υποκριτήν, φίλον ανδροφόνων και παρακοιμώμενον ανδροπόρνων, προς σωφρονισμόν μας κι ενδυνάμωσίν μας.
  Αμήν, αδερφέ!

 14. makis said, on 24/09/2007 at 4:49 μμ

  Οσιοτάτη Παρθενόπη φιλώ τας χείρας σου και ό,τι άλλο είναι διαθέσιμον 😉

  Αν θυμάμαι καλά, πικρόν ποτήριον ήπιε ο Σωκράτης με κώνιο. Ο Χρηστός, αν υπήρξε ποτέ, λέγεται ότι κατέληξε σταυρωμένος από τους Ρωμαίους. Μήπως μπλέκετε τις ιστορίες που διαφέρουν χρονικά πάνω από 400 χρόνια ή μήπως υπάρχει παρασκήνιο που αγνοώ; Ίσως έχω χάσει επεισόδια από το σήριαλ… *θλιψ*

  Χαιρετώ και σε ασπάζομαι εκ νέου, με την άδειά σου εννοείται 😉

 15. Σκορπιός said, on 24/09/2007 at 6:13 μμ

  Οσία Παρθενόπη
  Από υμάς την έχουσα τοσαύτην εκκλησιαστικήν μόρφωσιν θα ανέμενα ορθήν προσφώνησιν του Μακαριωτάτου. Παύσατε όμως να πιστεύετε εις αερολογίες αν ο Χριστόδουλος γίνει καλά (οσο το επιτρέπει η κατάστασις του) θα οφείλεται στην μεταμόσχευσιν και όχι εις τας προσευχάς όλων υμών.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: