ο Χριστιανός Ορθόδοξος

Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία!

Posted in ηθος by or2554 on 12/09/2007

Η Γραφή αναφέρεται και στο θέμα αυτό. Διάβασε: Λευιτικό 18:22, Ρωμαίους 1:26-32 και Α’ Κορινθίους 6:9-11.
Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία.
Πιστεύουμε πως ο Θεός έφτιαξε τον έρωτα και το γάμο για να ισχύουν ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα. Και ενώ μπορεί κάποιοι άνδρες και κάποιες γυναίκες να έλκονται από άτομα του ίδιου φύλου, όμως οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους είναι αντίθετες με το θέλημα του Θεού και τη φύση μας. Αν στο θέμα αυτό έχεις κάποιο πρόβλημα, αναζήτησε βοήθεια από χριστιανό ψυχολόγο.

Advertisements

11 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. nebula_in_caelo said, on 13/09/2007 at 11:50 πμ

  «Και ενώ μπορεί κάποιοι άνδρες και κάποιες γυναίκες να έλκονται από άτομα του ίδιου φύλου, όμως οι σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους είναι αντίθετες με το θέλημα του Θεού και τη φύση μας.»

  Μια εκφραστική αποσαφήνιση μόνο:
  Από την παραπάνω φράση εγώ καταλαβαίνω ότι ενώ οι σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε άτομα ιδίου φύλου αντίκεινται στο θέλημα του Θεού, η έλξη δεν αντίκειται. Κατάλαβα σωστά;

 2. My closet is my castle said, on 18/09/2007 at 1:50 μμ

  Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε ανωμαλία ούτε ψυχική ασθένεια, είναι μια εγγενής τάση πιθανότατα κληρονομούμενη, όπως η αριστεροχειρία. Εδώ και εικοσιέξι χρόνια έγκριτοι οργανισμοί όπως ο Διεθνής Οργανισμός Υγείας έχουν αφαιρέσει την ομοφυλοφιλία από τη λίστα των ψυχικών ασθενειών, κατόπιν μακροχρόνιων και βασανιστικών ερευνών.
  Η προσφιλής (και άκρως υποκριτική, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς αποκαλύψεις για ομοφυλοφιλικά όργια κληρικών) τακτική της ελληνικής ορθοδοξίας να χαρακτηρίζει την ομοφυλοφυλία «κουσούρι» και αμαρτία και να ωθεί στη συμβουλή «χριστιανού ψυχολόγου» είναι ολέθρια. Έχω στον κύκλο μου ομοφυλόφιλους θρήσκους οι οποίοι απομυζήθηκαν από τέτοιους απατεώνες και τσαρλατάνους «χριστιανούς ψυχολόγους» οι οποίοι τους υποσχέθηκαν «θεραπεία» και τους άφησαν ψυχολογικά κατεστραμμένους και οικονομικά καθημαγμένους μετά απο άχρηστες εξετάσεις αίματος και πανάκριβες συνεδρίες θεραπείας (τέσσερεις φορές πάνω από μια συνεδρία ένος καλού επαγγελματία ψυχιάτρου-ψυχολόγου).
  Καλώ όποιον άτυχο ομοφυλόφιλο διαβάσει τα παραπάνω, να αγνοήσει τις ολέθριες και βλαβερές συμβουλές του μπλόγκ αυτού και να συμβουλευτεί έναν ψυχολόγο-ψυχίατρο που δεν έχει σχέση με την εκκλησία. Αν μάλιστα ακούσει οποιαδήποτε προτροπή για έλεγχο ορμονών, ορμονοθεραπεία ή επανορθωτική θεραπεία απο τον ψυχολόγο που επέλεξε, να σηκωθεί και να φύγει πάραυτά, γιατί θα έχει να κάνει με τσαρλατάνο.

 3. Σκορπιός said, on 18/09/2007 at 3:57 μμ

  Θα έπρεπε να έχουν κλείσει πλείσται όσαι μοναί και χιλάδες άγαμοι κληρικοί να είναι εξοβελισταίοι.

 4. Χοίρος said, on 24/09/2007 at 6:49 πμ

  Αλήθεια, η Μπέμπα Μπλάνς Αθηνών και πάσης Ελλάδος, η Κούλα η Πειραιώτισσα, η Ντοντό Ζακύνθου και οι άλλες μαυροντυμένες καλονές, πήγαν σε χριστιανό ψυχολόγο; Τον κερδίζουν τον παράδεισο;

 5. bisher said, on 02/10/2007 at 8:25 πμ

  οι ομοφιλοφιλοι ειναι φανταστικοι

 6. smemnios said, on 02/07/2008 at 1:19 πμ

  Αμαρτία είναι να γεμίζεις τον κόσμο με ενοχές.

 7. marlen said, on 23/08/2008 at 9:43 μμ

  Όταν κάνεις αληθινό Έρωτα με έναν άνθρωπο και θέλεις να τον αγαπάς βαθιά για όλη σου τη ζωή, τότε ο Θεός θα σε κατηγορήσει για το ότι δεν διάλεξες το «σωστό» φύλο του συντρόφου σου???
  ‘Οπου υπάρχει Αγάπη, εκεί οι νόμοι παύουν να έχουν ισχύ.
  Ο έρωτας έρχεται μαγικά στον άνθρωπο… και δεν κατευθύνεται προς όποιον εμείς θέλουμε να του υποδείξουμε…
  Όσοι έχουν ερωτευτεί πραγματικά, το ξέρουν αυτό καλά…
  Ας χαρούμε τον έρωτα γιατί είναι δώρο του Θεού στον άνθρωπο, όταν έχει Αγάπη και Σεβασμό στο πρόσωπο του άλλου…
  Κι αν ο Θεός κοιτάζει το φύλο και όχι την ψυχή μας… ε, ας είναι κι η ομοφυλοφιλία ένα από τα αμέτρητα αμαρτήματα που ζητούμε να μας συγχωρήσει και να μας κρατήσει στην αγκαλιά του…

 8. ΑΝΘΙΜΟΣ said, on 08/09/2008 at 8:59 μμ

  Σκεφθείτε πού έχουμε φθάσει. Σε ποιο κατάντημα έχει φθάσει σήμερα η ανθρωπότητα, η οποία αυτό που είναι αμαρτία βοώσα και κράζουσα θέλει να την καλύψει. Να μη λέμε να μη μιλάμε γιατί ενοχλούνται αυτοί που έχουνε το κουσούρι, γιατί θέλουνε όλοι οι άλλοι να το παραδεχθούν ως μια φυσιολογική κατάσταση..Αυτα οσον αφορα την θεολογικη προσεγγιση..οσον αφορα την ψυχιατρικη προσεγγιση η ομοφυλοφυλια εχει θεωρηθει απο πολλους εγκριτους καθηγητες ψυχιατρικης ως ψυχιατρικη διαστροφη του γενετησιου χωρου..οι ομοφυλοφυλοι ειναι ατομα ψυχικως ανισορροπα και καλλιεργουν ηθελημενα η αθελα τους την διαφθορα οπου βρεθουν..οφειλουμε εμεις οι υγιεις ανθρωποι να τους αντιμετωπισουμε ετσι ακριβως..ως ασθενεοις..η ασυλλοποιηση τους και η θεραπεια τους μπορει καλλιστα να οδηγησει στην ομαλη ενταξη τους στην κοινωνια ουτως ωστε να εκπληρωσουν το θελημα του Θεου..να δημιουργησουν οικογενεια και να ζησουν οπως ζουν δισεκατομμυρια ζευγαρια ..πανω απο ολα το οφειλουν πρωτα στον εαυτο τους και μετα στην κοινωνια..

 9. Χρήστος said, on 05/02/2009 at 4:24 μμ

  ΑΝΘΙΜΕ
  Λυπάμαι που σας το λέω αλλά οι απόψεις σας είναι πέρα για πέρα παρωχημένες χωρίς αντίκρισμα στην σημερινή κοινωνία.Είμαι 18 χρονών και είμαι ομοφυλοφιλος χωρίς να έχω συνάψει ερωτική σχέση με άλλο αγόρι και χωρίς να φέρω εξωτερικά γνωρισματα θυληπρέπειας.Ποιος φταίει για το οτι έγινα ομοφθλοφιλος?Θα με πειτε εμένα ανισόροπο και ότι θέλω θεραπεία η εγκλεισμό?Οι παπάδες που πάνε και μακαρίζουν μικρά αγοράκια και το καταστρέφουν τι είναι αυτοί?Εγώ γιατί να θεωρούμαι εξοβελισταίος?Ο Θεος μας αγαπά όλους,γι αυτό που είμαστε και όχι γι αυτό που θέλει η εκκλησία να μας κάνει να είμαστε…

 10. Νίκος said, on 31/03/2009 at 8:26 μμ

  Μην εκπλαγείται όταν θα δείτε αύτους που βλέπουν τα κούσουρια των άλλων να μένουν έξω από τη Βασιλεία του Θεού.Νομίζω πως αυτοί που ηθικολογούν είναι υποκρίτες και ο Θέος δεν ευαρεσθήτε σ’αυτούς.Αν δείτε κάποιον λοίπον που επίκαλειται τα θεία λόγια χωρίς αγάπη κ έλεος για τους συνανθρώπους του να ξέρετε ότι αυτός δεν είναι του θεού.Ο Κύριος μας δεν είναι όπως τον παρουσιάζουν μερίκοι δήθεν πιστοί που βάζουν φορτία στις συνειδήσεις των ανθρώπων και δεν θέλουν ούτε με το δαχτυλό τους να τα κινήσουν.Ας κάνει ο καθένας μας λοιπόν ότι καλύτερο για να αρέσει στον θεο και τον ευατό του και αν νομίζει κάποιος ότι είναι ίκανος να είναι δάσκάλος ας νουθετεί το συνανθρώπο του χωρίς να τον κρίνει!

 11. alexis4u said, on 22/07/2012 at 12:47 πμ

  ισως μια πληρεστερη περιγραφη και αναλυση του ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ λεει μεσα αυτο απαρχαιωμενο κομματι χαρτιου που λεγεται παλαια διαθηκη, να μας δωσει να καταλαβαουνε οτι ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με την ομοφυλοφυλια και τις σχεσεις αγαπης και πιστης η γενικα την σεξουαλικοτητα οπως την γνωριζουμε σημερα

  http://www.freewebs.com/lesgaybitrans/apps/blog/show/568184

  σας αφήνω με τα συμπερασματα σας, κι αν θελετε πιο πολλες αναλυσεις επισκεφτειτε με στο καναλι μου στο youtube και δειτε το βιντεο μου και για την καινη διαθηκη.

  καλο σας βράδυ!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: